Hvidt telt klar til bryllup med rustikke borde og grønne grene langs indgangen
Hvidt telt klar til bryllup med rustikke borde og grønne grene langs indgangen

Nyd jeres bryllup direkte i naturen med Teltet – en storslået setting

Hvis du følger med her på bloggen, så har du nok set photoshootet, som bryllupsteamet Maria Lyng lavede i Sonnerupgaards nyindkøbte telt. Teltet blev forvandlet til den smukkeste setting i Sonnerupgaards park. Her blev naturen trukket med helt ind i teltet – et fantastisk virkemiddel – se bare de smukke billeder.

Her er alt om, hvordan du lejer teltet og en masse inspiration til, hvordan du kan holde et fantastisk bryllup i det. Så træd indenfor – her er alt hvad du skal vide.


20. marts 2020
Bryllupsdekoration i telt
Foto: Kim Sørensen

Magi under åben himmel: Sådan blev photoshootet til

Da Gitte og Maria satte deres kreative hoveder sammen, skabte de noget helt unikt og smukt. Dette var selvfølgelig ikke uden hjælp fra de lokale leverandører. De formåede sammen at skabe en rustik og landlig atmosfære, uden at gå på kompromis med kvaliteten og mulighederne.

Disse magikere var en del af mesterværket:

Fotograf: Kim K Sørensen
Blomster: Diana Rose
Borde, stole & bænke: Norbord
Service: A Table Story
Skilte: A Day 2 Remenber
Tyl: Drømmetyl
Styling: Maria Lyng
Venue: Parken, Sonnerupgaard Gods

Teltet kan rumme alt det, som I har brug for på jeres bryllupsdag. Det kan blandt andet danne setting for jeres vielse, hvis I drømmer om en vielse uden for kirken, reception efter vielsen, middag og dans natten lang.

En anderledes vielse under åben himmel

Der har tidligere på bryllupsbloggen været et post om, hvordan I kan holde en vielse uden for kirken. Vil du læse om mulighederne, så finder du mere viden her.

En vielse i teltet er perfekt – selv hvis vejret er dårligt, og I må ty til plan B. Teltet kan udvides, så der er god plads til en vielse med siddepladser.

Teltet er også en måde at udnytte naturen og Sonnerupgaards smukke omgivelser. Ved at åbne siderne op på teltet føler I, at I sidder i det fri.

Billederne viser her forskellige udtryk i det samme setup til en vielse.

Vielse i haven
Foto: Kim Sørensen
Bryllup i haven
Foto: Kim Sørensen
Vielsesceremoni i have
Foto: Kim Sørensen

Eventyrlig, rustik og traditionel

Hvad Maria & Gitte synes er spot on i det hvide telt, er rustikke runde plankeborde, og det må jeg give dem ret i.

Rustik borddækning bryllup
Foto: Kim Sørensen

Som centerpiece er valget faldet på nogle enkelte feminine, men også strittende blomster. Tanken bag dette er, at det gerne må være lidt vildt, for at trække den vilde natur med ind, som er lige på den anden side af teltdugen. Tilmed har de toppet bordpynten ved at lægge årstidens finurlige græskar på bordet.

Den grønne farve på vinglasset, er en virkelig god farve til et bryllup. Den giver gommen en lille fornemmelse af maskulinitet. Og så er grøn en farve, som understøtter det rustikke og naturlige. Især her i teltet, hvor vi gerne vil have naturen med ind, virker det rigtig godt.

Det smukke stel og guldbestik bløder det hele op og gør det meget feminint. Her er dækket op til en eventyrlig aften, må man sige. Det er lykkedes dem rigtig fint at holde det på et stilrent look.

Bryllup borddækning
Foto: Kim Sørensen

En stilfuld indgang og et loft af liv

Et hvidt telt kræver pynt og kreativitet.

Læg mærke til, hvordan de har pyntet indgangen. Den har fået fuld smæk på tyl fra Drømmetyl. Tyllet er med til at bløde en ellers meget kedelig teltindgang op. Og sammen med tyllet er eukalyptusgrenene simpelhen så flotte over tyllet. Vintønder og lanterne skaber miljø, det giver en varm velkomst.

Havebryllup
Foto: Kim Sørensen
Ankomst bryllup
Foto: Kim Sørensen
Bryllup i telt
Foto: Kim Sørensen

Inde i teltet er det hvide loft peppet op med en humleranke, hvor lyskæder med store pærer er sat fast i. Over bordene hænger små løgter med levende lys.

Pynt i telt
Foto: Kim Sørensen
Havebryllup
Foto: Kim Sørensen

Det er ikke en hemmelighed, at der ligger mange kræfter bag sådan et setup. Det kræver alle indsatser; kreativitet, tid, tålmodighed og ikke mindst penge, for alle virkemidler koster.

Nu til de 3 praktiske P’er: produkt, pris og placering

Jeg kalder dem de 3 praktiske P´er, og de er essentielle for planlægningen af jeres fest. Ikke kun når det gælder lokale og teltleje, men gennem hele jeres bryllupsplanlægning.

Det er vigtigt at nævne at teltet er et tilkøb til jeres fest og er forudsat, at I har lejet et lokale på godset.

Hvis l drømmer om fest i teltet, så er der god plads!

Teltets størrelse kan justeres, så I har præcis den plads, I skal bruge. Størrelsen på teltet går fra 72 kvm til 396 kvm. Det udvides med intervaller på 36 kvm. Hvis l drømmer om fest i teltet, så er der god plads!

Såfremt I gerne vil leje teltet, skal I vide, hvad der inkluderes i prisen. Sonnerupgaards eget personale står for at sætte det op og tage det ned efter festen. Derudover er der gulv, tag og sider. Disse kan justeres efter jeres behov, og disse kan påvirke atmosfæren og give den helt rigtige stemning.

Der er tilmed lyskæder til belysning og 2 stk. gasvarmere inkl. gas til at holde på varmen, hvis ikke nattens dans kan klare det.

Telt bryllup
Foto: Kim Sørensen

Hvad koster drømmeteltet så?

Prisen for det mindste telt på 72 kvm er kr. 7.500,-. Derefter stiger prisen med kr. 3.000,- for hver 36 kvm. I kan derudover vælge at tilkøbe en toiletvogn med 6 toiletter til kr. 3.000,-

Disse priser er som tidligere nævnt forudsat, at I har lejet et lokale på godset. Lokalet kan naturligvis også bruges til bryllupsfesten. Det står jer frit for, hvordan I ønsker at benytte lokalet og teltet.

Priserne for lokaleleje kan I se i priskataloget eller ved efterspørgsel hos personalet, som altid står klar til at hjælpe.

Alt efter hvilket lokale I har lejet, bliver teltet sat op i nærheden. For Kavalerfløjen og Hovedbygningen betyder det, at teltet sættes op i den smukke park ned til søerne. For Hestestalden er det i haven, hvor man samtidig har mulighed for at udnytte terrassen. Teltet kan selvfølgelig også bruges i forlængelse af bryllup i Laden, hvor det placeres på den store plæne ved voldgraven.

Jeg vil sige mange tak for, at I ville læse med denne gang. Det har været en fornøjelse at skrive mit første blogindlæg, som praktikant hos Maria og jeg glæder mig til vi læses ved næste gang.

– Melanie, praktikant hos Mlyng.dk –