Firmaarrangement med overnatning på Sonnerupgaard Gods

Overnat i landlig idyl

Smilende mand med briller og skjorte
Super god mad, betjening og service

"Det er ikke sådan noget poleret noget, men du får alt det eksklusive. Du får en kombination af rå, det landlige og det hyggelige, kombineret med super god mad, betjening og service."

Jesper Stoltenberg-Mathiesen, Direktør
SEAT Danmark

Smilende kvinde med maleri i baggrunden
Dagen forløber altid perfekt

"Dagen forløber altid perfekt, fordi godsets koordinatorer er meget servicemindede og super professionelle. Det hele spiller bare. Servicen og omgivelserne indbyder til gode oplevelser, og det får os til at komme igen år efter år."

Yvonne Henriksen, Sekretariatsleder
Nordea Asset Management

Landlig idyl
med plads til sjov.

Skal du til at planlægge jeres næste firmaarrangement? Skal det være en sjov oplevelse i landlig idyl? Og skal I gerne overnatte ved stedet? Så er Sonnerupgaard Gods det rette.

Her på Sonnerupgaard Gods er der rig mulighed for overnatning. Vi har hele 67 værelser og 154 sovepladser. Der er derfor rigeligt med plads, hvis I ønsker at overnatte.

Nyd den landlige idyl og godsets moderne faciliteter. Prøv kræfter med vores sjove aktiviteter og bliv rystet sammen. Her er alt til jeres firmaarrangement.

folk smiler til firmafest i festlokalet Festfløjen
Firmafest

Vi sørger for bartendere, lækker mad og andet hvad hjertet kunne begære. Fest hele natten med dine kollegaer, sov rusen ud på en af vores 54 værelser, og vågn op til lækker morgenmad.

Uanset årstiden, har vi lokalerne og omgivelser til at stable en uforglemmelig firmafest på benene.

Sommerfest

Sommeren er en oplagt tid at udnytte vores naturomgivelser. Hyg med øl og havespil, eller skru op for adrenalinen med ATV-kørsel, lerdueskydning, øksekast eller noget helt fjerde.

julebord opstillet til at være klar til julefrokost
Julefrokost

Julefrokosten som du kender den, bare bedre. Det er nemlig på en herregård, omgivet af vinterlandskab og julestemning, hvor man kan gå lige op i seng, når man har fået en snaps for meget.

Vi sørger selvfølgeligt for lækker mad og drikke. Også morgenen efter.

Familie på karet med juletræer trukket af hest til julearrangement
Julearrangement

Mangler I en ny juletradition? Så prøv et julearrangement hos os. Det er idyllisk julehygge for hele familien, med julemand, æbleskiver og alt der hører til.

Hyg med kollegaer, julemænd og hop på kareten ud til juletræsplantagen. Et stort hit.

Koncentration blandt deltagerne til teambuilding
"Teambuilding"-dag

Står i overfor en sammenlægning? Går der noget tabt i kommunikationen? Vil I føle større ansvar overfor hinanden?

En dag med teambuilding hos vores in-house konsulenter TEAK Gruppen gør underværker.

øksekast i solfyldt have
"Aktivitets"-dag

Sjov og ballade med kollegaer, der skaber fælles minder i snakker om længe efter.

En "ryste sammen"-tur, med ATV-kørsel, bueskydning, øksekast og/eller meget andet.

Et sted med muligheder.
Masser af landlig idyl.

Sonnerupgaard Gods er placeret midt i Nationalpark Skjoldungernes Land. Det betyder at godset er omringet af skøn natur. Så langt øjet rækker.

Her er grønne områder. I kan gå ture her eller prøve kræfter med vores sjove indslag. Vi har nemlig over 10 aktiviteter, som egner sig godt til firmaarrangementer.

Der er fokus på sjov, action og en anderledes oplevelse. I får nydt den friske luft, en sjov oplevelse sammen og et afbræk fra hverdagen.

Forside på tilbud

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.
Du kan også ringe mellem kl. 8-18 i hverdage.

Skriv til os

Vi svarer indenfor 1 arbejdsdag

Landlige omgivelser og god stemning

Det er noget ganske særligt at holde sit firmaarrangement på Sonnerupgaard Gods. Vi har nogle unikke firmaaktiviteter, som I kan prøve. Både indendørs og udenfor.

Her på godset har vi vores helt eget in-house teambuildingsteam. De kender godset ud og ind. De er uddannede instruktør. Og de brænder for teambuilding. De går under navnet TEAK Gruppen. Og de kan give jer den bedste oplevelse med teambuilding.

Men det er ikke bare klassisk teambuilding. De har gentænkt det hele. Fundet på nye, fede øvelser som styrker fællesskabet. De har været kreative og de er klar til at hjælpe jer.

