Udendørs vielse med hvide stole i parken ved 1877-Laden
Udendørs vielse med hvide stole i parken ved 1877-Laden

Udendørs vielse på Sonnerupgaard

Der er flere og flere brudepar, som vælger at blive viet uden for kirken, her i blandt i de smukke omgivelser på Sonnerupgaard Gods. Jeg har opsat flere smukke vielser på godset og jeg har set mange eksempler på, hvor smukt og stemnings fyldt vielserne kan være, når brudeparret selv kan sætte deres præg på vielsen, om […]


11. februar 2016

Der er flere og flere brudepar, som vælger at blive viet uden for kirken, her i blandt i de smukke omgivelser på Sonnerupgaard Gods. Jeg har opsat flere smukke vielser på godset og jeg har set mange eksempler på, hvor smukt og stemnings fyldt vielserne kan være, når brudeparret selv kan sætte deres præg på vielsen, om end det er en kort borgerlig vielse eller det er ved en fripræst. Om der er levende musik eller Bruno Mars i højtalerne – alt kan lade sig gøre.

Som bryllupsarrangør på Sonnerupgaard Gods, så kan jeg hjælpe med opstilling til udendørs vielse. Det kan jo af praktiske grunde være svært, selv at gøre klar til vielsen et par timer før, og her kan jeg hjælpe. Jeg har flere forskellige “vielses portale”, som I kan leje af mig, så det gør det hele nemmere for Jer. Bl.a. har jeg 2 gamle døre, som kan indikere et “alter”, jeg har stof, som kan opsættes i et træ og så har jeg en portal med blondestof. Jeg kan opsætte vielsen med blomster, stole, rød løber, balloner, halmballer mv. – ja lige som I vil have det. Kontakt mig for jeres ønsker, og jeg vil lave en pris til Jer.

Hvis I vælger en udendørs vielse, så vil det danske vejr er jo altid være en risikofaktor og her gælder det om at have en plan B – dette vil vi sammen snakke om.

birgittes mobil 1260

birgittes mobil 1297

birgittes mobil 1309

Untitled (50)

Døre

Det sidste billede er ikke fra Sonnerupgaard, men de 2 døre er mine, som I kan leje af mig.

Kreative hilsner fra Maria Lyng
MLYNG.dk