Bryllupskage med guldglimmer og lyse roser på siden
Bryllupskage med guldglimmer og lyse roser på siden

Bryllupstrenden 2018

At skulle planlægge og designe et bryllup i det 21. århundrede er efterhånden blevet en hel videnskab. Der findes utallige af gode idéer, muligheder og spændende DIY-projekter rundt omkring. Det kan være svært at samle disse idéer og få dem til at matche den vision netop I har for jeres bryllup. Med hjælp fra diverse […]


30. marts 2018

At skulle planlægge og designe et bryllup i det 21. århundrede er efterhånden blevet en hel videnskab. Der findes utallige af gode idéer, muligheder og spændende DIY-projekter rundt omkring.

Det kan være svært at samle disse idéer og få dem til at matche den vision netop I har for jeres bryllup. Med hjælp fra diverse bryllupsguruer, kommer her derfor bryllupstrenden for 2018. 

Udsmykning til bryllup
Foto: mlyng.dk

Uanset trenden er det først og fremmest vigtigt at I finde jeres egen stil, hvilke farver I godt kan lide, hvilke blomster, der passer til jer og om I er til det ekstravagante eller det simple. Det er en god idé at finde ud af dette inden I begynder at søge inspiration – nogle gange kan man godt blive fanget af alle de idéer, der findes 😉

Husk der ingen regler er, når det gælder JERES bryllup.

Men, men, men.. Der vil altid være nogle farver og projekter, der fylder mere end andre, og de kommer her.

Farver

Blå. Blå er en dejlig farve, og passer ind de fleste steder, og til alle stilarter. I 2018 vil den lyse, støvede blå være i centrum når det gælder både invitationer, brudepigekjoler, blomster og den generelle udsmykning af lokalet.

Derudover vil blomme/bordeaux være en farve, der bruges af mange. Denne farve vil passe bedst til et efterårs- eller vinterbryllup, men som sagt er der ingen regler for hvordan lige netop jeres bryllup skal se ud.

Under denne kategori vil farven mauve også indgå. Mauve er en brunviolet farve, der vil være super flot til et udendørs sommerbryllup, i brudebuketten eller sammen med den bourdeux for at få lidt flere nuancer.

I sommeren 2017 brugte Nadia & Mark netop denne bordeaux farve sammen med grønt, og dermed holdte de det simpelt.

 

Foto: arkiv

Kager

Ingen fest uden søde sager, og et bryllup er bestemt ikke undtagelsen.


Når det kommer til kager, er der en ny og spændende trend i vente – en trend jeg er absolut vild med! Nemlig kager med dryppende topping. Ja du hørte rigtigt, flydende chokoladesovs med guldglimmer, der bevæger sig ned af den flotte bryllupskage.

What’s not to like?

Vi bliver ved guld, da guld og guldglimmer vil kunne ses dække enten hele kagen eller bare et enkelt lag. Det kan være guld i både flager, som en del af fondanten, sprayet på eller malet – ja der er massere af muligheder.

 

Foto: Pinterest

 

Bryllupskage
Foto: Arkiv

Generelt for bryllupstrenden i 2018 er der flere trends, der går igennem;

Lys, lys og massere af lys. Det gælder både levende lys, LED-lys og lys i form af lyskæder i loftet, på væggene og på bordene.

Lys – både levende og LED – kan være med til at skabe en magisk og romantisk stemning, så det kan herfra godt anbefales at investere i et par lys eller to. Alene til Sonnerupgaard Gods’ 1877-lade, skal der bruges 80 bloklys til lysekronerne, som giver en dejlig romantisk stemning.

 

Festlokale til 100 personer
Hestestalden – foto af: Julie Marguaritha Bonde

Derudover kan lokalet dekoreres med blomster og blade. Disse blomster kan holdes i de flotte grønne farver, og nogle af de helt store hits er eukalyptus, lammeører og ranunkler, og roser i støvede farver. Det gode ved grønne blomster og blade er, at de matcher hvad som helst, og vil helt sikkert også matche din yndlings blomst.

Er du lidt mere vovet, kan der i brudebuketten eller som en del af borddækningen være husløg, artiskokker eller måske endda små bær, hvilket ses mere og mere.

Så hvor søger jeg inspiration?

Et sidste tip herfra inden I skal slå jer løs med bryllupsplanlægningen – brug Pinterest. Pinterest er et fantastisk værktøj til inspiration, og en verden fyldt af gode idéer og forskellige stile.
Er du endnu ikke superbruger kan du blive det her.

xo, Signe