Smilende brudepar går sammen med brudebuket i hånden
Smilende brudepar går sammen med brudebuket i hånden

Annette & Søren: Gennemført sommerbryllup med et strejf af lilla

Annette & Sørens bryllup er et af de bryllupper i 2017, som står mest tydeligt i min hukommelse – det lilla bryllup hvor der intet manglede. Der var et væld af blomster, overdådig mad og rigtig rigtig mange gæster. Mit første møde med  brudeparret finder sted et år før brylluppet. Annettte & Søren er et […]


14. september 2017

Annette & Sørens bryllup er et af de bryllupper i 2017, som står mest tydeligt i min hukommelse – det lilla bryllup hvor der intet manglede. Der var et væld af blomster, overdådig mad og rigtig rigtig mange gæster.

Mit første møde med  brudeparret finder sted et år før brylluppet. Annettte & Søren er et modent par som ved præcis hvad de vil have.

De har begge været gift før, og de har en klar idé om hvordan den store dag skal være.

Søren er sjov og byder ind med mange gode og skæve forslag – det får vi mange gode grin ud af. Efter det første møde har jeg en klar idé om hvor vi skal henad.

Brudepar
Fotograf: Bryllupsshoot.dk

Ven med en kok

Brudeparret er venner med min dygtige samarbejdspartner, Thomas Durlev, der er kok og ejer af Durlevs Gourmæt.

Thomas har fået det fulde ansvar for maden, og når det er sagt, så ved man aldrig hvad der venter, for Thomas er virkelig sjov, og kan simpelthen trylle med maden.

Annette har allerede tidligt i processen købt en gammel vogn – sådan en markedsvogn – som kokken skal køre rundt mellem gæsterne og servere maden. Jeg ELSKER den idé!

Desuden er Annette fuldstændig tosset med lilla, og jeg er helt med på idéen. Og vognen? Den skal sågar også males lilla.

Lilla bryllup
Fotograf: bryllupsshoot.dk

Selvfølgelig viser det sig, at maden fra Durlevs Gourmæt er fuldstændig overdådig. Til bryllupsreceptionen, hvor der vel og mærke er inviteret 180 gæster, serveres der tapas i alle afskygninger.

Maden er fantastisk anrettet på Ladens gamle vogn. Det ligner et helt høstmarked – så meget er der gjort ud af det.

Mad til bryllup
Fotograf: bryllupsshoot.dk
Tapas til bryllup
Fotograf: bryllupsshoot.dk
Bryllupskage
Fotograf: Bryllupsshoot.dk
Bryllupskage
Fotograf: Bryllupsshoot.dk

Med det rigtige netværk er der ingen begrænsninger

Brudeparret har et stort netværk, og det er i sandhed godt, når man skal giftes. Gør endelig brug af det – måske er der penge at spare.

En ven af brudeparret har sit eget havecenter, og leverede naturligvis blomster til hele brylluppet.

De mødte op i lastbil med et fuldt vognlæs lilla blomster!

Udendørs bryllup
Fotograf: bryllupsshoot.dk
Lilla bryllup
Fotograf: Bryllupsshoot.dk
Lilla bryllup
Fotograf: bryllupsshoot.dk

Bryllupsblomster

Fotograf: bryllupsshoot.dk

Udsmykning til bryllup
Fotograf: bryllupsshoot.dk
Lilla bryllup
Fotograf: Bryllupsshoot.dk

Lilla er lidt atypisk for moden her i 2017, men hvad gør det, hvis det afspejler personlighed? Det var brudens yndlingsfarve.

Bedst af alt var, at brudeparret på invitationen havde opfordret gæsterne til at gøre brug af en festlig dresscode med et strøg af lilla.

Mange af gæsterne havde taget det til sig, så man fik let øje på fine lilla kjoler, butterflys, lilla slips og lilla hatte.

Brudepiger
Fotograf: bryllupsshoot.dk

Udfordringen som ingen er herre over

Vielsen skulle stå i det fri på Sonnerupgaard Gods ved voldgraven.

Når jeg planlægger en udendørs vielse har jeg altid en plan b parat, men den så brudeparret helst ikke taget i brug.

De ønskede sig en udendørs vielse, og der skulle meget til at flytte den indendøre.

Udendørs vielse
Fotograf: Bryllupsshoot.dk

Da dagen kommer lover vejrudsigten os heldigvis tørvejr, men blæst – meget blæst. Og blæser det selv en lille smule, så blæser det rigtig meget foran Laden, da der er så åbent ud til markerne. Jeg må rådføre mig med bruden, før der tages en endelig beslutning.

Heldigvis er jeg meget fleksibel og kan hurtigt få rykket et vielses set-up ind eller ud afhængig af vejret. Derfor tages den slags beslutninger først på selve dagen.

Annette sidder midt i makeuppen, da jeg ringer til hende.

Jeg forklarer hende, at det blæser rigtig meget, og at det muligvis kan ødelægge deres oplevelse af vielsen. Blæsten larmer, og måske vil gæsterne intet kunne høre af præstens tale. Hvem ved –  måske vil blæsten bortføre musikken, og så bliver det en sangfri vielse.

Bruden vælger at satse på en udendørs vielse. Vi begynder opsætningen, men føler bogstaveligt, at vi er ved at blæse væk.

Stoffet på portalen flagerer, stolene vælter, blomsterne vælter og truer med at forlade os, mens den hvide løber suser rundt.

En times tid venter vi for at se om blæsten har tænkt sig at lægge sig en lille smule, imens vi fortsætter med nogle andre forberedelser. Men ak nej, den blæser videre!

Af frygt for, at de små detaljer blæser væk, venter jeg til sidste øjeblik med at sætte præstens bord frem med blomsterbuket, kors og lys. Blæsten truer videre, men uden at blæse os helt omkuld.

Bryllupsarrangør
Fotograf: Bryllupsshoot.dk

Da klokken bliver 13.05 ruller en fed, gammel amerikanerbil ind på grusvejen. Søren står klar ved vielses-portalen, og alle gæsterne venter spændte.

Det lykkedes os at holde den hvide løber hvid til brudens ankomst, og fra den gamle bil udstiger en smuk brud. Trods blæsevejret forløber vielsen rigtig fint .

Hvad betyder vejret egentlig også, så længe et lykkeligt brudepar siger ja til hinanden med et kys, mens deres gæster glædeligt står rundt om og jubler?

Udendørs vielse
Fotograf: Bryllupsshoot.dk
Udendørs bryllup
Fotograf: Bryllupsshoot.dk

Jeg fik fornøjelsen af at arrangere et smukt, gennemført bryllup med en masse nye, fede idéer.

Højdepunktet på dagen var dog absolut, da tjenerne lavede et champagnetårn med flydende nitrogen.

Champagnetårn
Fotograf: Bryllupsshoot.dk

2 rigtig gode gaveønsker

Annette & Søren er to gavmilde og hjertevarme personer. De har en vigtig hjertesag, som de gerne vil støtte: De Danske Hospitalsklovne. Derfor ønskede de sig bl.a. donering hertil i bryllupsgave.

Jeg synes det er meget smukt og generøst, og det er en trend jeg ser mere og mere.

Derudover havde de et super godt ønske, som jeg selv kan ærgre mig over ikke at have tænkt til mit eget bryllup.

De er et brudepar som elsker at rejse – hvem gør ikke det? Og naturligvis venter der dem en bryllupsrejse indenfor den nærmeste fremtid. Derfor ønskede brudeparret sig gavekort til Nyhavn Rejser.

Nyhavn Rejser er i den grad luksusrejser, og jeg tænker det er oplagt, at stile efter en luksusrejse, når bryllupsrejsen skal planlægges. En bryllupsrejse er en af de luksusrejser I skal på gennem jeres ægteskab.

Jeg ønsker brudeparret en fantastisk rejse og alt det bedste fremover.

Love, Maria.

Ladebryllup
Fotograf: bryllupsshoot.dk