Teambuilding nær København

Landlig idyl & lærerige aktiviteter

Smilende mand med briller og skjorte
Super god mad, betjening og service

"Det er ikke sådan noget poleret noget, men du får alt det eksklusive. Du får en kombination af rå, det landlige og det hyggelige, kombineret med super god mad, betjening og service."

Jesper Stoltenberg-Mathiesen, Direktør
SEAT Danmark

Smilende kvinde med maleri i baggrunden
Dagen forløber altid perfekt

"Dagen forløber altid perfekt, fordi godsets koordinatorer er meget servicemindede og super professionelle. Det hele spiller bare. Servicen og omgivelserne indbyder til gode oplevelser, og det får os til at komme igen år efter år."

Yvonne Henriksen, Sekretariatsleder
Nordea Asset Management

Lær hinanden bedre at
kende med teambuilding.

Er du i gang med at planlægge jeres næste firmaarrangement? Hvad end det er et møde, kursus eller en fed firmaaktivitet, så er teambuilding på Sonnerupgaard Gods en god idé.

I kan lære af hinanden, få styrket fællesskabet og komme lidt væk fra hverdagen. Alt sammen kun 50 minutter fra København. Det er let at komme hertil med både bil og tog fra byen.

Selvom vi er under en time fra byen, så emmer stedet af landlig idyl. Her er masser af plads i den skønne natur. Plads til udfoldelse, kreativitet og gode minder.

Koncentration blandt deltagerne til teambuilding
Den rullende labyrint
En øvelse, der vækker barndomsminder. Den rullende labyrint sætter deltagernes motorik og fælles koordination på prøve, og succes afhænger af holdet samarbejde.
Teambuilding øvelse med Europakort
Europakortet
Sæt dine kollegaers geografiske og historiske viden i spil i Europa-puslespillet, hvor I med teamwork og kommunikation udfordrer hinanden i at samle et dekonstrueret puslespil.
Smilende kollegaer i boldrum til teambuilding
Kuglegraven
Hvad sker der, når man fylder et lokale med 30.000 bolde? Tilsæt konkurrence, og man får, i vores optik, verdens sjoveste teambuildingøvelse.
Teambuilding TEAK tårnkonstruktion
Tårnkonstruktion
Tårnkonstruktion kræver hele holdets fulde koncentration, da den afhænger af god koordinering og ikke mindst kommunikation. Byg et tårn, kun ved hjælp af reb og elastikker.
Teambuilding aktivitet med TEAK Gruppen
Desarmer bomberne
Stoler du blindt på dine kollegaer? Lad dig guide gennem banen med bind for øjnene, mens du i fællesskab med dit hold skal desarmere de faretruende bomber.
Teambuilding øvelse med TEAK. Kursisterne laver øvelsen plankebro
Plankebro
Jorden er giftig! Hvem kommer først? Holdet med det bedste samarbejde!
Forside på tilbud

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.
Du kan også ringe mellem kl. 8-18 i hverdage.

Skriv til os Book møde

Vi svarer indenfor 1 arbejdsdag

Styrk dit møde med teambuilding

Her på Sonnerupgaard Gods tilbyder vi en masse sjove og lærerige indslag til dit møde. Et af dem er teambuilding. Vi har nemlig vores eget in-house teambuilding team. De går under navnet TEAK Gruppen. De er vores nære venner og en integreret del af hele godset.

TEAK Gruppen har gentænkt den klassiske teambuilding. De har genopfundet nogle af barndommens klassikere, tilføjet spændingselementer og konkurrence. Med TEAK Gruppen er du og dine kollegaer garanteret smil, sved på panden og samarbejde!

Teambuilding på aktivitetsloftet med øvelsen den rullende labyrint

TEAK Gruppen tilbyder både aktiviter indendørs og udenfor. De har nemlig et aktivitetsloft, hvor du er garanteret tørvejr. Dit arrangement bliver derfor aldrig aflyst. Og du kan derfor trygt arrangere en dag med teambuilding på programmet.

Men hvad er aktivitetsloftet egentlig? Det er et gammel loft på en af godsets stalde, som har fået nyt liv. Her har TEAK Gruppen nemlig bygget en stor legeplads på loftets 350 kvm. På loftet er der plads til læring og voksne med barnlige sjæle.

Her lærer I at kommunikere med hinanden. Ingen af øvelserne kan klares alene. I skal derfor gøre brug af hinandens kompetencer og arbejde sammen. På loftet finder du sjove og anderledes måde at træne samarbejdet på. Aktiviteterne er nye og unikke. Dine kollegaer har derfor ingen forudindtagede holdninger til eventet. Du vil derfor opleve, at dine kollegaer bliver imponerede og at de får en sjov oplevelse.

Kom væk fra hverdagens rammer

På aktivitetsloftet finder du fire øvelser. De handler alle sammen om at arbejde sammen, have det sjovt og selvfølgelig slå modstanderne. Ingen af øvelserne kan løses alene, så samarbejde er alfa omega her.

Den rullende labyrint er en øvelse, som vækker barndomsminder. Her kommer jeres motorik og fælles koordination på en prøve. For at I kan vinde er det nødvendigt, at I samarbejder. Der vil helt automatisk opstå spænding, som en kombination af tidspresset og risikoen for at tabe.

Kuglegraven er en klar favorit. Både blandt os på godset, men især også hos vores gæster. For hvad sker der, når man fylder et lokale med 30.000 bolde? Tilsæt et konkurrenceelement, også har du, i vores optik, verdens sjoveste teambuildingøvelse.

Den næste aktivitet kalder vi Tårnkonstruktion. Den kræver hele holdets fulde koncentration. Denne øvelse afhænger nemlig af god kommunikation og koordinering. Selve opgaven er faktisk meget simpel. I skal bygge et tårn ved at stable så mange klodser som muligt. Men I må kun flytte klodserne i samarbejde med de vedlagte reb som hjælpemiddel. Det er derfor lettere sagt end gjort.

Den sidste aktivitet på aktivitetsloftet er Europakortet. Her kommer jeres geografiske og historiske viden i spil. I skal nemlig samle et dekonstrueret puslespil af Europa. Her handler det om at arbejde sammen. For holdet med største logiske forklaring og det bedste samarbejde vinder. Hvis de altså kan klare presset og får samlet puslespillet først.

Teambuilding øvelse i parken med TEAK

Udendørs har TEAK også fire øvelser. TEAK elsker faktisk at være udendørs. Den friske luft og sollyset gør nemlig underværker for humør, energi og koncentrationen.

Desarmér bomberne handler om, at I skal stole på hinanden. Her skal I nemlig guide hinanden gennem banen. Men dem inde på banen har bind for øjenene. I fællesskab skal I altså desarmere de faretruende bomber.

Stilhedsmajor minder dig om klodsmajor. Her har TEAK nemlig taget de klassiske brikker fra klodsmajor. Men i stedet har de bare vendt hele spillet på hovedet. Sammen skal I bygge et tårn, men hver især har I kun et lille brudstykke information om hvordan tårnet skal se ud i sin helhed.

En anden klassiker fra barndommen er Plankebro. Her er jorden nemlig giftig. Ved denne øvelse handler det om at samarbejde og hurtigst komme i mål.

Den sidste aktivitet er Snoretegning. Her handler det om at kommunikere det, som I ser. Ved Snoretegning handler det om, at den skiftende kaptajn kan holde overblik og give de rette informationer.

Julie Ferm
Kursuskoordinator
kursuskoordinatoren Julie

Skriv til os

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.

Du kan også ringe til os i hverdage mellem 8 og 18.

Skriv til os Book møde

Telefonerne åbner i morgen kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.