Detaljer fra vinterbryllup med falsk sne på bordene
Detaljer fra vinterbryllup med falsk sne på bordene

Vinterbryllup på godset

En kold vinteraften stod i kærlighedens tegn. Hele Festfløjen var pyntet op til et vaskeægte vinterbryllup. Sne på bordene, smukke istapper og levende lys.


21. december 2015

Den 28. november 2015 stod i kærlighedens tegn, da Mie & Theis holdt deres bryllup i Festfløjen på Sonnerupgaard Gods.

Mie_Theis-11

Mie_Theis-1

Mie_Theis-10

Tid var en udfordring, for jeg havde nemlig kun få timer til at forvandle Festfløjen til et smukt vinterbryllup mellem Mie & Theis. Festfløjen var booket som en model 2, dvs. med overtagelse af lokalet på festdagen kl. 14.00.

Det kræver en del planlægning, mange forberedelser og et team af folk, som kender stedet 100%.

Mie_Theis-8

Mie_Theis-2

Mie_Theis-18

Festfløjen blev forvandlet med sølv træer, krystaller, istapper og kunstig sne på bordene. Samt et blåt lys skær langs væggene. Og selvfølgelig en masse levende lys, det er absolut et must i disse mørke vintermåneder.

Det var enormt smukt alt sammen. Der er bare noget fortryllende over et vinterbryllup. Der er noget ganske særligt over stearinlysene i mørket, kærligheden og udsmykningen som matcher årstiden.

Mie_Theis-3

Mie_Theis-9

Mie_Theis-14

Mie_Theis

En smuk prinsesseagtig brudekjole og en overdådig vinterlig brudebuket med bling.

Og naturligvis en smuk bryllupskage med vinterpynt.

20151128-_JWH1772

20151128-_JWH7817

20151128-_JWH7824

Brud og gom strålede af lykke og jeg vil gerne dele deres tanker med jer:

Da vi valgte at skulle bruge en bryllupsplanlægger, var jeg meget skeptisk, da jeg er lidt af en kontrolfreak. Men ved første møde med Maria formåede hun at få mig helt rolig og ligge al min tillid til hende. Vi havde beskrevet overfor Maria, hvordan vi ønskede lokalerne skulle se ud. Løbende frem til brylluppet gav Maria os briefing omkring udsmykning m.v. så jeg hele tiden havde en forståelse af, at hun havde forstået præcis, hvad jeg mente. Da dagen kom, og vi ankom til lokalet var det SÅ smukt, alt var præcis som vi havde ønsket. – det var så smukt, at mine søstre ville skilles og blfive gift igen, for at få noget lige så flot! Maria havde sørget for kontakt til tjenere, dj og en god fotograf. Rigtig god service, til en god pris. Mange hilsner, en meget tilfreds brud og brudgom

Mie_Theis-4

Mie_Theis-5

Mie_Theis-15

Mie_Theis-17

Jeg håber, at I har nydt synet af disse smukke billeder taget af Jan – bryllupsshoot.dk. Jan er en super dygtig fotograf, som jeg til hver en tid vil anbefale.

Love, Maria.