Konferencehotel på Sjælland

Lækre lokaler og idylliske omgivelser

Smilende mand med briller og skjorte
Super god mad, betjening og service

"Det er ikke sådan noget poleret noget, men du får alt det eksklusive. Du får en kombination af rå, det landlige og det hyggelige, kombineret med super god mad, betjening og service."

Jesper Stoltenberg-Mathiesen, Direktør
SEAT Danmark

Smilende kvinde med maleri i baggrunden
Dagen forløber altid perfekt

"Dagen forløber altid perfekt, fordi godsets koordinatorer er meget servicemindede og super professionelle. Det hele spiller bare. Servicen og omgivelserne indbyder til gode oplevelser, og det får os til at komme igen år efter år."

Yvonne Henriksen, Sekretariatsleder
Nordea Asset Management

Skønne omgivelser
med plads til udfoldelse.

Er du i fuld gang med at planlægge jeres næste konference? Så er du kommet til det rette sted. Sonnerupgaard Gods er et konferencehotel placeret midt på Sjælland.

Her er der masser af plads til dig, som ønsker at holde en konference i skønne omgivelser. Godset er omringet af marker, skove, enge, bakker og meget mere. Kom ud i naturen og få genopladt batterierne.

Det store kursuslokale i Kavalerfløjen
Kavalerfløjen

Vores mindste afdeling, der fungerer primært som grupperum. Til de mindre hold er det oplagt at holde møde i løbet af dagen i mødelokalet, efterfulgt af middagen inde i spisesalen.

Kursusopstilling i Hovedbygningen med borde og stole samt projektor
Hovedbygningen

Den tidligere godsejerbolig er delt op i 4 mindre rum, og der kan også skabes et femte. Det åbner op for gode breakout-sessions og gruppearbejde.

Kursusopstiling i Festfløjen med lysekroner i loftet og tændt projektor
Hestestalden

Hestestalden er et klassisk konferencelokale - og så alligevel ikke. Vi har fjernet loftet og fået de gamle rustikke planker frem.

1877-laden klargjort til konference med projektor ned og stort flot loft
1877-Laden

Laden har været tag over hovedet til store ting - fra Carlsberg-reklamer til TV-spots til Børsens Gazellepris.

Der kan sidde op til 500 i biografopstilling, men det betyder ikke at hold på derunder ikke kan bruge det. Laden kan nemlig nemt deles ind.

Kursusopsætning på Høloftet med bjælker på Sonnerupgaard Gods
Høloftet

Skoleborde eller hestesko - Høloftet er godt til undervisning i øjenhøjde. Der er god plads i lokalet, hvilket også giver luft.

Bordopstilling til kursus i kursuslokalet Dueslaget
Dueslaget

Et intimt lokale, med træ i loftet og historie i form af Davidstjernen, der fortale rejsende romaer at de kunne få kost og logi under høsten.

Firmaarrangement i telt på Sonnerupgaard Gods
Herregårdsteltet

Hold firmafest i vores herregårdstelt med udsigt til parken. Teltet kan også bruges til konferencer med opstilling af præsentationsskærm.

Mødekoncept

Hos os er der altid
"Rum til Udfoldelse"

Vores mødekoncept består af tre hovedpunkter.

Det første er, at alle vores rådgiver er uddannede i mødedesign.
Det andet er, at vi har en stor portefølje af møderelevante aktiviteter.
Det tredje er, at vi har virkeligt meget plads til at udnytte begge dele.

Til sammen giver det "Rum til Udfoldelse", og det er din sikring i maksimering af dit og dine deltageres mødeudbytte.

Illustration af certifikatet Meetovation
Uddannede møderådgivere

Alle vores koordinatorer er uddannede og certificerede Meetovators.

Det betyder at de med god spørgeteknik hjælper dig til at blive helt skarp på formålet med dit møde.

Bagefter, assisterer de dig i at designe en mødedag eller et/flere mødedøgn, så du opnår dit formål bedst muligt, og dermed får maksimalt mødeudbytte.

Teaambuildingøvelsen Kuglegraven
Sjove og møderelevante aktiviteter

I samarbejde med vores in-house konsulenter TEAK Gruppen, har vi sammensat en portefølje af sjove og møderelevante aktiviteter.

Hvis du ønsker aktiviteter skal være en del af dit mødedesign, så hjælper vores møderådgiver dig godt på vej.

Dig og dine kollegaer får afbræk, som er relevante for jeres møde, og som understøtter jeres mødeformål.

Håndtegnet illustration af kvadratkilometer
God plads, både inde og ude

Om du ønsker med eller uden aktiviteter, så vil der altid være god "Rum til Udfoldelse" hos os.

Med store, rummelige mødelokaler og 200 fodboldbaners omkringliggende jord, er der rigeligt mulighed for at udfolde sig.

Det giver plads/"Rum" til at der kan laves indbydende mødedesigns uafhængigt af budgettet.

Mødepakker

Dit møde hos os

Vi hjælper dig altid i gang med teknikken, så opstarten på dit møde foregår i ro og mag. Så kommer I i gang til tiden, og får en god start på et godt møde.

Eksempel på almindeligt program for mødedøgn

09:00Ankomst og morgenmad
10:30Kaffebord med sunde snacks og hjemmelavet kage
12:00Frokostbuffet
15:00Kaffebord med sunde snacks og hjemmelavet kage
18:002-retters middag
---Overnatning på enkeltværelser
08:00Morgenmadsbuffet
09:00Afrejse

Alle vores mødepakker indeholder

  • Plenumlokale
  • Standard AV-udstyr, inkl. projektor
  • Teknisk assistance, inkl. hjælp til opstart
  • Rådgivning omkring dit mødedesign
  • Notesblokke og kuglepenne
  • Isvand og sunde snacks
  • Plancher (flipovers)
  • Hurtigt WiFi
Lækre sauces til frokost under kursus i Hovedbygningen

Læs mere

Teambuilding på aktivitetsloftet med øvelsen den rullende labyrint
Teambuilding

Den innovative teambuildingportefølje, der løfter dit mødeudbytte til nye højder.

Læs mere om "Teambuilding"

ATV kørsel i nationalpark ved Sonnerupgaard Gods
Firmaaktiviteter

Adrenalin og fart? Uformelt, sjovt indslag? Læs om aktiviteterne her.

Læs mere om "Firmaaktiviteter"

Lækker salat står klar til frokostbuffeten
Maden og filosofien

Læs om vores madfilosofi, og vores udvalg af lækre madtilkøb.

Læs mere om "Maden og filosofien"

Få tilbud nu

Få et uforpligtende tilbud med det samme gennem vores online booking

Skriv til os Book møde

Et unikt konferencehotel på Sjælland

Hvis der er ét ord, der skal beskrive Sonnerupgaard Gods, så må det være ordet ‘unikt’. Det er noget, der for det første beskriver de fantastiske omgivelser, der er.

Desuden beskriver det også den oplevelse, som vi kan give din virksomhed, hvis I holder konference, kursus, møder eller andre firmaaktiviteter hos os.

Vi er mere end bare et konferencehotel, hvor I som virksomhed kan holde jeres konference midt på sjælland - blot en lille times kørsel fra København.

Hos os fungerer det på den måde, at I lejer vores smukke lokaler, og lader os stå for forplejning. Derudover har I mulighed for at tilkøbe overnatning til alle jeres deltagere. Vores uddannede og certificerede møderådgivere kan hjælpe jer med at sammensætte en løsning, der passer perfekt til lige netop det arrangement, I ønsker at afholde.

For nogle vil kaffe, the, snacks og vand være nok, men er det møder der strækker sig over flere timer, så kan mad og andet at drikke være en nødvendighed. Vi oplever ofte, at virksomheder der leder efter et konferencehotel på Sjælland vælger os grundet vores inspirerende omgivelser og mulighed for at skræddersy en god konference oplevelse.

1877-Laden med kampesten og træbjælker

Det er utrolig spændende at holde forskellige konferencer, og mange virksomheder gør gerne lidt ekstra ud af de vigtige og større konferencer. Her står vi klar til at høre alle jeres ønsker til, hvordan vi kan være med til at gøre dagen, eller dagene, til en god oplevelse for alle gæsterne.

Mange konferencer er fyldt med en masse information, der bliver delt på kryds og tværs, så det kan være godt lige at få nogle pauser i løbet af dagen. Her danner vores smukke naturomgivelser de helt perfekte rammer for en dag, der giver masser af inspiration i forsamlingen.

Hvad er mere sundt for hjernen end at trække luft i naturlige omgivelser, så man igen er klar til at gå ind og lære mere.

Når I vælger os til at danne rammer for jeres konference eller kursus, har I garanti for at bruge tiden i meget smukke omgivelser. Om regnen står ned uden for, eller solens stråler bryder igennem, så er Sonnerupgaard Gods et smukt sted. Selvom I skal sidde og holde konference, så må omgivelserne stadig være i top.

Forplejning til konference

Uden mad og drikke duer helten ikke, og det gælder selvfølgelig også under en konference, hvor hjernen kører på højtryk med nye informationer eller øvelser. Vi har mulighed for at tilpasse forplejningen til jeres mødeagenda, og vi sørger for, at der er mad og drikke igennem hele dagen.

Vi sidder desuden klar til at snakke med jer om jeres behov, så vi sammen kan skræddersy en løsning, der passer til jeres konference. Priserne varierer meget efter antal personer, forplejningsbehov og overnatning.

Hvis I gerne vil have nogle priser her og nu, kan I se mere på denne side, og ellers er du altid velkommen til at ringe til os.

Moderne lokaler med historie

Sonnerupgaard Gods er et gods med mange års historie. Godset blev opført i 1341, så det er efterhånden en del år siden. Godset er naturligvis renoveret løbende siden da, men det er vigtigt for os at bevare det originale udtryk på godset.

Da godset blev renoveret i 1966 blev de skønne, historiske dele bevaret. Du kan derfor i dag finde både kampesten, træbjælker og staldvinduer, som en fast del af godsets interiør.

Det er blandt andet vores historie, der er med til at gøre os så unikke. Alle vores lokaler har deres helt eget look og historie, der er med til at skabe en helt fantastisk stemning.

Sonnerupgaard Gods er placeret i Nationalpark Skjoldungernes Land. Her vil du opleve et landskab omgivet af skove, enge, vådområder og bakker. Når du og dine kollegaer bevæger jer ud i de naturskønne omgivelser, vil I opleve at roen sænker sig over jer. At være i naturen vil give jer en skøn ro og ny energi, så I er friske til jeres mødeagenda.

Godsets skov og park er oplagt til walk-and-talks, hvor I får lidt frisk energi til hjernen. Vi benytter os ofte selv af det her på godset, når vi lige har brug for lidt luft. Hvis I er friske på at gå en lidt længere tur, så kan vi foreslå Tadre Mølle.

Den gamle mølle ligger nemlig kun 20 minutters gang fra godset. Så hvis du og dine kollegaer lige har brug for en naturskøn gåtur under jeres ophold, så kan vi varmt anbefale at bruge os som dit konferencehotel på Sjælland.

Overnat på det historiske gods

Der er selvfølgelig også mulighed for overnatning på godset. Vi har nemlig 154 sovepladser fordelt på 67 værelser, som du og dine kollegaer kan overnatte på. Så der er rigeligt med plads. I vil komme til at overnatte i skøn, landlig idyl.

Vi har renoveret godsets gamle stald, så den nu består af lækre suiter og enkeltværelser. Som en sjov lille detalje er alle suiterne opkaldt efter heste fra godsets storhedstid som landbrug.

På vores høloft har vi indrettet alle værelserne rigtig hyggeligt. Her vil I få en fin udsigt over gården. Resten af vores værelser kan du finde på 1. salen i Hovedbygningen, Hestestalden og Kavalerfløjen.

Blåt og hvidt hotelværelse med seng, stole og bord i Kavalerfløjen

Da godset ligger omringet af skøn natur, så er der ingen sure naboer. Det betyder, at I selv bestemmer sengetiden og I skal ikke bekymre jer om at forstyrre andre. Det vil give dig og dine kollegaer mere tid til samvær.

Hvis du vælger at inkludere overnatning i programmet, så vil det give jer mere ro. I får mere tid til at nå det hele igennem. Både det faglige og det sociale. En klar fordel ved overnatning er, at alle mødedeltagerne kan slappe lidt af og lade op til jeres næste møde eller kursusdag.

Hvis I vælger at overnatte her på godset, så vil du altså få glade og tilfredse kursusdeltagere. Og dine deltagere vil opleve at få mere ro, så de bedre kan følge med i dagens program. Vi har mange gæster, der gang efter gang bruger os som deres foretrukne konferencehotel på Sjælland.

Hvad er et konferencehotel?
Et konferencehotel er et lokation, hvor der både er mulighed for at holde konferencer for et et ønsket antal deltagere, og hvor der samtidigt også er mulighed for overnatning til alle ens deltagere, hvis konferencen skulle vare mere end én dag.
På Sonnerupgaard Gods, har vi lokaler, omgivelser og værelser til afholdelse af både store og små kursusforløb, konferencer, møder, teambuilding, firmaaktiviteter m.v. - under én time væk fra København.
Hvor er der et godt Konferencehotel på sjælland
Næsten lige i midten af sjælland, under en times kørsel fra København, ligger et godt konferencecenter - Sonnerupgaard Gods. Der har de lokaler, omgivelser og værelser til afholdelse af både store og små kursusforløb, konferencer, møder, teambuilding, firmaaktiviteter m.v..
Der er smukke omgivelser, lækker forplejning og uddannede møderådgivere.
Hvor er der et godt Konferencehotel tæt på københavn?
Under én times kørsel fra København, ligger et godt konferencecenter - Sonnerupgaard Gods. Der har de lokaler, omgivelser og værelser til afholdelse af både store og små kursusforløb, konferencer, møder, teambuilding, firmaaktiviteter m.v..
Der er smukke omgivelser, lækker forplejning og uddannede møderådgivere.
Julie Ferm
Kursuskoordinator
Koordinatoren Julie

Kontakt / Book møde

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit møde, kursus eller konference, så hjælper en af vores rådgivere dig på vej. Du kan også booke online ved at klikke på "Book møde".

Skriv til os Book møde

Telefonerne åbner i morgen kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.