CORONA

Vi følger nøje udviklingen med COVID-19. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om et kommende arrangement hos os, kan du altid skrive på info@sonnerupgaard.dk eller ringe til os på 46 40 95 31. Telefontid er 9-16 mandag-torsdag og 9-14 fredag.

Collage med billeder fra rustikt bryllup i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
Collage med billeder fra rustikt bryllup i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods

Et rustikt bryllup i Laden

I weekenden var Laden smukt pyntet op til brylluppet mellem Maria & Martin. Stilen var meget rustik, og det klædte Laden rigtig godt. Farverne på blomsterne var grønne / lyse, hvilket gjorde det mere dæmpet og mandligt, det gik rigtig godt i spænd med grene og mos fra naturen. Efteråret ligger op til mange forskellige […]


13. november 2015

I weekenden var Laden smukt pyntet op til brylluppet mellem Maria & Martin. Stilen var meget rustik, og det klædte Laden rigtig godt.

Farverne på blomsterne var grønne / lyse, hvilket gjorde det mere dæmpet og mandligt, det gik rigtig godt i spænd med grene og mos fra naturen.

Efteråret ligger op til mange forskellige typer udsmykning, der kan både være knald på de mange efterårsfarver og det kan være dæmpet. Levende lys i Laden er et must, og romantikken er i top!