Konference med overnatning Sjælland

Landlig omgivelser & moderne faciliteter

Smilende mand med briller og skjorte
Super god mad, betjening og service

"Det er ikke sådan noget poleret noget, men du får alt det eksklusive. Du får en kombination af rå, det landlige og det hyggelige, kombineret med super god mad, betjening og service."

Jesper Stoltenberg-Mathiesen, Direktør
SEAT Danmark

Smilende kvinde med maleri i baggrunden
Dagen forløber altid perfekt

"Dagen forløber altid perfekt, fordi godsets koordinatorer er meget servicemindede og super professionelle. Det hele spiller bare. Servicen og omgivelserne indbyder til gode oplevelser, og det får os til at komme igen år efter år."

Yvonne Henriksen, Sekretariatsleder
Nordea Asset Management

Overnat i skønne
naturområder.

Her på Sonnerupgaard Gods har du rig mulighed for at holde din næste konference. Uanset om I bliver en lille eller stor forsamling. Godset byder på skønne naturområder, som I alle frit kan benytte.

En gåtur i den grønne natur vil sørge for, at dine medarbejderes stressniveau falder. I vil få et afbræk fra arbejdet, og det vil give jer mere fokuserede mødedeltagere.

Det store kursuslokale i Kavalerfløjen
Kavalerfløjen

Vores mindste afdeling, der fungerer primært som grupperum. Til de mindre hold er det oplagt at holde møde i løbet af dagen i mødelokalet, efterfulgt af middagen inde i spisesalen.

Kursusopstilling i Hovedbygningen med borde og stole samt projektor
Hovedbygningen

Den tidligere godsejerbolig er delt op i 4 mindre rum, og der kan også skabes et femte. Det åbner op for gode breakout-sessions og gruppearbejde.

Kursusopstiling i Festfløjen med lysekroner i loftet og tændt projektor
Hestestalden

Hestestalden er et klassisk konferencelokale - og så alligevel ikke. Vi har fjernet loftet og fået de gamle rustikke planker frem.

1877-laden klargjort til konference med projektor ned og stort flot loft
1877-Laden

Laden har været tag over hovedet til store ting - fra Carlsberg-reklamer til TV-spots til Børsens Gazellepris.

Der kan sidde op til 500 i biografopstilling, men det betyder ikke at hold på derunder ikke kan bruge det. Laden kan nemlig nemt deles ind.

Kursusopsætning på Høloftet med bjælker på Sonnerupgaard Gods
Høloftet

Skoleborde eller hestesko - Høloftet er godt til undervisning i øjenhøjde. Der er god plads i lokalet, hvilket også giver luft.

Bordopstilling til kursus i kursuslokalet Dueslaget
Dueslaget

Et intimt lokale, med træ i loftet og historie i form af Davidstjernen, der fortale rejsende romaer at de kunne få kost og logi under høsten.

Firmaarrangement i telt på Sonnerupgaard Gods
Herregårdsteltet

Hold firmafest i vores herregårdstelt med udsigt til parken. Teltet kan også bruges til konferencer med opstilling af præsentationsskærm.

Mødekoncept

Hos os er der altid
"Rum til Udfoldelse"

Vores mødekoncept består af tre hovedpunkter.

Det første er, at alle vores rådgiver er uddannede i mødedesign.
Det andet er, at vi har en stor portefølje af møderelevante aktiviteter.
Det tredje er, at vi har virkeligt meget plads til at udnytte begge dele.

Til sammen giver det "Rum til Udfoldelse", og det er din sikring i maksimering af dit og dine deltageres mødeudbytte.

Illustration af certifikatet Meetovation
Uddannede møderådgivere

Alle vores koordinatorer er uddannede og certificerede Meetovators.

Det betyder at de med god spørgeteknik hjælper dig til at blive helt skarp på formålet med dit møde.

Bagefter, assisterer de dig i at designe en mødedag eller et/flere mødedøgn, så du opnår dit formål bedst muligt, og dermed får maksimalt mødeudbytte.

Teaambuildingøvelsen Kuglegraven
Sjove og møderelevante aktiviteter

I samarbejde med vores in-house konsulenter TEAK Gruppen, har vi sammensat en portefølje af sjove og møderelevante aktiviteter.

Hvis du ønsker aktiviteter skal være en del af dit mødedesign, så hjælper vores møderådgiver dig godt på vej.

Dig og dine kollegaer får afbræk, som er relevante for jeres møde, og som understøtter jeres mødeformål.

Håndtegnet illustration af kvadratkilometer
God plads, både inde og ude

Om du ønsker med eller uden aktiviteter, så vil der altid være god "Rum til Udfoldelse" hos os.

Med store, rummelige mødelokaler og 200 fodboldbaners omkringliggende jord, er der rigeligt mulighed for at udfolde sig.

Det giver plads/"Rum" til at der kan laves indbydende mødedesigns uafhængigt af budgettet.

Mødepakker

Dit møde hos os

Vi hjælper dig altid i gang med teknikken, så opstarten på dit møde foregår i ro og mag. Så kommer I i gang til tiden, og får en god start på et godt møde.

Eksempel på almindeligt program for mødedøgn

09:00Ankomst og morgenmad
10:30Kaffebord med sunde snacks og hjemmelavet kage
12:00Frokostbuffet
15:00Kaffebord med sunde snacks og hjemmelavet kage
18:002-retters middag
---Overnatning på enkeltværelser
08:00Morgenmadsbuffet
09:00Afrejse

Alle vores mødepakker indeholder

  • Plenumlokale
  • Standard AV-udstyr, inkl. projektor
  • Teknisk assistance, inkl. hjælp til opstart
  • Rådgivning omkring dit mødedesign
  • Notesblokke og kuglepenne
  • Isvand og sunde snacks
  • Plancher (flipovers)
  • Hurtigt WiFi
Lækre sauces til frokost under kursus i Hovedbygningen

Læs mere

ATV kørsel i nationalpark ved Sonnerupgaard Gods
Firmaaktiviteter

Adrenalin og fart? Uformelt, sjovt indslag? Læs om aktiviteterne her.

Læs mere om "Firmaaktiviteter"

Lækker salat står klar til frokostbuffeten
Maden og filosofien

Læs om vores madfilosofi, og vores udvalg af lækre madtilkøb.

Læs mere om "Maden og filosofien"

Teambuilding på aktivitetsloftet med øvelsen den rullende labyrint
Teambuilding

Den innovative teambuildingportefølje, der løfter dit mødeudbytte til nye højder.

Læs mere om "Teambuilding"

Få tilbud nu

Få et uforpligtende tilbud med det samme gennem vores online booking

Skriv til os Book møde

Kom væk fra hverdagens stress

Hold din næste konference i skønne naturomgivelser, og kom lidt væk fra hverdagen. De fleste anerkender, at konferencecentre i landlig idyl skaber de bedste rammer for god læring og produktive møder. Det er netop det, som du får her på godset.

Vi er faktisk kun 40 minutter i tog fra Valby St., og 35 minutter i bil fra samme sted. Men alligevel finder du hos os moderne faciliteter i idylliske omgivelser.

Godset er omringet af marker og skov så langt øjet rækker. De grønne omgivelser giver dig mulighed for let at tilføje gåture, som et naturligt indslag i programmet.

Det er vigtigt for os, at I går herfra med en god oplevelse. Vi er derfor yderst fleksible ift. jeres behov. Vi er åbne for det hele, og vi skræddersyer gerne en løsning og et tilbud til jer.

Konference opstilling med borde og stole samt glas i 1877-Laden

Når du holder din konference hos os, så er der flere ting, som medfølger alle vores pakkeløsninger. I vil få et plenumlokale til rådighed, standard AV-udstyr inklusiv projektor, plancher, notesblokke og kuglepenne samt isvand og frugt til dig og dine kollegaer.

Skab fælles relationer

Vores kunder fortæller os ofte, at de har fået en rar oplevelse med sig, når de går herfra. Gennem hele deres besøg her på vores konferencecenter på Sjælland har de følt sig i trygge rammer. De bliver nemlig budt velkommen af deres egen kontaktperson og værtinde, som følger dem hele dagen.

En af de største fordele ved at I får jeres egen værtinde er, at I har en person tæt på. Det vil spare jer tid, hvis der opstår spørgsmål undervejs, da de hurtigt kan blive løst. Du vil opleve, at du får mere fleksibilitet og på den måde kan du tage den med ro.

Samtidig bliver stemning også mere uformel, når I har jeres egen værtinde til rådighed. Det vil også betyde, at du og dine kollegaer kommer tættere på hinanden, når stemningen er mere afslappet.

Faktisk er den rare og hyggelige atmosfære og stemning en af de ting, som flest af vores kunder påpeger. Det er nemlig rigtig vigtigt for helhedsindtrykket, når stemningen bare er helt i top.

Tre mænd giver hånd og smiler stort i 1877-Laden

Et godt tip til at få stemning yderligere i top er teambuilding. Her på godset har vi et tæt samarbejde med TEAK Gruppen, som tilbyder teambuilding på Sjælland. Faktisk foregår al deres teambuilding lige her på godset. Så det er en nem og fed løsning til jer, som ønsker at bringe den gode stemning frem.

Vi har enormt meget plads her på godset. Både ude og inde. Det giver dig og dine kollegaer rig mulighed for, at lave en masse aktiviteter. I kan blandt andet have et indslag i programmet med offroad ATV-kørsel i skoven.

Måske er kokkeskole mere et arrangement for jer? Eller hvad med innovative teambuilding-simulatorer. Mulighederne er mange. Vi tilbyder nemlig over 30 forskellige aktiviteter og indslag.

Hvis du vælger at inddrage teambuilding, så sørger vi for at det hele bliver skræddersyet til jer. Det betyder, at det hele kommer til at passe sammen med jeres øvrige mødeindhold. På den måde kan du optimere deltagernes udbytte bedst muligt.

Vi har forskellige actionprægede aktiviteter til jer, som har brug for et afbræk fra mødeagendaen. Det er helt ideelt til arrangementer, hvor I gerne vil rystes sammen og lave noget, som er helt anderledes fra hverdagen.

Som vi tidligere har nævnt, så tilbyder vi blandt andet ATV-kørsel. Det er den klare favorit herude. Vi er faktisk det eneste sted i landet, som tilbyder ATV-kørsel på en præpareret offroad-bane. Det er vi ret stolte over.

Når du holder en konference her på godset, så er der selvfølgelig også gode muligheder for dig, som ønsker at holde et firmaarrangement med overnatning på Sjælland. Vi har nemlig 54 værelser med eget bad til rådighed. Alle værelserne er selvfølgelig tæt på lokalet, så I nemt og hurtigt kan komme rundt på godset.

Hvis I skal være her mere end 1 dag, så kan I ikke klare jer uden overnatning. Derfor er det selvfølgelig også en mulighed hos os. Alle vores værelser er renoverede med respekt for godsets historie.

En klar fordel ved overnatning på godset er, at dine mødedeltagere bedre kan slappe af. Når de får mulighed for at slappe ordentligt af, så kan de også bedre lade op til mødet. Så du får altså glade og tilfredse deltagere. Og dine deltagere får ro til at følge med.

Vores gårdsplads fungerer godt som et naturligt samlingssted, hvis I for eksempel ønsker at holde forskellige workshops rundt omkring på godset. I kan ganske nemt komme fra a til b.

Det vil give jer mere ro i sindet, når I ikke skal bruge tid på at fare rundt. I stedet kan I koncentrerer jer om det vigtigste.

