Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Udendørs vielse på Sonnerupgaard

Der er flere og flere brudepar, som vælger at blive viet uden for kirken, her i blandt i de smukke omgivelser på Sonnerupgaard Gods. Jeg har opsat flere smukke vielser på godset og jeg har set mange eksempler på, hvor smukt og stemnings fyldt vielserne kan være, når brudeparret selv kan sætte deres præg på vielsen, om […]


11. februar 2016

Der er flere og flere brudepar, som vælger at blive viet uden for kirken, her i blandt i de smukke omgivelser på Sonnerupgaard Gods. Jeg har opsat flere smukke vielser på godset og jeg har set mange eksempler på, hvor smukt og stemnings fyldt vielserne kan være, når brudeparret selv kan sætte deres præg på vielsen, om end det er en kort borgerlig vielse eller det er ved en fripræst. Om der er levende musik eller Bruno Mars i højtalerne – alt kan lade sig gøre.

Som bryllupsarrangør på Sonnerupgaard Gods, så kan jeg hjælpe med opstilling til udendørs vielse. Det kan jo af praktiske grunde være svært, selv at gøre klar til vielsen et par timer før, og her kan jeg hjælpe. Jeg har flere forskellige “vielses portale”, som I kan leje af mig, så det gør det hele nemmere for Jer. Bl.a. har jeg 2 gamle døre, som kan indikere et “alter”, jeg har stof, som kan opsættes i et træ og så har jeg en portal med blondestof. Jeg kan opsætte vielsen med blomster, stole, rød løber, balloner, halmballer mv. – ja lige som I vil have det. Kontakt mig for jeres ønsker, og jeg vil lave en pris til Jer.

Hvis I vælger en udendørs vielse, så vil det danske vejr er jo altid være en risikofaktor og her gælder det om at have en plan B – dette vil vi sammen snakke om.

birgittes mobil 1260

birgittes mobil 1297

birgittes mobil 1309

Untitled (50)

Døre

Det sidste billede er ikke fra Sonnerupgaard, men de 2 døre er mine, som I kan leje af mig.

Kreative hilsner fra Maria Lyng
MLYNG.dk

Relaterede indlæg

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen