Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Er I udfordret på opbevaringspladsen af bryllupsindkøbene?

Her er et rigtig godt tip til Jer, som måske bor i en lille lejlighed, som ikke har plads til at opbevare de indkøbte drikkevarer til brylluppets 100 gæster og øvrige bryllupsindkøb. Eller I er udfordret på, hvordan I skal fragte alle disse ting til Sonnerupgaard, når brylluppet skal stå… Eller I bare er snedige […]


14. juli 2016
Her er et rigtig godt tip til Jer, som måske bor i en lille lejlighed, som ikke har plads til at opbevare de indkøbte drikkevarer til brylluppets 100 gæster og øvrige bryllupsindkøb. Eller I er udfordret på, hvordan I skal fragte alle disse ting til Sonnerupgaard, når brylluppet skal stå… Eller I bare er snedige og tænker, at den del bare skal overståes…
Nemlig.com er løsningen, de kan nemlig levere til Sonnerupgaard.
På nemlig.com kan du både købe vin, øl, sodavand, spiritus, fyrfadslys, servietter, sugerør, chips og meget mere. Og hvis I får købt for meget, så kan I endda levere uåbnede kasser tilbage. Det er da smart!
Om prisen er rimelig, det afhænger nok om du er en tilbuds-haj. Men som de skriver på deres hjemmeside, så prismatcher de mange af Nettos priser.
Et lille tip fra et brudepar er hermed givet videre – god købelyst.

Relaterede indlæg

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen