Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Vinderen af konkurrencen om Sonnerupgaards bryllupsarrangør

Tak for en rigtig god festmesse/påskemarked Skærtorsdag på Sonnerupgaard Gods – det var hyggeligt at hilse på så mange af Jer og høre om Jeres fantastiske bryllupsplaner. På min stand inspirerede jeg til et sommer- og vinterbryllup. I sommer-afdelingen havde jeg stillet op til udendørs vielse med min “vielses-portal” og en lille forfriskning til den […]


1. april 2016

Tak for en rigtig god festmesse/påskemarked Skærtorsdag på Sonnerupgaard Gods – det var hyggeligt at hilse på så mange af Jer og høre om Jeres fantastiske bryllupsplaner.

På min stand inspirerede jeg til et sommer- og vinterbryllup. I sommer-afdelingen havde jeg stillet op til udendørs vielse med min “vielses-portal” og en lille forfriskning til den udendørs reception, hvor der var hjemmelavet rabarbersaft i flotte saftdispensere. Stillet op i hyggelige trækasser for at skabe den helt rette vintage-stemning i Laden.

Web

I vinter-afdeling stod et smukt bord pyntet med krystaller, sølv glimmer og blå bånd. Jeg oplever flere og flere, som ønsker vinterbryllup og jeg forstår dem virkelig godt. Der er noget ganske særligt, hyggeligt og stemningsfyldt over et vinterbryllup, og så er der mange fordele ved at holde fest uden for den populære bryllupssæson.

20160324-_JWH9098

Billederne er taget af min dygtige fotograf og samarbejdspartner Bryllupsshoot.dk. Hvis I endnu ikke har booket fotograf, så gør Jer selv den tjeneste at spørge Jan her, for han kan sit kram.

På messen havde jeg en konkurrence om at vinde 5 timers planlægning/kreativ arbejde hos mig, hvor jeg nu har trukket den heldige vinder:

Jette Velsboe – Hovedbygningen d. 1. oktober 2016

Tillykke, jeg glæder mig til at hjælpe Jer!
Håber I nyder foråret, kærligst Maria – Sonnerupgaards personlige bryllupsarrangør.

Relaterede indlæg

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen