Festlokaler nær Holbæk

Landlig idyl & unikke lokaler nær Holbæk

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Skab en fest I
aldrig vil glemme.

Vil du holde en uforglemmelig fest i unikke lokaler? Skal det være rustikt og landligt? Eller herskabeligt og klassisk? Ude eller inde? Stort eller intimt? Så har vi drømmelokalerne til din fest.

Laden og Hestestalden er perfekt til dig, som ønsker en rustik og landlig fest. Hovedbygningen og Kavalerfløjen er til dig, som drømmer om en herskabelig fest. Alle fire lokaler kan tilpasses dine drømme, så festen bliver lige som du ønsker.

Drømmer du en fest i landlige omgivelser, som stadig er tæt på byen? Så fortvivl ej. Vi ligger rigtig tæt på Holbæk. Det tager nemlig kun 25 minutter at køre ud til godset.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 50 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

Ingen sengetid.
Fest så længe I ønsker.

Når du lejer et festlokale hos os, så er der intet sluttidspunkt. I kan feste til den lyse morgen, hvis I har lyst til det.

En fest uden sluttidspunkt giver dig mulighed for at tale med alle gæsterne. Så du kan både nå at tale med dine gamle folkeskolevenner, som du ser en gang om året. Men du kan også nå at tage en svingom med din onkel, som du ser til alle familiefester.

Du får mere nærvær med dine gæster, når du kan nå at snakke med alle. Du kan være tilstede i nuet og nyde det gode selskab.

Overnat på godset
Vi har en masse værelser, som dig og dine gæster kan leje. Så undgår dine gæster at skulle køre tidligt hjem, og I kan feste så længe I vil.
Dansende gæster
Ingen sure naboer
Her ved godset er der ingen sure naboer. Så dig og dine gæster kan trygt give den hele armen og feste hele natten. Du skal ikke bekymre dig om sure klager, og du kan derfor nyde festen fuldt ud.
Illustration af vinglas og vinflaske
Ingen proppenge
Når du lejer et lokale hos os, så kan du spare en masse penge på mad og drikkevarer. Der er nemlig ingen proppenge og du står selv for menuen. På den måde kan du vælge lige det mad og drikke, som du gerne vil have. Det giver dig mere fleksibilitet i planlægningen, og du kan få det lige som du drømmer om.

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog

Moderne og tidsløse lokaler

Vi har nogle af de bedste festlokaler på Vestsjælland, hvor du kan skræddersy festen lige efter dine drømme. Vi har nemlig ingen faste leverandører, så du kan få festen lige som du ønsker. Du vælger selv, om I skal have mad fra det nyeste cateringfirma i byen eller om din kusine skal stå for det. På den måde kan du altså få en helt unik fest.

Alle vores festlokaler har et fuldt udrustet industrikøkken med alle de nødvendige ting til rådighed. Så du kan trygt overlade alt madlavning til din leverandør, uden at skulle bekymre dig om de nu har nok bageplader. Du kan bare slappe af, nyde festen og den lækre mad. 

Vi har selvfølgelig en masse gode, lokale leverandører, som vi har samarbejdet med mange gange før. Så vi kan sagtens anbefale en god leverandør til dig, hvis du er lidt på bar bund. Vi har leverandører, som kan servere det nyeste indenfor konceptet sharefood. Men vi har også leverandører, som fokuserer på den mere traditionelle menu. Valget er dit.

Bordopdækning i 1877-Laden med vinglas og grøn buket

Vi har rigtig mange brudepar, som forelsker sig i vores bryllupslokaler på Sjælland. De forelsker sig i de mange muligheder, som vores lokaler byder på. Her på godset kan du nemlig både få et rustikt og idyllisk bryllup i Laden eller Hestestalden. Mens Hovedbygningen og Kavalerfløjen er perfekt til dig, som drømmer om et mere herskabeligt og klassisk herregårdsbryllup.

I alle vores lokaler har du rig mulighed for at være kreativ. Du kan pynte op med lige den pynt du ønsker. Hvad end det skal være en temafest, et simpelt bryllup eller noget helt ekstraordinært, så kan du få lige det du drømmer om.

Du kan inddrage naturen, hvis du har lyst til det. Du kan lade din yndlingsfarve gå igen gennem det hele. Festen kan bære præg af et tema, som går igen gennem det hele. Der kan være en rød tråd i alt fra drikkevarer til bordpynt. Det er kun din fantasi, som sætter grænsen.

Du kan booke vores bryllupsarrangør og få hjælp til planlægningen

Her på godset har vi en dygtig bryllupsarrangør, som du kan booke til din planlægning. Maria er fast tilknyttet til godset, så hun kender det ud og ind. Hun har hjulpet hele 100 brudepar her på godset, så du er i helt trygge hænder hos Maria.

Maria blev faktisk selv gift her på godset tilbage i 2014. Så hun har en masse gode erfaringer med planlægningen. Maria kan derfor sagtens hjælpe dig med din planlægning, så du får mere ro i maven. Hun kan hjælpe med alle opgaver. Store som små.

Du kan gøre brug af Marias hjælp i lige det omfang, som du ønsker. Har du brug for hjælp med al planlægning? Så kan Maria hjælpe dig med alt fra pynt til leverandører, vejledning og ro på selve dagen. Hun kan også sagtens hjælpe dig med kun en opgave, hvis du blot mangler et godt råd til blomster eller bartendere.

Marias 5 bedste råd til bryllupsplanlægningen.

Bordopstilling i 1877-Laden pyntet med lyskæder og stof i loftet

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Ring til os på 46 40 95 31

Vi sidder klar ved telefonen