Fem firmaevents på Sonnerupgaard Gods

Lad os slå noget fast – firmaevents gør alle kurser og konferencer langt sjovere, og så giver det arrangementerne kvalitet. Nu har man alligevel har valgt at tage væk fra dagligdagens rammer, for at skabe følelsen af noget ekstraordinært, så kan man lige så godt gøre det helt.


1. februar 2018

Findes der noget der er mere oplagt, end et fysisk indslag, hvor alle får bevæget sig og moret sig?

Sonnerupgaard Gods har plads til en lang række forskellige events; sjove øvelser i samarbejde, action packed, grænseflyttende aktiviteter, madlavning, hyggelige firma-kom-sammen’er og meget mere.

Det er vel og mærke ikke godset selv der laver de mange events, men de har kontakter til en lang række meget erfarne samarbejdspartnere.

Så lad os gå lige til sagen, og se nærmere.

1. Highland games

I de næste par timer er I ikke længere kolleger. Ikke længere chefer, assistenter eller ansatte – nu er I skotske klaner!

Tovtrækning til Highland Games

Over syv discipliner skal hver klan udvælge repræsentanter – men alle klaner skal repræsenteres fuldt ud, og derfor skal alle klanmedlemmer deltage i et vist antal discipliner. Der er selvfølgelig sat noget tid af forinden, så I kan finde ud af hvad i er bedst til hver især.

LÆS OGSÅ: Formålet med teambuilding

Bueskydning til Highland Games

På den måde handler dette event også om som hold at finde sine styrker og svagheder, og gå på kompromis efter klanens behov. Derfor er Highland Games en rigtig god samarbejdsøvelse. Og så er det skide sjovt!

Kuglestødning til Highland Games

Highland Games er en god teambuildingøvelse, men den er også så energisk, at den kan bruges til flere slags events. Den kan eksempelvis sætte gang i løjerne til årets julefrokost.

Rapelling ned ad kornsiloen til Herregårdens Hemmeligheder

Eventet afhodles af Vertical som desuden tilbyder rapelling ned ad vores gamle kornsilo og mange andre teambuildingøvelser. Du kan se mere om Verticals fede events på vores hjemmeside på undersiden, teambuilding.

2. Kokkeskole

Her handler det også om samarbejde, men med maden i fokus.

Deltagere til kokkeskole bliver undervist

Sonnerupgaard Gods har fire samarbejdspartnere der tilbyder kokkeskole, og de har hver sin unikke måde at afholde eventet på.

Samarbejde i køkkenet

Cucina Autonoma er et autonomt køkken der både laver mad indendørs og udendørs. Og maden kan være alting – også det der er specielt.

Susanne Engelstoft fokuserer på det miljømæssigt ansvarlige.

Den Ny Slagter tilbyder mad lavet af nedlagt vildt fra jagterne på godset.

Grillcatering kan lære jer en ting eller to om hvordan en bøf skal steges.

Anretning til kokkeskole

3. Skovtur på ATV

All Terrain Vehicle. Godset besidder intet mindre end 220 hektar jord med mark, eng og skov. Det er med andre ord flere slags terræn, og det er virkelig sjovt at opleve på sådan en maskine!

ATV i skoven ved Sonnerupgaard Gods

Du kører fra godset ud over markerne, videre ind i skoven og ud over engene. Turen giver dig en masse frisk luft og forskellige naturindtryk.

ATV ved markerne

ATV kan for nogen lyde lidt voldsomt, men det er i virkeligheden ikke meget anderledes fra at køre bil. Forskellen er at man har hele vejen for sig selv, og ikke skal vente og lyskryds og travle trafikanter. ATV-ture i skoven tager man i sit helt eget tempo.

Skoven om sommeren

Og selvfølgelig behøver man ikke have benzin i blodet. Skoven kan også opleves med rugbrødmotor på en mountain bike, eller som en helt normal, afslappet gåtur.

4. Hyldest til Grisen

Sammenblandingen af helstegt pattegris, fakler, forfriskende drinks og hestevogn som anretningsbord, skaber en rigtig hyggelig og afslappet stemning.

Hestevogn, sol og grill ved Hovedbygningen

Arrangementet kan startes med velkomstdrinks. Her tilbyder godset både mjød og den hjemmeblandede, Hyld med spark. De nydes i fine omgivelser mens middagen steger på grillen.

En gris steger på grillen

Oksen kan også få en hyldest, det er bare at lave en aftale med godset.

Grillmesteren har styr på elementerne

Hyldest Til Grisen er et vildt hyggeligt event der smager godt, og er oplagt til at afslutte firmaarrangementet.

5. Julearrangement

Det er kun jul en gang om året, og det er det måske ikke lige når du sidder og læser om det, men det skiller sig så meget ud fra de andre arrangementer, at det ikke kan undværes på en liste over godsets events.

Her kommer kolleger, venner og familie rigtigt i julestemning!

Godsets indkørsel ved vintertid

Godset har sin egen juletræsplantage, som man køres ud til med hestevogn. Her nydes vinterlandskabet med glögg og æbleskiver til alle. Og så er der vildt god plads til sneboldkampe!

Juletræ i 1877-laden

Så kører man tilbage i 1877-laden hvor der er pyntet op, og julemanden kommer og underholder i et par timer. Der serveres en let anretning inden man tager hjem, som f.eks. pølser og brød.

Gårdpladsen om aftenen ved vintertid

Julestemingen går enormt godt i spænd med godsets landige idyl.

Jeg håber jeg kunne inspirere dig med idéer til firmaevents, og at du har fået et nogenlunde overblik over, hvad man kan lave på godset ud over at leje lokaler. Der er mange muligheder og der opstår let nye, hvis du har nogen idéer til, hvordan du vil forme dit firmaarrangement.

Julie Ferm
Kursuskoordinator

Skriv til os

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.

Du kan også ringe til os i hverdage mellem 8 og 18.

Skriv til os
Skriv til os

Vi svarer indenfor 1 arbejdsdag

Andet fra bloggen