Vejviserskilt i træ til bryllup
Vejviserskilt i træ til bryllup

Daniellas liv: Kom med bagom Daniella & Janniks bryllup

I sidste uge havde jeg det dejligste møde med et skønt 2021-brudepar. Måske kender du allerede Daniella fra Instagramprofilen @daniellasliv. Daniella er, som hun selv beskriver det, en blandet slikskål – masser af farver, surt og sødt! Og det er jeg i den grad også sikker på, at Daniella & Janniks bryllup bliver, for det skal være personligt og helt nede på jorden – uden orgelmusik, men til gengæld en brud i sneakerssko!


29. november 2019

Planlægningen starter 2 år før

I efteråret 2021 skal Daniella & Jannik giftes. Der er måske længe til, tænker du. Men de mest populære festlokaler skal bookes 2 år i forvejen. Og ja, så er bryllupsplanlægningen jo allerede startet.

Bryllupsdatoen hedder d. 2. oktober 2021, hvor Laden på Sonnerupgaard Gods skal danne rammerne for det helt store JA og en fest for livet.

Det kommende brudepar har valgt at tage mig med på råd, hvilket jeg naturligvis er meget ærekær omkring. Det er mig altid en stor ære at få lov at arrangere så stor og betydningsfuld en dag, og jeg er meget taknemlig, hver gang et brudepar tiltror mig den store opgave.

At planlægge et bryllup indebærer store beslutninger og budgetter i den høje prisklasse. Der er ingen fortrydelsesret eller muligheder for at gøre det om, så den skal sidde lige i skabet den ene dag i livet.

Derfor kan det være en rigtig god investering at tage en bryllupsarrangør med på råd. Om det så er i det store omfang eller i en mindre skala – det kan jo tilpasses efter jeres behov.

Daniella & Jannik har valgt, at jeg skal være med over hele bryllupsplanlægningen. Det indebærer 3 møder, kontakt til leverandører, klargøring og udsmykning af lokalet, samt afvikling af bryllupsdagen. Det bliver godt!

Bryllupsplanlægning
Billede fra vores første møde

Det kommende brudepar vil meget gerne lade dig få et indblik i deres bryllupsplanlægning. De har givet mig lov til at dele tanker og idéer, store og små spørgsmål, den lykkelige glæde og de små bryllupshovedpiner, som vil opstå undervejs.

Jeg håber, du vil følge med i denne føljeton, som jeg løbende vil give updates på her på bryllupsbloggen.

Jeg er sikker på, det også vil gavne din bryllupsplanlægning.

En hudløst ærlig kvindes kærlighedshistorie

Det, jeg elsker ved Daniellas Instagramprofil og blog, er, at hun er hudløs ærlig og deler meget personlige ting. Især på sin blog, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hende og Jannik fandt sammen og blev gravide allerede som 18 og 19 årige.

Jeg vil betegne deres skæbne som en kærlighedshistorie, der starter med en graviditet, som først deler vandene. Men efter overvejelser vægter kærligheden højest, og det lille kærlighedsbarn bringer dem sammen som en smuk familie.

I dag har de to skønne piger, store fremtidsplaner og et bryllup i vente.

Sonnerupgaard Gods har altid været drømmen

Hvorfor valget er faldet på Sonnerupgaard som deres bryllupslokation er meget enkelt. Jannik er fra lokalområdet, og han har allerede et stor kendskab til godset fra sin barndom.

Tænk sig, Jannik er kommet her på godset som lille knejt til traktortræk. Og faktisk er det traktortræk blevet arrangeret af min mand, da han var teenager! Dengang var motorrøg og spark-dæk det fedeste i hele verden!

Og som om det ikke var nok, så har Janniks forældres venner arbejdet på godset og hjulpet med at smede de rustikke og unikke lysestager, som stadigvæk hænger rundt omkring i Laden den dag i dag.

Sørme om ikke Daniella også er fra denne side af København. Hun har været forbi godset til en julefrokost for nogle år tilbage. Allerede dengang blev hun total forelsket i godset. Sidenhen har hun tænkt på godset som sit drømmebryllupsvenue.

Kommende brudepar
Foto: privat

Jeg må klappe i mine små hænder!

For jeg er en storelsker af lokalt kendskab og de rigtig gode historier, som man kan fortælle herude på landet. Det er jo fantastisk!

En brud i sneakers: Det personlige touch

Og med de hyggelige historier og et bedre kendskab til brudeparret er jeg sikker på, at vi får et rigtig festligt samarbejde om at planlægge brylluppet.

Det er vigtigt for mig at komme ind under huden på brudeparret. Det skaber en god relation, og så kan jeg bedst hjælpe dem med at udleve deres drømme.

Drømmen er et personligt bryllup. Det skal være personligt på den måde, at der skal serveres den mad, som de selv godt kan lide. Det skal ikke være fisefornem, men gerne mere streetfood-agtigt.

Bruden går ikke i høje hæle, så det skal hun selvfølgelig heller ikke påduttes på sin bryllupsdag. Jeg er sikker på, at hun bliver super hot i sneakers og brudekjole, for Daniella er cool. Hun kan bære det!

Daniella & Jannik er ikke til kirkelig vielse. De ønsker en vielse på godset.

Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg er en sucker for kirkebryllupper. Derfor sikrer jeg mig også, at sådan en beslutning er nøje gennemovervejet.

Hvad er grunden til deres valg?

Som jeg også hører mange andre brudepar sige, så har de ikke den store tilknytning til kirken. De er ikke så vilde med det storslåede ved at holde et kirkebryllup med orgelmusik og salmer.

Jeg er sikker på, vi nok skal finde en rigtig god løsning til dem. Jeg har afviklet mange vielser på godset. Jeg har prøvet mange “konstallationer”.

Er du nysgerrig på det der med vielse uden kirke?

Få Stines 3 bud på drømmevielsen uden for kirken

Jeg har bedt D&J om at overveje mulighederne, og så er jeg spændt på, hvad de lander på.

Hvad er næste skridt i planlægningen?

Vi er i utrolig god tid med bryllupsplanlægningen. Men der er allerede en opgave klar til brudeparret.

Som nævnt ovenfor, så er næste skridt i bryllupsplanlægningen, at overveje, hvilken form for vielse, de ønsker. Det vil sætte rammerne for brylluppet, og det vil også være afgørende for, hvilket tidspunkt, vi lægger vielsen på.

For Daniella & Jannik vil det afgørende for tidspunktet også være, hvor meget tid de vil have til fotografering. Og det hænger igen sammen med, hvor meget tid gæsterne har på værelserne.

Derudover skal de også overveje, hvor meget mad, der skal serveres om eftermiddagen. Noget frokostlignende som mætter? Måske efterfulgt af kage? Det er også afgørende for tidspunktet.

Er du nysgerring på, hvorfor jeg anbefaler en vielse omkring kl. 14.00?

Jeg har en rigtig god pointe, som du virkelig skal overveje.

Tjek det første af mine 5 bedste råd her.

Hvis du vil have flere guldkorn og vigtige pointer, så husk at læse hele blogindlægget til ende, som jeg linker til ovenfor. Så er du allerede godt på vej til en velplanlagt bryllup.

Tak fordi du læste med!

Love, Maria.