Blomster og ballonpynt til barnedåb
Blomster og ballonpynt til barnedåb

Føljeton: Bryllupsarrangøren planlægger sin datters barnedåb

Skønne skønne Laura blev født 10.10.2017. Dagen hvor mit liv blev beriget med endnu en guldklump. Dagen, hvor jeg blev mor til tre. Dette er et af de mere personlige blogindlæg fra mig, hvor jeg vil fortælle om min lille familie og den kommende barnedåb, som jeg er i gang med at planlægge. Min familie […]


4. januar 2018

Skønne skønne Laura blev født 10.10.2017. Dagen hvor mit liv blev beriget med endnu en guldklump. Dagen, hvor jeg blev mor til tre.

Dette er et af de mere personlige blogindlæg fra mig, hvor jeg vil fortælle om min lille familie og den kommende barnedåb, som jeg er i gang med at planlægge.

Min familie

Lad mig præsentere min familie.

Min første guldklump er Prinsessen Lærke, hun er 6 år. En stædig pige, som elsker bryllupper ligesom sin mor.

Anden guldklump er Spiloppen Kristian, han er 4 år. Og han har fart over feltet.

Fotograf: Unni Foto

Og så er der sidste skud på stammen Lillesøster Laura.

Fotograf: Unni Foto

Disse tre herligheder har jeg med min søde mand Kim. Vi blev gift i 2014 og siden da, har jeg været bryllupsarrangør. Jeg er 29 år og har massere af drømme for fremtiden.

En af mine drømme i den nære fremtiden er, at skabe en dejlig og mindeværdig barnedåb for vores nyeste skud på stammen. Og det vil jeg rigtig gerne fortælle mere om.

Plads til alle – til hygge og grin

Jeg drømmer om, at arrangere en sød og lyserød fest for vores datter. En dag, hvor vores store familie og vore nære venner er inviteret. Til en smagfuld frokost og en sød dåbskage. En fest, hvor børnene hygger og griner. En afslappet fest, hvor alle skal med. Intet mindre end 75 gæster.

Festen skal naturligvis holdes på Sonnerupgaard Gods. Godset er i familiens eje og har dannet ramme for mange af familiens fester. Og denne fest er ikke en undtagelse. Det er en stor fornøjelse, at kunne invitere vores store familie til fest i smukke rammer, og det er jeg meget taknemlig for.

En lyserød fest

At arrangere min datters dåbsfest er en større opgave for mig. Jeg må nok sige, at jeg er lidt “miljø-skadet” i mit arbejde som bryllupsarrangør og må tage mig selv i, ikke at gå over gevind med denne barnedåb. Jeg har tusinde idéer, men efter en mere stram brainstorming, er jeg landet på et fornuftigt sted.

Her får du 10 hurtige om festen:

VENUE Hovedbygningen på Sonnerupgaard Gods
STILEN En sød lyserød dåbsfest
SAMLINGSPUNKT En lækker frokost og en fin dåbskage
LEVERET AF Durlevs Gourmæt & Kjærs Kager
HVAD ER VIGTIGT En afslappet atmosfære
HVAD SKAL DER VÆRE MEST AF? Balloner, blomster og lyserød rosé
BLOMSTER Hvide, lyserøde, grønne og dybe mørke nuancer. Leveret af min blomsterdekoratør Diana Rose
NEED TO HAVE 3 søde tjenerpiger, som kender huset
NICE TO HAVE En fotograf – jeg elsker professionelle billeder fra en smuk og minderig dag – så det skal vi have
DET KUNNE VÆRE LÆKKERT Et lille lag sne og ild i pejsen

Herregårdsbryllup
Fotograf: Bryllupsshoot
Billede fra en anden familiefest i Hovedbygningen

En tur i drømmeland på Pinterest

Jeg gør det også – drømmer på Pinterest og finder masser af inspiration her. Jeg kan bruge timer der. Jeg pinner og pinner, søger og kigger – det må man gerne – og det er bare at gi´ den gas.

Men SÅ skal man også huske at sortere bagefter. Så skal der skæres ind til benet – og de fleste pins slettes igen.

Men resultatet er altid en fryd for øjet. Smukke billeder som beskriver netop det, du ønsker. Billeder siger jo mere end tusind ord.

Jeg vil have lyserøde balloner, en lyserød dåbskage og lækre blomster. Det hele med et touch af guld. Mon ikke det lykkes?

Pynten køber jeg hos ctiparty. De har et stort udvalg, og jeg finder oftest det jeg søger.

Pynt til barnedåb
Billeder fra Pinterest

Dåbsinvitationen

Den skal selvfølgelig også være lyserød. Vistaprint viste sig at være en fin løsning for mig. Jeg ønskede et simpelt design på en enkeltsidet invitation.

Invitationer er sendt ud med sneglepost – det koster lidt, tager lidt tid – men der er bare noget over det, sådan en invitation i postkassen, og glæden ved at åbne den.

Ønskeseddel har jeg oprettet i “Ønskeskyen”, som sendes ud til dem, der efterspørger. Det er en smart app/hjemmeside, hvor man kan oprette ønsker med billeder og direkte link til webshops. Her kan gæsterne se og reservere gaveønsker, og så er det ret nemt at bruge.

Nysgerrig på resultatet?

Dåben skal stå første søndag i 2018. Herefter vil jeg stærkt vende tilbage med en reportage fra dåbsfesten og lækre billeder fra fotografen. Jeg glæder mig helt vildt.

Og her til sidst – til dem som tænker, hvordan er hun så, den søde lille Laura? Hun er den dejligste baby. Nem og med et godt sovehjerte. Smiler og griner. Det er fantastisk at være mor til tre – det kan anbefales.

Alt det bedste til jer.
Love, Maria.