Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Et rustikt bryllup i Laden

I weekenden var Laden smukt pyntet op til brylluppet mellem Maria & Martin. Stilen var meget rustik, og det klædte Laden rigtig godt. Farverne på blomsterne var grønne / lyse, hvilket gjorde det mere dæmpet og mandligt, det gik rigtig godt i spænd med grene og mos fra naturen. Efteråret ligger op til mange forskellige […]


13. november 2015

I weekenden var Laden smukt pyntet op til brylluppet mellem Maria & Martin. Stilen var meget rustik, og det klædte Laden rigtig godt.

Farverne på blomsterne var grønne / lyse, hvilket gjorde det mere dæmpet og mandligt, det gik rigtig godt i spænd med grene og mos fra naturen.

Efteråret ligger op til mange forskellige typer udsmykning, der kan både være knald på de mange efterårsfarver og det kan være dæmpet. Levende lys i Laden er et must, og romantikken er i top!

Relaterede indlæg

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen