Brud kysser sin gom på næsen med solnedgangen i baggrunden
Brud kysser sin gom på næsen med solnedgangen i baggrunden

Vielse i den frie natur

Drømmer I også om en vielse i det fri? Mette & Martin havde samme drøm. De ønskede et landligt og stilfuldt bryllup med en personlig vielsesceremoni.


13. april 2018

Drømmer I også om en vielse i det fri? For så er I bestemt ikke alene. Mette & Martin havde samme drøm den 27. maj 2017.

De drømte om en varm og flot solskinsdag, om et landligt og stilfuldt bryllup, og om en personlig og kærlig vielsesceremoni.

Vielse i det fri
Foto: Storybook Studio

Livsceremonier

Brylluppet skulle stå i Sonnerupgaards gamle Lade med vielse ved voldgraven. Som billederne afslører, så var vi fantastisk heldige med vejret – solen strålede og det var bagende hedt.

Brudeparret ønskede en personlig vielse ved en præst, og derfor hyrede de Ane fra Livsceremonier, som er mester i kærlige og uforglemmelige bryllupsceremonier uden for Folkekirken. Jeg har mødt Ane flere gange på Sonnerupgaard Gods, og det har været kærligt og vellykket hver gang.

Sammen med Ane, havde brudeparret planlagt en vielse nøjagtig som de drømte om. Vielsen tog 30 minutter og omhandlede en personlig tale med plads til grin. De hyrede sangerinden Anne Louise (kendt fra X Factor), som sang et coldplay nummer.

Så, hvis I har lyst til en anden måde at fejre kærligheden på, end i kirke eller på rådhus, kan jeg anbefale jer et tage et kig på Livsceremonier.

Bryllupsfotograf
Foto: Storybook Studio
Vielsesportal
Foto: Storybook Studio
Vielsesceremoni
Foto: Storybook Studio

Bryllupsceremoni

Et stilfuldt look

Sammen med bruden planlage hende og jeg, hvordan festlokalet og vielsen skulle pyntes. Trods den rustikke Lade, og et ønske om et landligt bryllup, måtte det ikke blive for rustikt. Bruden ville have det stilfuldt og feminint med lette blomster i lyse farver.

Bruden havde lavet favorboxes til hver gæst, som var lyserøde hindbær chokolader. Det var en del af borddækningen, som vi dækkede med en hvid serviet og en sølv dækketallerken. Blomsterne var bl.a. pæoner og fresia, og sammen med et skilt i en sølvramme med teksten #hrogfrurafn2017, var det en rigtig fin centerpiece.

Ved vielsen opsatte vi en vielsesportal med blondestof og blomster i samme stil som brudebuketten og de øvrige blomster. Vi lavede stolepladser til alle, da vielsen tog 30 minutter. Det fungerede perfekt under det gamle træ ved voldgraven.

– Mette fik en lang gåtur til “alters” op til sin Martin, der i spænding stod og ventede på sin smukke brud –

I fuld harmoni shinede Mette i sin meget smukke brudekjole, som var designet og skræddersyet af Kaysen Couture.

Bryllupsblomster
Foto: Storybook Studio
Bryllupsbord
Foto: Storybook Studio
Blomster til bryllup
Foto: Storybook Studio
Festlokale til bryllup
Foto: Storybook Studio
Bryllupslokale
Foto: Storybook Studio

Med en plan B i baghånden

Den danske sommer er, som vi alle er bekendt med, lidt af en joker. Vi kan nok så meget drømme og planlægge, men vi kan ikke styre vejret – derfor skal der altid en plan B til, når man drømmer om en udendørs vielse.

I dette tilfælde var plan B en indendørs vielse i den smukke Lade med samme udsmykning og opsætning. Heldigvis er det altid en rigtig fin mulighed, så længe der er tale om så flot og stort et festlokale, som Laden er. Så fortvivl ej – det skal nok gå, hvis nu vejret driller.

Derudover var vejret faktisk så varmt den dag, at velkomstbuffeten måtte stå indendøre
– ellers smeltede de lækre flødeboller – 
Men det ville da også være ærgerligt, for se lige et syn, der mødte de heldige bryllupsgæster.

Flødebolletårn til bryllup
Foto: Storybook Studio
Velkomstdrink til bryllup
Foto: Storybook Studio

En dygtig bryllupsfotograf er en god investering

De fantastiske smukke billeder er taget af den dygtige bryllupsfotograf Storybook Studio. Er I mere nysgerrige, kan I se en rigtig fin video fra fotografen under brudeparrets hashtag #hrogfrurafn2017.

At vælge en dygtig bryllupsfotograf er alfa omega – hvis du spørger mig.
– Det er en investering i jeres minder –

Et godt råd fra mig er derfor, ikke at spare på netop denne post.

Jeg håber, I synes det samme.

Love, Maria.