CORONA

Vi følger nøje udviklingen med COVID-19. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om et kommende arrangement hos os, kan du altid skrive på info@sonnerupgaard.dk eller ringe til os på 46 40 95 31. Telefontid er 9-16 mandag-torsdag og 9-14 fredag.

Træer til bryllupspynt
Træer til bryllupspynt

Stine & Jan Ø. Jørgensens rustikke sommerbryllup (1): Ideerne simrer!

Hvad gør man, når hverdagen er travl og fyldt med rejser og arbejde, og der er oven i købet er et bryllup på Sonnerupgaard Gods i sigte, som man ikke lige kan finde tid til at planlægge? Man kontakter Sonnerupgaards bryllupsarrangør, Maria Lyng. Og det var præcis det Stine & Jan gjorde. Efter at have […]


9. juni 2017

Hvad gør man, når hverdagen er travl og fyldt med rejser og arbejde, og der er oven i købet er et bryllup på Sonnerupgaard Gods i sigte, som man ikke lige kan finde tid til at planlægge?

Man kontakter Sonnerupgaards bryllupsarrangør, Maria Lyng. Og det var præcis det Stine & Jan gjorde.

Efter at have booket Laden indså de, at de med deres travle skema ikke havde tid til at planlægge særlig meget selv.

Stine & Jan Jørgensen har nemlig en lidt anderledes hverdag end os andre. De spiller henholdsvis professionel håndbold og badminton, og måneden op til brylluppet byder på jobrejser til Australien og andre vigtige kampe væk fra Danmark.

Der gik derfor ikke længe før vi sad til vores første møde og udvekslede idéer.

Nyt, moderne og levende: Ideer bliver til

Det er primært klargøringen af Laden, som Stine & Jan har brug for. Vi skal lave en smuk udsmykning, og så er der selvfølgelig alt planlægningen. Alt dette kan i jo følge med i her i føljetonen!

Stilen blev hurtigt fastlagt, det skal være moderne, rustik og gerne afspejle naturen og fremhæve de smukke detaljer i Laden.

En anden ting var også fastlagt helt fra starten.

Der var ingen tvivl – Jans kaffevogn skulle være en del af bryllupsreceptionen, og den er vi helt med på!

Kaffevognen er mega cool og afspejler brudeparret som dem de er: Moderne! En kaffevogn afspejler netop det moderne, da der overalt i København står disse fine vogne, og laver den lækreste kaffe to go.

Det er tydeligt på Jan, hvor stor en betydning “hans bil” har. Han elsker den, han elsker kaffe og den skal selvfølgelig være en del af brylluppet.

Copenhagen Coffee Trail
Billede fra Facebook

Du kan finde kaffevognen på Instagram og Facebook → det er klart et besøg værd, og vil uden tvivl spice enhver festlig begivenhed op!

Ud over kaffevognen havde Stine & Jan faktisk ikke de store krav, og idéerne fik derfor frit spil.

Ved mødet havde jeg mange inspirationsbilleder med. Billederne viste forskellige stilarter af udsmykning i Laden som jeg har lavet.

Brudeparret var vild med de mange forskellige idéer, men alligevel kunne de ikke lægge sig fast på noget.

Efter en snak omkring farver kom vi frem til, at hvid og pastelfarve er den rigtige kombination til duge og blomster. Stine nævnte også farven perlemor – en lækker farve, som vi også vil arbejde videre med.

For at fremhæve den smukke og rustikke ladestemning ønskede parret at få naturen ind i Laden. Derfor skal vi have fat i levende træer!

Vi lejer 10 træer fra den lokale planteskole, som kommer og sætter træerne op for os i Laden. Det bliver mega flot og kommer til at give Laden så meget mere liv.

Som et lille twist skal der også være plads til noget anderledes. Stine nævnte balloner – en idé vi greb lige med det samme!

Balloner er ikke noget jeg før har arbejdet særlig meget med, og jeg er virkelig spændt på hvordan det kommer til at se ud.

Jeg synes det hele lyder som en super fed kombi, og jeg glæder mig til at skabe et nyt look i Laden! 

Brainstorm: Hvordan gør vi så?

På baggrund af mødet lavede min assistent Signe og jeg en brainstorm.

Med næsten frie tøjler til det kreative, kommer der mange idéer i spil, og inspirationskilden var uden undtagelse selvfølgelig Pinterest.

Vi elsker Pinterest! Det er et uundværligt værktøj hver gang der skal findes inspiration til udsmykning.

Efter en masse research er vi kommet frem til at vi skal tilføje balloner flere spændende steder, både inde og ude, og i alle størrelser. Og jeg lover jer det bliver godt!

Selvfølgelig skal I nok få billeder at se efter brylluppet – glæd jer!

I får her en smagsprøve på de fire bedste billeder fra vores pinterest-tavle. De giver en god fornemmelse af den gennemgående stil.

Inspiration fra Pinterest
Billede fra Pinterest

Det er vigtigt, hvis man vil have en bestemt stil, at man også holder den hele vejen igennem. Så kan alle mærke stilens udtryk og den stemning man vil skabe.

Levering af alt det skønne

Alt det skønne, alt det smukke, alt det som skaber liv og personlighed – det er blomsterne! Blomster til et bryllup er super vigtigt, og det er et punkt, som jeg ved dette bryllup ikke kommer til at spare på – det kan jeg ligeså godt sige med det samme 🙂

Min dygtige blomsterleverandør, Diana Rose, er i sådan en opgave uundværlig.

Jeg bruger altid Diana til levering af blomster, så snart jeg kan komme til det – medmindre brudeparret foretrækker en anden i forvejen.

Diana laver super smukke blomster, hun leverer altid varen, kender Sonnerupgaard Gods og er selv fra lokalområdet. Det er jo et kæmpe plus for samarbejdet.

Jeg har flere planer for blomster end de ovennævnte, men det vil jeg vente med at fortælle om til næste blogindlæg.

I næste blogindlæg følger jeg op på Stine & Jans sidste bryllupsforberedelser og går mere i detaljerne for alt det skønne.

Love, Maria.