Tårn af champagneglas
Tårn af champagneglas

Bloggen vokser!

“Jeg glæder mig til at komme igang.” Sådan skrev jeg tilbage i oktober 2015, da jeg startede bloggen – og det må jeg sige; jeg er for alvor kommet igang! Der er virkelig sket mange ting henover de sidste par år, så det vil jeg gerne dele med jer. I denne grundige update får du […]


21. september 2017

“Jeg glæder mig til at komme igang.” Sådan skrev jeg tilbage i oktober 2015, da jeg startede bloggen – og det må jeg sige; jeg er for alvor kommet igang!

Der er virkelig sket mange ting henover de sidste par år, så det vil jeg gerne dele med jer.

I denne grundige update får du et indblik i min professionelle udvikling, mens jeg fortæller dig om, hvordan jeg vil køre bloggen i fremtiden.

Brudepar
Billede fra mit eget bryllup i 2014 – Fotograf: Henriette Frausing
Bryllup i Danmark
Billede fra et norsk bryllup, marts 2017 – Fotograf: Linn Nesse

Dengang havde jeg en vision om at dele ud af råd og vejledning, og inspirere med billeder, spændende tekst, holde folk up-to-date med tilbud og events, og lade inddrage mine læseres respons i kommentarfelter.

Og det vil jeg blive ved med!

Jeg venter dog stadig med kommentarfelterne inde på bloggen (der er simpelthen så meget at se til med bryllupper!).

I kan selvfølgelig stadig finde mig i kommentarfelterne på Facebook og Instagram og på min mail.

Dengang og nu

Det er godt 2 år siden jeg startede bloggen, så hvad er der sket siden?

For det første er jeg blevet meget klogere på bryllupper, og har fået en masse erfaring. Inden for de sidste 3 år har jeg afholdt intet mindre end +55 bryllupper på godset.

Denne sommer har været tæt-pakket med bryllupper. Jeg har oplevet mange forskellige bryllupper, og trods de alle foregår på samme sted, så er de milevidt forskellige.

Og så har jeg lavet et nyt påfund!

Alle mine brudepar får nu hver sin bryllupsmappe. Det er et smart og overskueligt dokument, der indeholder al planlægningen.

Intet bliver glemt, alt kan nemt overskues. Det er et værktøj, som alle mine brudepar er meget glade for.

Bryllupsmappe
Billede af bryllupsmappen – Foto: mlyng.dk

Mit lager af pynt er blevet endnu større. Tilbage i ‘15 havde jeg et noget mindre lager end i dag.

De ting der siden er kommet til, er et komplet setup til det rustikke lade bryllup, gamle døre til udendørs vielse, flere typer vaser og lysestager, et udvalg af bordplaner, lanterner, guld ting mv.

Mit bedste køb denne sommer er klart 4 vintønder. Vintønderne kan både bruges som ståborde og til pynt. Lageret er stadig i vækst og jeg forsøger hele tiden at følge tidens trends!

Bryllupsdesign
Fotograf: Vores Store Dag

Mine fantastiske samarbejdspartnere

Jeg har stadig et særligt udvalg af dygtige samarbejdspartnere. Det er vigtigt for mig, at have nogle faste samarbejdspartnere at kunne henvise til. Jeg har altid haft en stor forkærlighed for de lokale leverandører, de vil altid stå højt på min liste.

Men siden hen er der på min liste kommet den dygtige bryllupsfotograf Carolina Segre, hende er jeg utrolig stolt af at samarbejde med. Carolina Segre er landdækkende – faktisk worldwide, men hun kender efterhånden Sonnerupgaards mange perler og hemmelige kroge, hvilket er super fedt for brudepar og bryllupsbillederne.

Hen over de sidste par år er jeg blevet endnu mere opmærksom på at støtte de lokale leverandører, og inddrage dem endnu mere i planlægningen. Det har altid været en vigtig mærkesag for mig og det vil jeg faktisk gerne understrege tydeligt.

Der er to virkelig gode grunde til, at jeg er så glad for de lokale:

1) De kan deres kram
De lokale leverer altid varen, de kender Sonnerupgaard og de kender mine krav og ønsker – det er en enorm sikkerhed for brudeparret og for mig selv. Og så er de faktisk ofte billigere end storbyens leverandører.

2) Man støtter lokalsamfundet
I Hvalsø hjælper vi hinanden, og der skal faktisk ikke så meget til. Køber du eksempelvis en bryllupsmiddag hos Elmely Kro, så støtter du også de lokale landmænd. Kroen har nemlig et koncept om at bruge lokale råvarer – det er fantastisk og fås ikke bedre.

