Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Om Bryllupsbloggen

På Bryllupsbloggen får du unik og uddybende rådgivning om bryllup. Cirka 2 gange om måneden udgiver jeg reportager af mine bryllupper, tips & tricks til planlægningen og modeguides. Jeg lader ikke et fast ugentligt udgivelsestidspunkt begrænse kvaliteten af mine indlæg. Til gengæld sender Sonnerupgaard Gods altid en mail ud til mine faste abonnenter, når jeg har […]


11. april 2017

På Bryllupsbloggen får du unik og uddybende rådgivning om bryllup.

Cirka 2 gange om måneden udgiver jeg reportager af mine bryllupper, tips & tricks til planlægningen og modeguides. Jeg lader ikke et fast ugentligt udgivelsestidspunkt begrænse kvaliteten af mine indlæg. Til gengæld sender Sonnerupgaard Gods altid en mail ud til mine faste abonnenter, når jeg har noget klar! 

Uanset om du er forlovet, nygift, fejrede guldbryllup i sommer eller bare er vild med bryllupper, så er min blog noget for dig.

Jeg sætter en dyd i at foreslå brudepar at støtte lokalsamfundet. Det vil også afspejle sig i mine blogindlæg. Når jeg taler for at benytte de lokale leverandører, så er det lige så meget for at støtte et godt formål, som det er fordi de virkelig kan deres kram.

ALLE billederne på min Instagramprofil er billeder fra bryllupper og fester, som jeg selv har arrangeret på Sonnerupgaard Gods. Jeg har altid bestræbt mig på at levere den ægte vare, og det vil jeg blive ved med.

Her på bloggen skriver jeg dog også om andet end mine egne arrangementer. Derfor kan jeg godt finde på at låne billeder en sjælden gang imellem, når jeg vil visualisere de gode råd. Dog aldrig uden at få lov, og aldrig uden at kreditere.

Du er meget velkommen til at dele min blog, så længe du krediterer mig og husker at linke. Her kan du læse mine retningslinjer for deling.

Rigtig god fornøjelse!

Love, Maria

Maria Lyng, freelance fest- og bryllupsarrangør

Maria blev gift i 1877-laden på Sonnerupgaard Gods i maj 2014, hvor hun fik smag for faget, og har siden været ansat hos os. Hun bor i Ringsted og er mor til to.  

Instagram: MLYNG.DK

Hjemmeside: www.mlyng.dk

 

Relaterede indlæg

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen