Fine gaveæsker til forlover og brudepiger
Fine gaveæsker til forlover og brudepiger

Personlige gaveæsker til dine brudepiger

Jeg har fået æren af at fortælle dig om det nyeste nye – et dansk koncept med med en “lokalkvinde” bag roret.


19. april 2019

Jeg er kæmpe fan af det her!

BEMY hjælper dig med at takke brudepiger og dine nærmeste ved brylluppet.

gaveæske til brudepige
Foto: Allan Borring

Traditionen om at have brudepiger

At have brudepiger som en del af brylluppet er en tradition, der lever i bedste velgående i lande som Australien, England og USA.

En brudepige er en person, som bruden på den ene eller anden måde ønsker at involvere i brylluppet, hvorfor brudepiger som regel er en søster eller en nær veninde. Venskabet til bruden er således af afgørende betydning for at blive udnævnt til brudepige.

Man skal være klar over, at valget af brudepiger kan føre følelsesmæssige reaktioner med sig, da der er risiko for, at nogen vil føle sig overset. Jeg kunne forestille mig, at dét er den væsentligste grund til, at mange danske brudepar fravælger brudepigerne – noget vi efter min mening skal forsøge at ændre.

Det vil kræve både tid og overvejelse at finde ud af, hvem du vil have med dig ned ad kirkegulvet, men husk på, at både din familie og dine venner i sidste ende altid vil støtte dig i din beslutning. Så hvorfor ikke vise dine største støtter, at de har en helt speciel plads i dit hjerte ved at udnævne dem til brudepiger?

For mig er det i hvert fald en meget smuk gestus, og jeg håber da, at jeg får lov til at være brudepige op til flere gange i mit liv. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at jeg drømmer om brudepiger til mit eget bryllup, da det for mig er den smukkeste gave man kan give til sine tætteste veninder.

Gaveæsker til brudepiger
Foto: Allan Borring

Antallet af brudepiger kan variere meget, men er der mere end én, udnævnes der som oftest en førstebrudepige eller, som vi kender det fra især USA, en ”maid of honour”. I planlægningsfasen er det oftest hende, der står for at arrangere polterabend, tager med ud og prøver brudekjoler og hjælper til med de praktiske gøremål. Hun spiller således en stor rolle i planlægningen, og er ligeledes med til at hjælpe bruden i kjolen på selve bryllupsdagen samt til at dulme eventuelle nerver, der måtte indfinde sig hos den spændte brud.

En sådan veninde eller familiemedlem er derfor dybt involveret i dit bryllup fra start til slut, hvorfor de fleste brudepar gerne vil sige tak for brudepigens store hjælp. Men hvad skal du give i gave? For nyligt fandt jeg svaret herpå, og svaret er BEMY.

Gaveæske til bryllup
Foto: Allan Borring

Hvad er BEMY?

BEMY er et koncept, der giver dig mulighed for at sammensætte den helt rette gave til dem du holder af. For BEMY handler det om at overraske samt at skabe glæde og minder for livet. Derfor har Maja, der står bag BEMY udviklet en række æsker, der overrasker dine kære på en helt særlig måde. Du vælger helt selv, hvordan din æske skal se ud, herunder farven på æsken, skrifttypen, farven på skriften, silkepapiret og naturligvis, hvad der skal stå i selve teksten.

Det er tydeligt at mærke på Maja, at hun sætter en ære i imødekomme ethvert ønske, og der er ingen tvivl om, at hun er ekstrem dygtig til at indfange lige netop det look, som du har i tankerne. Inspirationen til æskerne stammer fra udlandet, hvor takkegaver til brudepiger er et absolut ”must have”.

Jeg ser BEMY som det perfekte match til jeres brudepiger, da æskerne er både overraskende og personlige på samme tid. Æskerne kan fyldes med gaver fra et stort udvalgt af lækre danske produkter. Det er produkter som blandt andet kvalitetschokolade, gourmet vingummi, skønhedsprodukter, smykker, personlige slikkepinde og meget mere. Se bare billederne her.

Gave til bridesmaid
Foto: Wedding Stories
Gave til forlover
Foto: Wedding Stories

Hvem er ansigtet bag BEMY?

BEMY drives af den livsglade Maja, der er lige så betaget af kærligheden mellem to mennesker, som jeg er. Kærlighed handler for Maja om at give til andre, da hun er af den overbevisning, at hvis man giver noget til andre, så får man meget mere igen – det er nærmest blevet en livsfilosofi for hende. Derudover elsker hun bryllupper akkurat så højt som jeg, og hun sætter en ære i at gøre en forskel for andre mennesker.

Bryllupsbranchen har altid fanget Majas interesse, da det her handler om at gøre drømme til virkelighed. Samtidig har hun en stor passion for dét at være kreativ, og hendes detaljeprægede tilgang kommer til udtryk i hendes håndværk.

Maja er nysgerrig på livet og efter et arbejde som direktionskonsulent og fuldmægtig i Direktoratet for Kriminalforsorgen, har hun nu kastet sig over at bringe en ny trend til Danmark. En trend der passer perfekt ind i bryllupsverdenen, som må siges at være Majas helt rette element.

BEMY gaveæsker til bryllup
Foto: Allan Borring

Hvem er æskerne til?

Æskerne fra BEMY har i virkeligheden ikke nogen begrænsninger på, hvem disse personlige gaver henvender sig til. I skal blot give fantasien frit løb og mærke efter, hvem I gerne vil takke. BEMY opstod med henblik på at takke brudepigerne, men grundet en stigende interesse for æskerne, har det efterfølgende vist sig, at æskerne også kan tilpasses brudens mor og svigermor – ja endda far, svigerfar, forlover eller toastmaster.

Gaveæskerne kan også bruges til at ”fri” til sine brudepiger, hvis man for eksempel ønsker at gøre noget særligt ud af det, når man skal spørge sine veninder om de vil være brudepiger. Se bare det smukke billede af denne gaveæske med teksten: ”Julie – vil du være min brudepige?”. Det må da om noget vække varme følelser hos den udvalgte pige.

gave til toastmaster
Foto: Allan Borring

Det er således helt op til dig at beslutte, hvem der skal have en gaveæske, og du kan få det præcis, som du ønsker, hvilket igen vidner om, at BEMY er den perfekte gaveidé og anerkendelse af dine nærmeste.

Jeg håber, at du er blevet lidt mere ”hooked” på idéen om brudepiger, og at du har fået svar på, hvordan du kan overraske og takke dine nærmeste på en helt særlig og anerkendende måde.

Love, Stine