Bryllupsmiddag
Mad fra Elmely Kro – Fotograf: Vores Store Dag
Bryllupsmiddag
Mad fra Elmely Kro – Fotograf: Vores Store Dag

Og nu til det personlige

Brudepige
Billede fra mit eget bryllup i 2014 – Fotograf: Henriette Frausing

Jeg er lykkelig gift med min landmand. Vi har 2 skønne børn, en dreng på 4 år og en pige på 5 år, og der er en 3. på vej til oktober. De er nogle rigtig krudtugler, som tager al min tid, så snart familietiden er der.

Jeg ved udmærket, hvad det vil sige, at have små børn og samtidig skulle planlægge et bryllup. Et bryllup kræver tid – og det gør familien også.

Jobbet som bryllupsarrangør er gået fra at være et deltidsjob til at være et meget passioneret fuldtidsjob. Min kalender er ofte fyldt med bryllupper hver weekend i hele måneder, så der er pludselig rigtig, rigtig meget at se til.

Heldigvis er jeg ikke helt alene! Jeg fået flere faste hjælpere, som hurtigt kan forvandle festlokalerne på godset.

Asta er min dygtige tjener, som lynhurtigt kan levere en flot og præcis borddækning. Gitte er min kreative sjæl, som er super inspirerende for mig og ofte er med mig, når jeg har større udsmykningsopgaver.

Tjenere til bryllup
Asta – Foto: mlyng.dk

Og så er der Signe. Signe har fra marts 2017 – september 2017 været min praktikant. Hun har fulgt mig i tykt og tyndt, og kender til alle mine opgaver. Hun er nu netop færdig med sin praktikperiode, og skal nu afslutte sin bachelor i Leisure Management.

Signe har været en kæmpe hjælp for mig, og så er hun dygtig. Faktisk så dygtig, at jeg har ansat hende fra januar 2018, hvor hun skal være min barselsvikar i 2018.

Bryllupsarrangør
Signe & jeg – Fotograf: Bryllupsshoot.dk

Glæd jer til at møde Signe, både på godset og her på bloggen, hvor hun også har sine egne blogindlæg!

Del jeres historier med os

Efterhånden har jeg samlet en stor portfolio af billeder fra bryllupper, som jeg har arrangeret. Billeder af brudepar, indretning, udsmykning, bordopstillinger, vielser – you name it!

Jeg er virkelig glad for, at så mange af mine brudepar giver mig lov til at bruge billeder fra deres bryllup. Det giver mig en unik mulighed for at fortælle om mit arbejde.

Omvendt vil jeg også gerne give jer muligheden for at dele historier om jeres bryllup. Det vil bl.a. kunne give jer mulighed for at sætte jeres bryllup i perspektiv.

Hvis I har lyst til at dele historier om jeres bryllup i et af mine blogindlæg, så tag endelig kontakt! Hvad end det handler om planlægning, bekymringerne undervejs, gode idéer, sparetips, fotografering eller lignende, så er du kommet til det rette forum!  

Bloggen i fremtiden

Jeg arbejder lige nu hårdt på at gøre bloggen endnu bedre. Bloggen vil stadig handle om det den altid har gjort –  nu bare med mere struktur og indhold.

Samlet set har jeg efterhånden lidt over 30 blogindlæg liggende, og nogle af dem er måske lidt uddaterede eller lidt for korte. Jeg vil gerne rydde lidt op i dem. Derfor prøver jeg at rykke lidt rundt på dem, se om nogle af dem kan blandes sammen eller opdateres med flere råd.

Samtidig er jeg vild med at holde mig opdateret på de seneste bryllupstrends, og jeg tænker du er det samme. Så måske du skulle gå tilbage i arkivet og læse mine indlæg om brudekjoler og bryllupskager?

Konkurrencer er også noget jeg gerne vil lave mere af, og jeg kan afsløre at den næste vil omhandle pynt til det rustikke bryllup og vil blive offentliggjort her på bloggen og Instagram.

Jeg har gemt det bedste til sidst

Er I klar?

Min blog har nu ca. 2.000 besøgende hver uge! Mit arbejde og min blog har virkelig vokset meget på bare 2 år.

Iiih jeg bliver så glad, når jeg ved, I følger med og I kan lide – ligesom mig – at holde jer opdateret på trenden og smukke bryllupper. Tusinde tak for det!

Love, Maria