Julie Ferm
Kursuskoordinator
Koordinatoren Julie

Kontakt / Book møde

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit møde, kursus eller konference, så hjælper en af vores rådgivere dig på vej. Du kan også booke online ved at klikke på "Book møde".

Skriv til os Book møde

Telefonerne åbner i morgen kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.

Konference med overnatning på Sjælland

Leder du efter et sted, hvor du kan holde din konference, og hvor dine deltagere kan overnatte? Så er vores kursuscenter hos Sonnerupgaard Gods et rigtigt godt bud!

Hos os tager vi os af alt det praktiske så du og dine kursusdeltagere kun skal koncentrere jer om at deltage i konferencen. VI sørger for resten.

Læs med her for at få et indblik i, hvordan I kan holde en konference på Sonnerupgaard Gods. Ellers kan I altid kontakte os for mere information, så tager vi med glæde en uforpligtende dialog.

Kursuslokaler på Sonnerupgaard Gods

Vi har flere forskellige kursuslokaler, der alle sammen har en historisk ramme, men som vi har moderniseret med lynhurtigt WiFi og moderne AV udstyr. I alt har vi seks forskellige kursuslokaler, hvor I kan være alt fra 10 til 500 personer alt efter lokale.

Et af vores mindste lokaler, som kan bruges til firmaarrangementer Kavalerfløjen. Det er oplagt at bruge som et lille grupperum, hvis I ikke er så mange samlet. Her kan I holde møder i løbet af dagen og slutte det af med en middag i vores spisesal.

Et andet er Hestestalden, hvor I kan være helt op til 100 personer, hvis I sidder som i en biograf. Det er især oplagt til en konference, hvor der bliver holdt en masse oplæg i løbet af dagen.

Vores største lokale er 1877-laden, hvor I kan være op til 500 personer. Det er vores smukke lade, der er moderniseret med tanke for det originale. I har også mulighed for at dele rummet op i flere små sektioner, hvis det passer bedre ind.

I fire ud af vores i alt seks lokaler, har I direkte udgang til vores smukke park. I de resterende to har I adgang til en altan/terrasse, så I allesammen kan trække noget luft undervejs. Vi tror på, at smukke omgivelser og natur er med til at skabe de bedste rammer for enhver begivenhed.

Kursuscenter på Sonnerupgaard Gods

Vi har en bred vifte af muligheder for, hvordan I bedst kan holde jeres firmaarrangement hos os. Hos os kan I kombinere vidensformidling og teambuilding på en spændende og hyggelig måde for alle deltagere. 

Vil I gerne have, at jeres medarbejdere kommer lidt tættere på hinanden? Eller har I eksempelvis jeres årlige kick-off-møde? Så kan I med fordel bruge de fantastiske rammer, som vi har her på Sonnerupgaard Gods og vores kursuscenter. Vi er placeret midt på Sjælland i Hvalsø lidt uden for Roskilde, og det er nemt at komme hertil med både bil og tog.

I har mulighed for at gøre brug af vores tilknyttede teambuilding hos TEAK Teambuilding. De kan sørge for, at jeres ansatte får en på opleveren i de dejlige omgivelser, som vi har. Her kan i blandt andet gøre brug af aktivitetsloftet, som er en masse indendørs teambuilding aktiviteter.

Her finder I en lang række aktiviteter, der kan understøtte en masse forskellige mødeaktiviteter. På den måde kan I formidle viden til jeres medarbejdere, samtidig med at I alle har det sjovt.

Hvilke lokaler kan danne rammerne om min konference?
Alt efter hvor mange I er, kan I finde et lokale hos os. Vi kan have helt ned til 10 personer siddende i nogle af vores mindste kursuslokaler og helt op til 500 i det største.
Hvor på Sjælland kan jeg finde et godt konferencested med overnatning?
Hos Sonnerupgaard Gods i Hvalsø, lidt uden for Roskilde, kan I finde et skønt konferencecenter til jeres konference. Vi kan sørge for det hele, så I kan koncentrere jer om arbejdet.