Hoppende brudepar i parken ved Sonnerupgaard Gods
Hoppende brudepar i parken ved Sonnerupgaard Gods

Nytårskavalkade: De bedste bryllupper fra 2018

Halmballesofaer, brudehund, træer i Laden og mange andre idéer – Maria hylder de mange smukke bryllupper. Bliv inspireret af højdepunkterne fra 2018


11. januar 2019

År 2018 er gået – og sikke et bryllupsår det har været!

Det har været et fuldstændig vildt, smukt, solrigt og kærligt år, og jeg føler mig ovenud heldig. Heldig over at være bryllupsplanlægger. Heldig over at have sådan et smukt venue til rådighed. Og ikke mindst føler jeg mig heldig over, at jeg kan hjælpe så mange dejlige, smukke brudepar med at gøre deres drømme til virkelighed.

Jeg har haft så mange smukke bryllupper i 2018, og når jeg ser tilbage på året, er det svært at udvælge, hvilke jeg skal vise frem her. Jeg har med stor ydmyghed udvalgt 3, hvor stilen, detaljerne og kreativiteten har været særdeles inspirerende. Jeg præsenterer jer også for den bedste af mine opfindelser.

Jeg vil også give jer en lille katastrofehistorie med fra året der gik – et “don’t” fra et brudepar som fik en ærgerlig lærestreg. Hvad det går ud på, afslører jeg til sidst.

Et vaskeægte ladebryllup – Årets mest gennemførte bryllup

Prisen for årets mest gennemførte bryllup går til Gitte & Michael. Deres bryllup var bare så smukt og lige i tråd med Laden – hvis du spørger mig. Det var romantisk og råt på samme tid, og så havde det så mange fantastiske og smukke detaljer, som jeg bare elsker for vildt.

Brylluppet havde min assistent Signe og jeg planlagt i mere end halvandet år. Ja, det var i virkelig god tid, men det havde brudeparret brug for. Det lønner sig at være i god tid og have styr på stil og detaljer.

Her kommer lidt billeder fra deres bryllup, og hvis du vil, kan du læse alt om deres bryllup lige her.

Foto: Unni Foto
Masonjars
Foto: Unni Foto
vimpler til bryllup
Foto: Unni Foto
Bryllupspynt
Foto: Unni Foto
Love
Foto: Unni Foto

Årets mest magiske og inspirerende bryllup – Brylluppet hvor jeg bare elskede ALT

Det skønne, norske par, Gitte & Magnus, gav mig en masse ny inspiration.

Gitte & Magnus var mega cool. De ønskede en fed fest, sjov og magi. Alt sammen på en meget stilfuld måde. De lærte mig meget.

De lærte mig, at en hund sagtens kan være “brude-hund” og være en del af en vielse.

De lærte mig (som ellers ELSKER bryllupskage og absolut ikke er fan af donuts), at man sagtens kan spise donuts på en cool måde til et bryllup.

De lærte mig, at en kold Dansk Pilsner på et romantisk billede i solnedgang er mega cool. Og hvorfor ikke hylde en dansk discount-øl, når man som norsk brudepar gæster Danmark?

De lærte mig at lege med ord. MAgnus + GItte = MAGI, og med disse ord blev hashtagget #MaGi2018 til – det er da cool! Tjek det ud på Instagram.

Se de fantastiske billeder, og kan du heller ikke få nok, så kan du læse hele deres historie her.

Brudepiger
Foto: Memorable

Donuts til brylluppetFoto: Memorable

Inspiration til bryllupsbilleder
Foto: Memorable

Champagne til bryllupFoto: Memorable

Et feminint Morten Korch bryllup – Mange af mine favoritdetaljer samlet ved ét bryllup

Dette bryllup var feminint og landligt på samme tid, og det er lige præcis den kombination, som jeg elsker allermest.

Ved mit første møde med brudeparret bad de mig give et bud på udsmykning ud fra nogle ønsker, de havde. Jeg gav den fuld gas og lavede et total set up i en meget gennemført stil. Jeg bad dem gå hjem og tænke over muligheder, og så kunne de sortere lidt i mine kreative idéer alt efter økonomien.

Men brudeparret sorterede ikke noget fra – de ville have det hele!

Det blev et stort set up, og jeg elskede det. Jeg elsker når man bruger autentiske virkemidler i udsmykningen såsom halmballer til at lave en sofa, en gammel vogn som buffetbord og vintønder til at lave højborde.

Jeg elsker, når det samtidig ser let og lækkert ud, og man bruger grønne nuancer i Laden. Se med og læs alt om Olivia & Alexanders bryllup her.

halmballesofa
Stephanie Swann Photography
Bordnummer
Stephanie Swann Photography
bryllupspynt
Stephanie Swann Photography
bryllupsdekoration
Stephanie Swann Photography
halmballesofa
Stephanie Swann Photography

Blonder i loftet! Min bedste opfindelse i 2018

Det sker, at jeg er i det kreative hjørne, og der skal ske noget nyt. Og det måtte Hestestalden lægge ramme til i sommers, da jeg lavede dette fortryllende blondeloft til et brudepar. Det var et større arbejde, som jeg er meget stolt af.

Nu er det også en løsning, som I kan leje til jeres udsmykning i Hestestalden.

Skaber det ikke en vild romantisk stemning i lokalet? Vil I se flere billeder, så kig med her.

Selskabslokale til bryllup
Foto: Unni Foto
Festlokale til bryllup
Foto: Unni Foto
Festlokale til konfirmation
Foto: Unni Foto

Bryllupsarrangørens beretning: Året der gik

2018 har været et år, hvor jeg har vekslet mellem at være på barsel og arrangeret bryllupper. Jeg har heldigvis været mest på barsel, da det var et højt ønske fra mig selv som en erfaren mor til tre!

For at det kunne lade sig gøre, har jeg haft et fuldstændig fantastisk team bestående af mine assistenter og Gitte, som nu er blevet en fast del af mit bryllupsteam. Gitte agerer bryllupsarrangør sammen med mig, hvilket har vist sig at være min bedste beslutning overhovedet i 2018.

At være på barsel har selvfølgelig også kastet en smuk barnedåb af sig. Min datter Laura blev døbt i januar 2018, og den fest er jeg ret stolt af, så det fortjener lidt billeder

Få hele fortællingen her.

Bryllupskage
Foto: Unni Foto
Dåbskjole
Foto: Unni Foto

Og så til en meget ærgerlig læresteg!

Gennem årene bliver man jo klogere og klogere og gør sig nogle erfaringer. Denne erfaring har jeg fået af et brudepar som desværre var rigtig uheldige under en fotografering.

En solrig augustdag i 2018 stod et brudepar på voldgravens bro ved Laden på Sonnerupgaard Gods. Her skulle de have taget fine portrætbilleder lige som så mange andre brudepar. Fotografen foreslog, at de skulle tage deres vielsesringe af, så de kunne tage nogle nærbilleder af ringene.

Det gør de, og hvad sker der så? Bruden taber sin ring ned i voldgraven!!!
Nej, det skete bare ikke!

Tre friske gæster hopper straks i voldgraven og går med vand til knæene. Desværre er vandet så grumset og bunden fuld af dynd, at det er umuligt at finde ringen, trods de leder længe.

Med deres trampen rundt i vandet kunne ringen være forsvundet endnu længere væk. Næste dag giver brudeparret det endnu et forsøg, og de ringer efter en mand med en metaldetektor. Men nej, ringen var og blev væk.

Åh, det gør helt ondt, at skulle fortælle dette, for det var virkelig synd for bruden, og stakkels den fotograf som foreslog, at ringen skulle tages af og fotograferes netop PÅ BROEN.

Så nu er voldgraven en vielsesring rigere – måske det bringer held?

Alt det bedste til jer og rigtig godt nytår!

Love, Maria.