Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Udsalg af brudekjoler

Hvis du endnu ikke har købt din brudekjole, så er det NU, at der er mange penge at spare. Her om vinteren er der ofte udsalg på brudekjoler, hvor du kan spare op til 50%, og hvem har ikke lyst til det, da en brudekjole er en større investering. Min egen brudekjole, som I kan […]


4. november 2015

Hvis du endnu ikke har købt din brudekjole, så er det NU, at der er mange penge at spare.
Her om vinteren er der ofte udsalg på brudekjoler, hvor du kan spare op til 50%, og hvem har ikke lyst til det, da en brudekjole er en større investering.

Min egen brudekjole, som I kan se på billederne her, er købt i Panayotis i Vejle. Panayotis er en meget anerkendt brudekjolebutik, som klart er et besøg værd. Panayotis har i denne uge udsalg med op til 50% på ALLE brudekjoler, så hvis du er i nærheden af Vejle, så skynd dig at booke tid.

_MG_0178JPEG

Da jeg i sin tid gik i Panayotis, så var det fordi min søster havde købt sin brudekjole i den butik og det havde været en god oplevelse. Jeg havde en idé om, at det var et større projekt at finde en kjole, og at jeg skulle mange butikker igennem, så Panayotis ville være et godt sted at starte.

Jeg inviterede min søster med til udsalget, og da vi begge var på barsel dengang, så havde vi hver en babydreng på armen, og forventninger for koncentrationen var ikke så stor. Med de to små drenge, som øvrigt også skulle ammes, så var det faktisk en lille smule kaotisk, men min søster holdt humøret højt og ekspedienten var fantastisk. Jeg prøvede flere kjoler og pludselig, så kom den smukke kjole jo, som jeg havde i tænkerne. Egentlig så tror jeg, at når man mindst venter det, så sker det, for den dag, der fandt jeg min drømmekjole og det var i den første og eneste butik jeg var i.

_MG_0167JPEG

Med udsalget, så gjorde jeg mig et rigtig godt køb med skørt og slør inklusiv og det har jeg været super glad for.
Derfor, så vil jeg opfordre Jer til, at kigge efter udsalg nu.

Relaterede indlæg

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen