Brud med brudebuket iført brudekjole med åben ryg og blonder
Brud med brudebuket iført brudekjole med åben ryg og blonder

Jagten på drømmekjolen: Sådan finder du den (og prisen)

Du har sikkert prøvet det tusinde gange før… Du er inviteret til årets fest og du skal finde den rette kjole. Men hvor? Og hvad skal den koste? De spørgsmål kan vi piger ligge søvnløse over i flere nætter op til den store dag. Det er jo ikke bare en kjole som alle andre kjoler – nej, det er kjolen, der skal få de andre gæster til at måbe af misundelse.


12. juli 2019

Hvis ikke dét i sig selv er udfordring nok, så er du heller ikke alene i kampen om de andre gæsters opmærksomhed. Kan du for eksempel huske den galla, hvor du havde sat alt ind på at finde den perfekte kjole, og selvom du var rigtig godt tilfreds med dit køb, endte du alligevel med at misunde hende, der bar den kjole, som fik flere komplimenter end din?

Det kan jeg i hvert fald, og derfor er det endnu vigtigere, at du giver dig tid til at finde den helt rette kjole til dit bryllup. For selvom alles øjne automatisk vil være rettet mod dig, og selvom at komplimenterne vil rasle ud af dine gæster, så ved vi piger godt, når vi har ramt spot on og fundet ”THE DRESS!”.

Har jeg ret, piger?

Sådan finder du drømmekjolen

Så hvordan finder du den helt rette kjole? I mit seneste blogindlæg om den hvide kjole gav jeg dig en række gode råd til, hvordan du bedst muligt forbereder dig på jagten på drømmekjolen. Det vil jeg nu følge op på.

En brudekjole er en personlig afspejling af dig som person. Den viser, hvordan du ønsker at fremstå foran dine nærmeste. Og foran din udkårne i sekunderne før, han erklærer sin evige kærlighed til dig. Derfor er valg af brudekjole et fremtrædende element i bryllupsplanlægningen – og efter min mening en vigtig milepæl.

Alliér dig med dine nærmeste og sæt jagten ind på DIN kjole. 

Brudekjolebutikker
Arkiv

Her finder du ”THE DRESS”

Jeg har ud fra personlige præferencer og erfaringer fra en række nygifte brude udvalgt tre særlige steder, som måske ligger inde med netop din drømmekjole.  

Læs med her og du vil blive klogere på tre vidt forskellige udbydere af brudekjoler. 

Brudekjole
Arkiv

De tre brudekjoleudbydere er: 

LILLY 

Er du til traditionelle feminine silhuetter eller spektakulære svævende brudekjoler med blonder og transparenser, så er LILLY det helt rette valg for dig. LILLY er et design med mange år på bagen og de besidder derfor en række uvurderlige kompetencer. Du finder deres butik i hjertet af København, og deres priser for 2019 designs varierer fra DKK 1.999 til DKK 7.999. 

De tilbyder desuden alternative bryllupslooks til dig, der skal giftes på rådhuset eller blot ønsker en mere afslappet styling. Buksedragter, jumpsuits og jakker er således også en del af deres sortiment. Læs mere her.

Copenhagen Bridal 

Copenhagen Bridal slog for første gang dørene op den 2. januar 2011. De ligger placeret centralt i København nogle få metre fra Vesterport Station. Med godt 300 m2 har de god plads til et stort udvalg af brudekjoler. Deres lokaler er indrettet på ægte ”Say Yes to The Dress” manér, hvor man som brud får den fulde oplevelse, hvilket jeg personligt er helt vild med! Og så samarbejder de med førende brudekjoledesignere – blandt andet Pronovias Group og Rosa Clará. 

Ønsker du en personlig og professionel vejledning, er det her du skal lede efter din drømmekjole. De anbefaler derfor også, at du booker tid ved fremvisning, og at du samtidig oplyser dit budget i forbindelse med bookingen. På den måde kan personalet bedre vejlede dig, og I undgår store misforståelser eller skuffelser. Det svingende prisniveau ligger mellem DKK 10.000 – DKK 30.000. 

Copenhagen Bridal er det helt rette valg for dig, der ønsker en bryllupskjole udover det sædvanelige og hvor budgettet ikke sætter begrænsninger. Tjek dem ud på her.

Wedding Deluxe 

Brudekjoler fra Wedding Deluxe tilbyder både salg af brudekjoler samt udlejning af samme. Deres fysiske butik er beliggende i Stenløse, godt 30 minutters kørsel fra København centrum. 

Deres lejepriser er cirka halv pris af den originale købspris, hvilket gør det muligt at iføre sig en designerkjole uden at overskride sit budget. En kjole til DKK 11.500 kan således blive din for kun DKK 4.900. De udbyder desuden en række accessoires via deres webshop, herunder brudeslør, underskørt, undertøj, sko og meget mere. 

Wedding Deluxe er for dig, der ønsker et bredt udvalg af brudekjoler eller designkjoler til rimelige udlejningspriser. Se mere på deres hjemmeside her.

Valg af brudekjole
Arkiv

Du har nu fået mine tre bedste bud på, hvor du kan finde din brudekjole, men mulighederne er mange, og der findes helt sikkert flere butikker, skræddere og outlets, der kan hjælpe dig godt på vej. Det er derfor op til dig at undersøge markedet for muligheder, hvilket både dine nærmeste og nettet kan hjælpe dig godt på vej til.

Husk på, at vi piger om nogen forstår vigtigheden af at finde den helt rette kjole. Tag dig alt den tid du behøver – så vil vi måbe til dit bryllup. 

God jagt!
Til vi ses igen, 

// Stine Dunsø