Teambuilding på Sjælland

Landlig idyl & lærerig teambuilding

Smilende mand med briller og skjorte
Super god mad, betjening og service

"Det er ikke sådan noget poleret noget, men du får alt det eksklusive. Du får en kombination af rå, det landlige og det hyggelige, kombineret med super god mad, betjening og service."

Jesper Stoltenberg-Mathiesen, Direktør
SEAT Danmark

Smilende kvinde med maleri i baggrunden
Dagen forløber altid perfekt

"Dagen forløber altid perfekt, fordi godsets koordinatorer er meget servicemindede og super professionelle. Det hele spiller bare. Servicen og omgivelserne indbyder til gode oplevelser, og det får os til at komme igen år efter år."

Yvonne Henriksen, Sekretariatsleder
Nordea Asset Management

Teambuilding.
Altid med et formål.

TEAK Gruppen er vores nære venner og en integreret del af godset. De står for vores teambuilding, som de har gjort sig meget umage med at gentænke.

Aktivitetsloftet er deres seneste opfindelse - et 350kvm loftrum spækket med teambuilding-simulatorer.

Vigtigst af alt har vi og TEAK Gruppen stort værdifællesskab. Det betyder at alt teambuilding bliver udvalgt, så det understøtter dit mødeformål.

Koncentration blandt deltagerne til teambuilding
Den rullende labyrint
En øvelse, der vækker barndomsminder. Den rullende labyrint sætter deltagernes motorik og fælles koordination på prøve, og succes afhænger af holdet samarbejde.
Teambuilding øvelse med Europakort
Europakortet
Sæt dine kollegaers geografiske og historiske viden i spil i Europa-puslespillet, hvor I med teamwork og kommunikation udfordrer hinanden i at samle et dekonstrueret puslespil.
Smilende kollegaer i boldrum til teambuilding
Kuglegraven
Hvad sker der, når man fylder et lokale med 30.000 bolde? Tilsæt konkurrence, og man får, i vores optik, verdens sjoveste teambuildingøvelse.
Teambuilding TEAK tårnkonstruktion
Tårnkonstruktion
Tårnkonstruktion kræver hele holdets fulde koncentration, da den afhænger af god koordinering og ikke mindst kommunikation. Byg et tårn, kun ved hjælp af reb og elastikker.
Teambuilding aktivitet med TEAK Gruppen
Desarmer bomberne
Stoler du blindt på dine kollegaer? Lad dig guide gennem banen med bind for øjnene, mens du i fællesskab med dit hold skal desarmere de faretruende bomber.
Teambuilding øvelse med TEAK. Kursisterne laver øvelsen plankebro
Plankebro
Jorden er giftig! Hvem kommer først? Holdet med det bedste samarbejde!

Bliv rystet sammen
og nyd naturen.

Midt på Sjælland finder du Sonnerupgaard Gods. Her på godset er der plads til alle. Både store og små firmaer. Her er landlig idyl og en særlig ro. På Sonnerupgaard Gods er fællesskabet i fokus.

Skal du i gang med at planlægge jeres næste aktivitet som firma? Så prøv at giv teambuilding en tanke. Her på godset har vi nemlig vores egne in-house teambuildingsteam.

Vores team står klar til at give jer et fedt indslag. Måske har I brug for en pause fra mødet? Eller måske skal I rystes lidt sammen? Uanset hvad så er teambuilding en god løsning.

Forside på tilbud

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.
Du kan også ringe mellem kl. 8-18 i hverdage.

Skriv til os Book møde

Vi svarer indenfor 1 arbejdsdag

Gør mødet endnu bedre

På Sonnerupgaard Gods tilbyder vi en masse sjove og lærerige indslag til dit firmaarrangement nær Roskilde. Og en af dem er teambuilding. Vi er meget stolte over, at vi har vores helt eget in-house teambuildingsteam. De holder til her på godset. Og de går under navnet TEAK Gruppen.

TEAK Gruppen har gjort noget ganske særligt. De har nemlig gentænkt det klassiske teambuilding. De har udvalgt nogle af barndommens klassikere og genopfundet dem, tilføjet spændingselementer og konkurrence.

Du og dine kollegaer bliver garanteret en god oplevelse med TEAK. I er garanteret smil, sved på panden og samarbejde. Uanset om I blot skal lave en enkelt øvelse i kaffepausen. Eller om I skal bruge et par timer sammen med TEAK.

Glade mennesker i kuglegrav til teambuilding på Sonnerupgaard Gods

TEAK Gruppen har både udendørs og indendørs aktiviteter. De foretrækker altid at være udenfor, fordi den friske luft gør noget helt særligt ved ens energi. Men man kan jo ikke altid regne med tørvejr.

