Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Det rustikke sommerbryllup: Et lille tip

Sommerens bryllupstrend er det kreative havebryllup – også kaldet #gardenwedding på Instagram og Pinterest. Jeg elsker dette afslappede look, hvor der serveres lækker (hjemmelavet) saft i store dispensere på trækasser og hertil skal saften i “mason jar” glas. Perfekt til en udendørs reception, eller som en frisk starter på brylluppet, måske med en lille skvat alkohol […]


8. juni 2016

Sommerens bryllupstrend er det kreative havebryllup – også kaldet #gardenwedding på Instagram og Pinterest.

Jeg elsker dette afslappede look, hvor der serveres lækker (hjemmelavet) saft i store dispensere på trækasser og hertil skal saften i “mason jar” glas. Perfekt til en udendørs reception, eller som en frisk starter på brylluppet, måske med en lille skvat alkohol i.

Dette kreative sommer-setup egner sig rigtig godt til Laden eller de andre haver på godset. Specielt Laden, da dette lade-look er så populært lige nu. Og i laden finder i så mange lækre detaljer og elementer, som er perfekte til formålet. Fx den gamle ladvogn, at lave dette saft-setup der, det er jo så oplagt.

Foto: bryllupsshoot.dk
Foto: bryllupsshoot.dk

Er man frisk på endnu et DIY-bryllupsprojekt, så kan man jo lave saften selv. Fx hyldeblomstsaft er super nemt at lave, og det er lige nu i juni måned at den blomstrer.

Hyldeblomstsaft er super lækker både med almindelig vand eller danskvand for at få lidt bobler i, naturligvis med citronskiver og isterninger. Topper man den med hvidvin – ja så er den fuldstændig fantastisk og du har en perfekt sommerdrink!

Er man typen som er tidligt ude med bryllupsplanlægningen, som evt. skal stå i maj næste år, så husk at planlægge at lave syrensaft, det kan jeg klart anbefale. Syrener blomster i maj måned, og den smager ligeså dejligt og friskt som det dufter.

Har man lyst til et 3. udvalg, så er rabarbersaft nok noget af det nemmeste at lave. Der findes mange gode og nemme opskrifter på alle tre safter på google.

2 (2)

Selv er jeg stor fan af sommerens trend, hvor mit bryllupslager også følger godt med på denne front. Så skulle du have lyst til det helt store sommer-setup, så sig endelig til, hvor jeg kan hjælpe med dekorationer.

Og så til mit tip!

For nylig faldt jeg over disse “syltetøjsglas” med låg og sugerør til kun 10 kr. stk. og dette vil jeg selvfølgelig dele med jer. Butikken med den gode pris er Isenkræmmeren i Ringsted. Skynd jer afsted!

En sød lille idé med disse glas er, at du sætter et lille navne-tag på alle glas, så gæsterne får deres eget personlige glas, som de så kan få med hjem i gave. Dette er selvfølgelig et projekt til den meget kreative brud (eller bryllupsarrangør ; )

I kan se mere inspiration på min Instagram-profil og på min hjemmeside

 

2 (4)

Jeg ønsker jer et super dejligt sommerbryllup!

Love Maria.

Relaterede indlæg

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen