Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Vision for bloggen

Kære alle brude, brudgomme og øvrige festfolk Sonnerupgaards bryllupsblog er gået i luften – hvilken fest vi nu har at fejre! Jeg elsker fest – alle slags fester, og derfor håber jeg, at jeg med denne blog kan inspirere Jer til Jeres livs fest på Sonnerupgaard Gods. Jeg vil her i mit første indlæg fortælle […]


26. oktober 2015

Kære alle brude, brudgomme og øvrige festfolk

Sonnerupgaards bryllupsblog er gået i luften – hvilken fest vi nu har at fejre! Jeg elsker fest – alle slags fester, og derfor håber jeg, at jeg med denne blog kan inspirere Jer til Jeres livs fest på Sonnerupgaard Gods. Jeg vil her i mit første indlæg fortælle om mine visioner for bloggen og lidt om, hvem jeg selv er.

Personligt hedder jeg Maria, og jeg har en baggrund som tidligere ansat på Sonnerupgaard. Jeg kender stedets mange kroge og hemmeligheder, personalet og alle de fantastiske muligheder, som godset byder på. Selv var jeg så heldig, at afholde den mest fantastiske bryllupsfest i Laden i maj 2014. På hjemmefronten har jeg 2 små børn i alderen 2 og 3½ år, og som mor og tidligere brud – disse ting hænger ofte sammen – så ved jeg, hvor krævende det er, både at være mor og arrangere sit bryllup. At arrangere et bryllup skal være en fest – og det akter jeg at hjælpe Jer med. Jeg fungerer som freelance fest- og bryllupsarrangør på Sonnerupgaard Gods. Dvs. at jeg arrangerer kun fester på Sonnerupgaard. Herligheden ved Sonnerupgaard er jo, at du kan få en fest, lige som du ønsker det. Men akter du ikke selv at planlægge og arrangere, så kan jeg hjælpe med store og små opgaver. Jeg har pyntet lokalerne op massevis af gange, jeg elsker at være kreativ og finde på nye idéer. Jeg har efterhånden opbygget et stort lager af forskelligt pynt, som kan passe ind i flere stilarter, hvilket er en stor fordel for Jer, da jeg kan tilbyde materialerne langt billigere end hvis I selv skal købe det. Ligeså kender jeg mange lokale leverandører, som er langt billigere end storbyens, og I kan med fordel lade mig indhente tilbud fra disse. Mine arbejdsopgaver er typisk rådgivning til brudepar, planlægning af festen, udsmykning af lokalet, borddækning, opstilling til udendørs vielse, assistance på bryllupsdagen mv. Vigtigt er det at fortælle, at jeg også arrangerer fødselsdage, konfirmationer, sølvbryllupper – ja alle festligheder.

Maria & Lærke

Bryllupsbloggen er mit nyeste tiltag og jeg glæder mig utroligt meget til at tage Jer et smut ind i den vidunderlig bryllupsverden, som vil åbne sig for Jer, når I for alvor går i gang med at arrangere jeres bryllup. Ligegyldigt om brylluppet er stort eller småt, så er det lige smukt og lige tidskrævende. Visionen med bloggen er, at inspirer Jer til skønne fester – mest til fester på Sonnerupgaard Gods. Jeg vil give Jer gode råd og vejledning, inspirere med billeder, skrive om gode tilbud og events, opdatere Jer om nyeste regler /love på bryllupsfronten og meget mere. Jeg håber, at I vil give mig en kommentar med på vejen, da det jo naturligvis er dejligt at modtage lidt respons. Og skriv endelig, hvis I synes, at der er et emne, som jeg skal tage op.

Sideløbende med bloggen, så kan I også tjekke billeder ud på min Instagramprofil MLYNG.DK, hvor I skal være velkommen til at følge mig. Og I kan se flere billeder på min hjemmeside www.mlyng.dk.

Jeg glæder mig til at komme i gang. Og jeg vil allerede nu ønske Jer held og lykke med Jeres livs fest.

De bedste hilsner fra Sonnerupgaards personlige Fest- og bryllupsarrangør Maria Lyng.

Billederne i dette indlæg er fra mit eget bryllup.

_MG_1010JPEG

Relaterede indlæg

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen