Centerpiece med grønne blomster til bryllup
Centerpiece med grønne blomster til bryllup

Sabrina & Henrik: Et fængende forårsbryllup i Laden

Hvordan skulle Laden udsmykkes? For Sabrina og Henrik var der ingen tvivl – de ville bruge forårets grønne nuancer og årstidens blomster som kontrast til Ladens rustikke look. Sådan blev rammerne til for et absolut gennemført ladebryllup – et bryllup, der tog pusten fra både mit team og mig.


5. april 2019

ladebryllup

Foto: Jonas Schmidt

Borddækning fra A Table Story

Jeg har tidligere rost A Table Story til skyerne for deres smukke service, og denne gang er absolut ingen undtagelse. De tilbyder et nøje håndplukket udvalg af service i høj kvalitet med en gennemgående æstetik. Og så formår de som ingen andre at iscenesætte en ramme, der er så historiefortællende, at du bliver draget ved første øjekast.

Det historiefortællende element overbeviste Sabrina, der ovenikøbet skulle vise sig at være veninder med Mette, ejeren af A Table Story. Der herskede således ingen tvivl om, at borddækningen skulle være herfra, og sammen med Mette fandt de et look, der var både fængende og unikt.

stilfuld borddækning bryllup
Foto: Jonas Schmidt
blomsterdekoration bryllup
Foto: Jonas Schmidt
borddækning A Table Story
Foto: Jonas Schmidt

”Et billede siger mere end tusinde ord”, og det må man sige også er tilfældet her. Jeg er fuldstændig vild med, hvordan brudeparret har mixet de elegante vinglas med rustikke tallerkener.

Det keramiske stel bryder med det ellers stilrene look, hvilket fortæller historien om håndværk i verdensklasse. Keramikken er akkompagneret med de karakteristiske krystalglas samt et sølvbestik i matte nuancer, der med sine kolde toner komplimenterer det rå look.

ANORA – en middagsoplevelse i særklasse

Middagen spiller som oftest hovedrollen til ethvert bryllup, hvorfor menuen udvælges med nøje omhu. Som både udsmykningen og bordækningen allerede vidner om, var intet tilfældigt ved Sabrina og Henriks forårsbryllup.

Middagen blev serveret af ANORA, der har specialiseret sig inden for den nytænkende disciplin, sharefood – et social dining-koncept, hvor gæsterne deles om maden ved bordene. På den måde følger middagen i fodsporene på den historiefortællende borddækning ved at samle gæsterne om dét at spise og nyde maden sammen.

Menukort bryllup
Foto: Jonas Schmidt

Intet bord uden blomster

Strukturer, farver og sammensætning af blomster er altafgørende i opnåelsen af det resultat, som passer lige netop til jer. For Sabrina og Henrik var det ligeledes vigtigt, at blomsterne gik godt i spænd med resten af borddækningen. Derfor valgte parret også her at benytte sig af A Table Story, der gør en dyd ud af at skabe en rød tråd mellem opdækning og blomster.

Bordene var således udrustet med de smukkeste centerpiece-blomster – en detalje, der vil eksistere så længe, at kirkeklokkerne ringer. Blomsterne i midten af bordet er et must, og særligt til bryllupsmiddagen kommer de til deres fulde ret – akkurat, som det ses på billedet her.

borddækning bryllup
Foto: Jonas Schmidt
Bryup i lade
Foto: Jonas Schmidt
blomsterdekoration bryllup
Foto: Jonas Schmidt

Bryllupskagen er prikken over i’et

Bryllupskagen passer vidunderlig godt ind i enhver reception. Kjærs Kagers har efterhånden leveret en række bryllupskager ved mine bryllupper, og brudeparrene bliver ved med at sende rosende ord i deres retning, hvilket er skønt, når man som jeg ønsker at støtte op om de lokale leverandører.

Denne kage vidner om et enkelt hvidt look, der med sine eukalyptusblade komplimenterer resten af blomsterne.

bryllupskage
Foto: Jonas Schmidt

Dét er passion for æstetik.

Jeg er vild med, når mine brudepar går op i detaljerne. Det er jo også noget, jeg selv dyrker enormt meget, og jeg håber, det kan give dig god inspiration til, hvordan dit bryllup skal se ud.

Love, Maria.