Brudepar på rustik bro i skov ved Sonnerupgaard Gods
Brudepar på rustik bro i skov ved Sonnerupgaard Gods

Sophie & Emil: Gennemført, rustikt ladebryllup

Som bryllupsarrangør på Sonnerupgaard Gods er jeg meget priviligeret – jeg omgiver mig med så mange smukke bryllupper. De er simpelthen så flotte, at jeg bliver nødt til at dele dem med jer. Her kommer Sophie & Emils vidunderlige kærlighedshistorie. Fotografen, Majken Soelberg, har taget disse smukke billeder, og jeg må sige, jeg er solgt! […]


19. oktober 2018

Som bryllupsarrangør på Sonnerupgaard Gods er jeg meget priviligeret – jeg omgiver mig med så mange smukke bryllupper. De er simpelthen så flotte, at jeg bliver nødt til at dele dem med jer. Her kommer Sophie & Emils vidunderlige kærlighedshistorie.

Fotografen, Majken Soelberg, har taget disse smukke billeder, og jeg må sige, jeg er solgt! Billederne udstråler så meget varme og stemning – wauw!

Majken er fra lokalområdet, og jeg elsker, når jeg kan støtte de lokale leverandører. Det ligger mig meget på sinde at kunne det. De lokale leverandører kan deres kram, og de kender omgivelserne på godset, så hvorfor ikke benytte sig af deres ekspertise?

Faktisk var fotografen ikke den eneste lokalleverandør ved dette bryllup. Læs med her, hvad der skal til, for at lave et gennemført ladebryllup.

Hår og makeup der holder: Get the look!

Enhver brud skal forkæles på sin bryllupsdag med det perfekte look. Overlade opgaven til professionelle hår- og makeupartister. Så er du sikker på, at dit look holder hele dagen.

I dette tilfælde har vi hyret Hair By MBS fra Ringsted – igen en lokal leverandør. De kommer ofte på Sonnerupgaard Gods, og de kan tilbyde både håropsætning og makeup.

Hair By MBS stod for at style både bruden samt brudepiger. Alt dette foregik i brudesuiten på Sonnerupgaard Gods, hvor de havde en vildt hyggelig og spændt formiddag sammen bruden og brudepigerne.

Styling af brud
Foto: Majken Soelberg Photography
Brud
Foto: Majken Soelberg Photography

Udendørs vielse: Landlig idyl der oser af kærlighed

Vielsen foregik udendørs på Sonnerupgaard Gods. Gæsterne sad på halmballer polstret med hessianstof – det er rigtig landlig idyl, som jeg bedst kan lide det. Som “alter” opsatte vi en vielsesportal med hvidt stof pyntet med blomster.

Blomsterne er fra Diana Rose der både har det bedste efternavn, en blomsterdekoratør kan have, og på samme tid er en super dygtig lokal leverandør, som jeg nyder at arbejde sammen med.

Gæsterne pustede sæbebobler efter brudeparret i stedet for det traditionelle riskast. Sæbebobler er helt utrolig sødt, og så ser det simpelthen så flot ud på billeder. Se selv 😉

Udendørs vielse
Foto: Majken Soelberg Photography
Udendørs bryllup
Foto: Majken Soelberg Photography
Sæbebobler til bryllup
Foto: Majken Soelberg Photography

De gennemførte små detaljer

Den landlige idyl fortsætter i den gennemførte udsmykning hele vejen gennem brylluppet. Stilen er rustik og med douce farver på blomsterne. Der er meget i tråd med Ladens look, og det giver en flot og romantisk stemning.

De personlige træskilte og fine trækasser er lavet af A Day 2 Remember – endnu en dygtig og kreativ, lokal leverandør. Skiltene viser ikke bare vej – de medvirker til at danne rammerne for en hyggelig, rustik, varm, landidyllisk og romantisk stemning.

I tråd med det rustikke lade-look har vi opsat vintønder som ståborde, et gammelt vindue til bordplan, flasker med blomster i bjælkerne og masser af levende lys – både i lysekroner, på bordene og hængende i glas på bjælkerne.

De stemningsfulde detaljer er prikken over i’et i ethvert bryllup, og jeg er helt pjattet med det!

Træskilte til bryllup
Foto: Majken Soelberg Photography
Weddingdecor
Foto: Majken Soelberg Photography

Når borddækningen harmonerer med hele festen

Borddækningen skal selvfølgelig også matche det øvrige, så her har vi lavet en hessian bordløber med en romantisk blonde. Som centerpiece fungerer den rustikke “love trækasse” perfekt, og blomsterne heri er fuldstændig bedårende.

Maden blev leveret af Durlevs Gourmæt, som altid er god for en grundig rundvisning hos alle smagsnuancerne. Her ser I forretten som bestod af karse med jord i form af brændt løg. Durlevs øvrige menu er særdeles spændende, og jeg kan løfte sløret for, at det bl.a. indeholder røg. Det er virkelig værd at undersøge, hvad de kan tilbyde!

borddækning bryllup
Foto: Majken Soelberg Photography
Centerpiece bryllup
Foto: Majken Soelberg Photography
Bordkort til bryllup
Foto: Majken Soelberg Photography
Bryllupsbord
Foto: Majken Soelberg Photography

Bryllupskagen

Bryllupskagen er – hvis jeg selv skal sige det – omdrejningspunktet for eftermiddagen. Alle gæster ser frem til en bryllupskage, og kagen kommer i den grad til sin ret, hvis den serveres om eftermiddagen, hvor jeres gæster trænger til noget sødt.

Denne kage er meget enkel i et hvidt look med blomster på. På toppen påsat en meget enkel kagetop med brudeparrets initialer. Det var simpelthen så fint!

Bryllupskage
Foto: Majken Soelberg Photography
Bryllupskage
Foto: Majken Soelberg Photography

Alenetid på bryllupsdagen

I er ikke meget alene på bryllupsdagen. Det er selvfølgelig heller ikke meningen med sådan en stor fest med mange gæster, men alligevel kan man godt have brug for lidt tosomhed.

Derfor er tiden sammen med fotografen jeres mulighed for lidt alenetid, væk fra gæsterne. Nyd den tid, I har sammen med fotografen.

Man plejer at sætte en time af til fotografering, og den time skal bruges med omhu. Hvis I er gode til at researche, hvilken type billeder/stil I ønsker, er det nemt at finde ro imens. Det giver også de bedste billeder 🙂

Ligegyldig hvilken stil I vælger, så er de bedste billeder de mest naturlige, hvor man bare kan se, at I nyder hinanden. Så vis endelig jeres følelser frem.

Brudgom
Foto: Majken Soelberg Photography
Bryllupsfoto
Foto: Majken Soelberg Photography
Brudebuket
Foto: Majken Soelberg Photography

Tusinde mange tak til Sophie & Emil for et smukt og fantastisk bryllup!

Love, Maria.