Velkomstskilt i akryl med blomstergrene til bryllup
Velkomstskilt i akryl med blomstergrene til bryllup

Bryllupstrenden 2019 – del 2/3: Få mere “dig” i udsmykningen

Hvordan sætter man sit personlige præg på brylluppet? Vi kigger fortsat videre på det kommende års bryllupstrend. Denne gang handler det om, hvordan du får mere “dig” i udsmykningen. Til bryllupsgæsterne har jeg samlet mine bedste fif til, hvordan man gør bryllupsgaven mere personlig og mindeværdig. Blogindlægget her er del 2 ud af 3. Skulle […]


14. december 2018

Hvordan sætter man sit personlige præg på brylluppet? Vi kigger fortsat videre på det kommende års bryllupstrend. Denne gang handler det om, hvordan du får mere “dig” i udsmykningen. Til bryllupsgæsterne har jeg samlet mine bedste fif til, hvordan man gør bryllupsgaven mere personlig og mindeværdig.

Blogindlægget her er del 2 ud af 3. Skulle du have misset del 1, så kan du læse med her: Bryllupstrenden 2019 – del 1.

Som jeg var inde på i det sidste blogindlæg, så er “barnweddings” stadig super trendy, og her i blogindlægget vil jeg fortælle, hvordan I giver jeres barnwedding mere personlighed.

Billederne i blogindlægget er taget netop for jeres skyld. Jeg har lavet et photoshoot for at kunne give jer den bedste og mest nøjagtige indsigt i bryllupstrenden 2019.

Træskilt til bryllup
Fotograf: Kim K Sørensen

Hvad vil det sige at gøre det personligt?

Alt hvad der er personligt hitter.

De sidste 4-5 år har det været super trendy at lave en masse DIY-ting til udsmykningen. Bl.a. at lave sine egne DIY Mansonjars til at sætte blomster og lys i. Det har også været et hit, at samle en masse gamle servietter fra mormor eller andet familie.

Når man genbruger gamle og måske hjemmelavede ting, så tager man mange års tradition og historie med til festen. Det er helt vildt sødt og personligt, og det er selvfølgelig stadig meget populært.

Nu bliver det personlig udtryk mere og mere moderne. Velkomstskilte med brudeparrets navne på og måske et unikt hashtag – så kan alle nemt dele deres oplevelser af festen sammen. Drinksskilte med personlige yndlingsdrinks. Og sågar personlige gaver til brudeparret, hvor der er en særlig tanke bag gaven.

instagramskilte
Forograf: Kim K Sørensen

Skal det personlige præg starte ved begyndelsen?

Velkomstskilte er kommet for at blive. Det ser bare så brandgodt ud, og trenden for 2019 er selvfølgelig ingen undtagelse.

Et velkomstskilt er flot og indbydende, og når det gøres personlig med jeres navne, så føler man sig som gæst budt rigtig godt velkommen.

Der findes mange forskellige design af et velkomstskilt. Akryl-looket jo et kæmpe hit. Det er super flot og let. Er du mere til et råt look i træ, eller et sort/hvid udtryk, så er dette alene muligt, men også meget i tråd med hvad vi kommer til at se mere af i 2019.

velkomstskilt til bryllup
Fotograf: Kim K Sørensen

Hold tråden med skilte med dagens program på. Det giver jeres gæster et rigtig godt overblik, og hvis der er noget alle gæster er glade for, så er det at kende programmet. Der opstår langt færre misforståelser og forsinkelser i programmet, når gæsterne er helt med på, hvad de skal.

Program til bryllup Sonnerupgaard
Fotograf: Kim K Sørensen

En personlig gave med minder

Noget nyt og virkelig sødt er en personlig vinkasse med brudeparrets navn. Vinkassen gives i gave, og i kassen lægger man små sedler til at skrive en hilsen til brudeparret. Når hilsnerne er skrevet, sømmer man kassen sammen, og den må først åbnes på bryllupsdagen året efter. Så kan man nyde vinen sammen og minderne sammen, og skåle for de minder man fremover vil skabe, mens man læser de søde hilsner fra bryllupsgæsterne.

Personlig pynt til bryllup
Fotograf: Kim K Sørensen
Gave til brudepar
Fotograf: Kim K Sørensen

Er du vild med det du ser?

Jeg må sige, at jeg er virkelig begejstret for de personlige skilte. Det er en super fed måde at skabe stemning og personlighed på. Og hvad endnu bedre er, så kan du skabe en rød tråd gennem hele udsmykningen med både skilte, bordplan, bordnr. og barskilt. Her er et glimrende eksempel fra Olivia & Alexanders sommerbryllup, hvor akryl var et gennemgående tema.

Alle skilte og personlige ting er lavet af A Day 2 Remember. Her får I nøjagtig, hvad I ønsker. Alle produkter er costum made og laves på bestilling. Lækkert.

Bordkort bryllup Sonnerupgaard
Fotograf: Kim K Sørensen

Vi er nu et skridt tættere på næste års mode. Næste og sidste blogindlæg om bryllupstrenden 2019 kommer til at handle om, at “barnweddings” stadig er top moderne, og her vil jeg gerne give mit bud på, hvordan du holder et trendy barnwedding i den helt rigtige stil og stemning.

Det bliver råt og rosa med lysende effekter.

Holdet bag magien

Mit fantastiske crew fortjener et skulderklap. Jeg sætter en ære og stor tillid i at bruge de samme leverandører så ofte, som jeg kan. Lad mig præsentere magikerne som står bag billederne her:

Bryllupsfotograf: Kim K Sørensen

Styling: Maria Lyng

Venue: Laden på Sonnerupgaard Gods

My all time favorite, skiltemager & personlige vinkasser til gave: A Day 2 Remember

Blomster: Diana Rose

Service: A Table Story

Plankebord: Norbord

Mit eget lille team består af Gitte & jeg.

Bryllup Sonnerupgaard
Fotograf: Kim K Sørensen (Maria tv., Gitte th.)

Vi er to passionerede kvinder som elsker bryllupper. Sonnerupgaard Gods er et fuldstændig fantastisk bryllupsvenue, og her ønsker vi at gøre jeres drømme til virkelighed. Vi har arrangeret godt 100 fester på godset. Vi har stor sans for detaljer og et snorlige planlægningsgén, så alle kan være I trygge hænder.

Jeg glæder mig til at fortælle mere om bryllupstrenden 2019 i mit næste blogindlæg!

Tak fordi du læste med!

Love, Maria.