Derfor har TEAK Gruppen bygget et indendørs aktivitetsloft. Du er dermed garanteret, at dit arrangement ikke bliver aflyst. Og du kan derfor trygt sætte teambuilding på jeres program.

Vi er ret vilde med TEAK's aktivitetsloft. Det er et loft i en af vores gamle stalde, som har fået et nyt liv. TEAK Gruppen har nemlig bygget en stor legeplads deroppe. Her er der plads til voksne med barnlige sjæle, læring og samarbejde.

Der er et primært formål med al vores teambuilding. Her handler det om samarbejde og kommunikation. I lærer at kommunikere med hinanden.

Alle øvelserne skal løses i fællesskab før de kan klares. Du og dine kollegaer skal altså bruge hinandens kompetencer og arbejde sammen.

Vores aktivitetsloft tilbyder altså sjove og anderledes øvelser, som kan styrke samarbejdet. Alle aktiviteterne er nytænkte. Du er derfor sikker på, at dine kollegaer ikke har nogle forudindtagede holdninger til programmet. På den måde vil du opleve at dine kollegaer bliver imponerede og at de får en god oplevelse.

Få skræddersyet jeres event

Hos TEAK bliver hvert event skræddersyet. Og det gør det fordi alle virksomheder er forskellig. Der er derfor kun én løsning, som vil passe lige til jer. Det er den, som TEAK skræddersy lige til jer.

De kan derfor tilbyde forskellige typer teambuilding. Der er teambuilding til jer, som skal passe det ind i jeres øvrige program ved vores kursuscenter. Og teambuilding til jer, som skal have en god oplevelse sammen.

Men hvordan skræddersyer TEAK egentlig jeres event? Taus er stifter og ejer af TEAK, og det er derfor ham du snakker med, når I skal til at planlægge.

Når du snakker med Taus, så sørger han for at behovsafdække. Han tager altså en snak med dig om jeres behov og ønsker. Taus spørger ind til jeres forventninger og ønsker for dagen. I skal nemlig have lige den dag, som I har i tankerne.

Koncentration blandt deltagerne til teambuilding

TEAK Gruppen kan tilbyde tre forskellige slags arrangementer. De har hver især deres formål. Og så har de hver især nogle øvelser, som passer lige til det formål.

Den første mulighed er til dig, som ønsker at skabe et event, hvor I kan få arbejdet sammen. I skal have styrket sammenholdet. Men der behøves ikke være noget læring indover. I skal blot rystes lidt sammen og hygge jer i det landlige omgivelser.

Her tilføjer TEAK Gruppen ofte et konkurrenceelement. Så bliver det nemlig lidt sjovere. Og I gør jer lige lidt mere umage. Her vil I altså komme ud på minimum to hold. Det kommer helt an på hvor mange I er. Så skal de forskellige hold dyste mod hinanden. Det er både sjovt og det vil bringe jer bedre sammen.

Den næste mulighed er til dig, som gerne vil ryste dine medarbejdere bedre sammen. Måske er der lidt nogle udfordringer, som du gerne vil have løst. Det kan være at dine medarbejdere har svært ved at respektere hinanden. Eller måske er der lidt udfordringer med at lytte og samarbejde.

Her vil I få lidt clues taktikker til at løse opgaverne. Men I må selv klare resten. Kendetegnet ved vores teambuilding er at øvelserne ikke kan klares alene. Og det gælder selvfølgelig også her. Du og dine medarbejdere skal altså løse det hele i fællesskab.

I bliver altså tvunget til at arbejde sammen. Her skal I bruge hinandens styrker og kompetencer. I får altså styrket samarbejdet. For sammen er I nemlig meget stærkere og bedre.

Den sidste mulighed kalder vi Procesbuilding. Her får du mulighed for at snakke tæt sammen med Taus om jeres udfordringer.

Måske har I en større udfordring i hverdagen, som I skal have løst. Det kan for eksempel være noget så simpelt som vidensdeling. For kommunikationen kan virkelig tit gå galt. Også selvom man arbejder sammen dagligt.

Her kan TEAK Gruppen hjælpe jer. De kan skabe et event, som kan hjælpe jer til at optimere jeres hverdag. Hvis du vælger denne løsning, så sørger TEAK for at adfærdsfacilitere. Jeres instruktør laver altså en løbende analyse af jeres hold. Hvor går det galt med kommunikationen? Og hvordan kan I forbedre det?

Der er altså mange muligheder med teambuilding. Så hvis I leder efter en firmaaktivitet med mulighed for overnatning, så er I kommet til det rette sted.

Julie Ferm
Kursuskoordinator
kursuskoordinatoren Julie

Skriv til os

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.

Du kan også ringe til os i hverdage mellem 8 og 18.

Skriv til os Book møde

Telefonerne åbner kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.