Kyssende brudepar i solnedgang
Kyssende brudepar i solnedgang

Et magisk øjeblik, du ikke må gå glip af på bryllupsdagen

Hvad ville jeg gøre anderledes på min bryllupsdag? Jeg har én enkel lille ting, som jeg ærgrer mig over, vi ikke fik gjort. En lille ting, som giver et smukt og evigt minde bagefter – og som jeg helt klart synes, du skal gøre!


18. oktober 2019

Den fantastiske solnedgang

Det er jo simpelthen genialt med bryllupsbilleder under solnedgangen.

Hvorfor havde jeg ikke selv tænkt på det?

Tja, det kan jeg jo spørge mig selv om. Jeg ærgrer mig stadig gul og grøn over, at jeg ikke er den lykkelige ejer af så smukke bryllupsbilleder. Men dengang tilbage i 2014 var der ingen, som gav mig den gode idé, heller ikke engang fotografen.

Derfor vil jeg give dig dette råd: Tag bryllupsbilleder med solnedgangen! 

Brudepar i solnedgang
Foto: Carolina Segre

Vær forberedt – smukke solnedgange er ikke hverdag

Desværre er det ikke hver dag, at du kan være lige heldig med en smuk solnedgang. Det kan jo være overskyet eller regnvejr. Derfor må du ikke sætte næsen op efter det perfekte billede. Men kryds fingre for godt vejr.

På Sonnerupgaard går solen ned over de åbne marker, hvilet er så smukt. Det giver nogle skønne landlige billeder – jeg er fan.

Bryllupsbilleder med solnedgang over markerne på godset
Foto: Carolina Segre

En fast del af min tidsplan

Nu er seancen med bryllupsbilleder i solnedgangen blevet en fast del af min tidsplan, når jeg planlægger bryllupper. Jeg vil så gerne kunne give mine brudepar det bedste, mest gennemførte og mest gennemtænkte bryllup. Derfor indlægger jeg altid en pause på tidspunktet for solnedgangen. Det præcise tidspunkt kan I se på soltider.dk.

Dette måske bare en lille detalje ud af mange på en bryllupsdag – men den er virkelig smuk!

Holder I bryllup i de mørkere måneder?

Så husk at tage højde for årstiden i jeres tidsplan. For hvis solen går ned omkring kl. 16-17, så skal I prioritere portrætbilleder lige efter kirken.  Ellers kan I gøre det, når I ankommer til festlokalet, hvor så I kan slutte af med billeder i solnedgangen.

Brudepar med øl i solnedgang over markerne på godsetFoto: Memorable

Hvis solnedgangen er under middagen, så opfordrer jeg toastmasteren til at indlægge en pause på 5-10 minutter. Det giver jer også et lille break, hvor I lige kan få lidt frisk luft – og hvem ved – måske en bajer?

Det var så min opfordring! Prøv om I kan få solnedgangen med på et par bryllupsbilleder. I vil få nogle fantastisk smukke minder.

Jeg håber, det lykkes for jer.

Solskinshilsner & love fra Maria.