TEAK har bygget deres eget aktivitetsloft. Her kan I være, hvis regnen siler ned. Eller I bare gerne vil være indenfor. På den måde er du altså sikret at dit arrangement aldrig bliver aflyst.

På aktivitetsloftet har de mange ting. En af dem er vores kuglegrav. Det er en klar favorit hos alle. I kuglegraven bliver I taget direkte tilbage til barndommen.

Glade deltagere til teambuilding i kuglegraven på aktivitetsloftet

TEAK har også tre andre øvelser på aktivitetsloftet. Den ene hedder Europakortet. Her bliver jeres geografiske og historiske viden testet. I skal sammen samle et puslespil. Men det er ikke så let, som det måske kan lyde.

En anden øvelse er Den rullende labyrint. Her skal I samarbejde om at få kuglen gennem labyrinten. Igen er det ikke så nemt, som man måske kunne tænke. Banen er nemlig meget bevægelig.

Den sidste øvelse på aktivitetsloftet er Tårnkonstruktion. Her skal I sammen bygge et tårn. Men igen er der et tvist på øvelsen, så det ikke bare er lige til.

Fælles for alle teambuildingsøvelserne er at de ikke kan løses alene. Alle skal arbejde sammen. Jeres sammenhold bliver altså styrket til teambuilding.

TEAK Gruppen foretrækker faktisk at være udenfor til teambuilding. Her kan I nemlig bedre nyde den friske luft og solens stråler. Selvom solen måske ikke er fremme, så vil I stadig opleve at få mere energi efter lidt tid i naturen.

En af de udendørs øvelser er Plankebro. Reglerne er simple. Jorden er giftig. Og I skal nå først i mål ved at samarbejde.

I kan også prøve kræfter med stilhedsmajor. Her har TEAK Gruppen taget klodserne fra det gamle spil klodsmajor. Og så har de lavet helt om på reglerne. I skal nemlig bygge et tårn sammen. Men hver især har I kun en lille smule information om hvordan tårnet skal se ud.

Snoretegning er endnu en øvelse. Her handler det om at kommunikere. Mange firmaer kan have udfordringer med kommunikationen i hverdagen. Derfor er det en god idé at træne det.

Den sidste øvelse kalder vi Desarmér bomberne. Her skal I stole blindt på hinanden. Nogle af jer får nemlig bind for øjnene. Og de øvrige kollegaer skal så guide jer gennem banen. Samtidig med at I skal desarmére de faretruende bomber.

Anderledes og sjove aktiviteter

Vi har mere endnu. Vi har nemlig også et koncept, som vi kalder Outdoor Action. Her handler det om at have det sjovt. Lave noget anderledes sammen. Gerne med et element af action.

Her på godset har vi blandt andet ATV-kørsel. Vi har en skov på 50 hektar. Og den skal vi selvfølgelig bruge til ATV-kørsel. Vores skov ligger faktisk i Nationalpark Skjoldungernes Park. Det betyder at din køretur på ATV ovenikøbet bliver i smukke naturomgivelser.

Vi er faktisk også det eneste sted i Danmark, som kan tilbyde guidet offroad track kørsel. Du får derfor en helt særlig oplevelse, når du er her på godset.

I kan også prøve øksekast her på godset. Med øksekast får I trænet jeres koncentration, teknik og jeres præcision. Samtidig er det også rigtig sjovt at prøve noget anderledes end det sædvanlige.

Øksekast til firmaarrangement i parken ved 1877-Laden

Er I mere til at skyde? Så har vi faktisk to forslag. I kan enten prøve lerdueskydning. Her får I lov til at skyde med traditionelle jagtrifler. I kan også prøve bueskydning. Her kommer I til at skyde med professionelle compoundbuer. Men bare rolig. De kan let bruges af alle.

I kan også prøve at køre med segway. Det er en sjov aktivitet, hvor alle kan være med. Her får I styrket jeres balance mens I kører gennem vores forhindringsbane.

Måske er et klassik havespil mere jer? Vi har tre havespil, som I kan hygge jer i godsets grønne områder. I kan spille kroket, kongespil og petangue. Tre gode klassikere.

Den sidste aktivitet vi har er Herregårdsduel. Her skal I spille skak. Men med hele godsets park som skakplade. Og I er selvfølgelig brikkerne. Det kan kun blive sjovt!

Hvis I mangler et sted til jeres næste julefrokost på Sjælland, så kan I holde det her. I får et lokale helt for jer selv. Naturskønne omgivelser med sne, hvis vejret ellers tillader det. Og masser af sovepladser.

Julie Ferm
Kursuskoordinator
kursuskoordinatoren Julie

Skriv til os

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.

Du kan også ringe til os i hverdage mellem 8 og 18.

Skriv til os

Telefonerne åbner igen på mandag kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.