Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Hvad kan du bruge din brudekjole til efter brylluppet?

Et spørgsmål, som mange stiller sig selv. Idéerne til, hvad du kan bruge din brudekjole til er mange, nogen laver den om til dåbskjole, nogen sælger den, andre ødelægger den med trenden “trash the dress”, men denne idé, som jeg gerne vil dele med jer nu, den har jeg ikke set før. Efter bryllup kommer […]


6. november 2015

Et spørgsmål, som mange stiller sig selv. Idéerne til, hvad du kan bruge din brudekjole til er mange, nogen laver den om til dåbskjole, nogen sælger den, andre ødelægger den med trenden “trash the dress”, men denne idé, som jeg gerne vil dele med jer nu, den har jeg ikke set før.

Efter bryllup kommer baby, sådan er det ihvertfald i mange tilfælde :o) og dette her synes jeg er en genial måde, at bruge sin brudekjole på… Billedet har jeg tyvstjålet fra Facebook…

Relaterede indlæg

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen