Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Vinterbryllup på godset

Den 28. november 2015 stod i kærlighedens tegn, da Mie & Theis holdt deres bryllup i Festfløjen på Sonnerupgaard Gods. Tid var en udfordring, for jeg havde nemlig kun få timer til at forvandle Festfløjen til et smukt vinterbryllup mellem Mie & Theis. Festfløjen var booket som en model 2, dvs. med overtagelse af lokalet på […]


21. december 2015

Den 28. november 2015 stod i kærlighedens tegn, da Mie & Theis holdt deres bryllup i Festfløjen på Sonnerupgaard Gods.

Mie_Theis-11

Mie_Theis-1

Mie_Theis-10

Tid var en udfordring, for jeg havde nemlig kun få timer til at forvandle Festfløjen til et smukt vinterbryllup mellem Mie & Theis. Festfløjen var booket som en model 2, dvs. med overtagelse af lokalet på festdagen kl. 14.00.

Det kræver en del planlægning, mange forberedelser og et team af folk, som kender stedet 100%.

Mie_Theis-8

Mie_Theis-2

Mie_Theis-18

Festfløjen blev forvandlet med sølv træer, krystaller, istapper og kunstig sne på bordene. Samt et blåt lys skær langs væggene. Og selvfølgelig en masse levende lys, det er absolut et must i disse mørke vintermåneder.

Det var enormt smukt alt sammen. Der er bare noget fortryllende over et vinterbryllup. Der er noget ganske særligt over stearinlysene i mørket, kærligheden og udsmykningen som matcher årstiden.

Mie_Theis-3

Mie_Theis-9

Mie_Theis-14

Mie_Theis

En smuk prinsesseagtig brudekjole og en overdådig vinterlig brudebuket med bling.

Og naturligvis en smuk bryllupskage med vinterpynt.

20151128-_JWH1772

20151128-_JWH7817

20151128-_JWH7824

Brud og gom strålede af lykke og jeg vil gerne dele deres tanker med jer:

Da vi valgte at skulle bruge en bryllupsplanlægger, var jeg meget skeptisk, da jeg er lidt af en kontrolfreak. Men ved første møde med Maria formåede hun at få mig helt rolig og ligge al min tillid til hende. Vi havde beskrevet overfor Maria, hvordan vi ønskede lokalerne skulle se ud. Løbende frem til brylluppet gav Maria os briefing omkring udsmykning m.v. så jeg hele tiden havde en forståelse af, at hun havde forstået præcis, hvad jeg mente. Da dagen kom, og vi ankom til lokalet var det SÅ smukt, alt var præcis som vi havde ønsket. – det var så smukt, at mine søstre ville skilles og blfive gift igen, for at få noget lige så flot! Maria havde sørget for kontakt til tjenere, dj og en god fotograf. Rigtig god service, til en god pris. Mange hilsner, en meget tilfreds brud og brudgom

Mie_Theis-4

Mie_Theis-5

Mie_Theis-15

Mie_Theis-17

Jeg håber, at I har nydt synet af disse smukke billeder taget af Jan – bryllupsshoot.dk. Jan er en super dygtig fotograf, som jeg til hver en tid vil anbefale.

Love, Maria.

 

One thought on “Vinterbryllup på godset

Comments are closed.

Relaterede indlæg

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen