Festlokaler nær Ringsted

Rustikke og unikke festlokaler nær Ringsted

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Unikke rammer om
en uforglemmelig fest.

Drømmer du om at holde en uforglemmelig fest? En fest som I vil se tilbage på de næste mange år. Så har vi lokalerne til dig!

Kun 30 minutter fra Ringsted finder du Sonnerupgaard Gods. Vi har fire forskellige lokaler, som kan skabe rammerne om din næste fest. Uanset om du drømmer om en herskabelig fest eller en mere rustik fest i landlige omgivelser.

Hovedbygningen og Kavalerfløjen er perfekt til dig, som drømmer om en herskabelig herregårdsfest. Mens Laden og Hestestalden er til dig, som drømmer om en fest i landlig idyl.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 40 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

Dygtige og
lokale leverandører.

Her på godset har vi en masse leverandører, som vi har samarbejdet med længe. Vi kan derfor stå inde for alle de leverandører, som vi kan anbefale dig. 

En af fordelene ved vores lokale leverandører er selvfølgelig, at de gør deres arbejde rigtig godt. Hvad end det drejer sig om mad, blomster eller musik. Men derudover kender de også godset ud og ind. De kender lokalet og de hvad der fungerer, for at I kan få den bedste fest. 

Det vil give dig en stor tryghed under festen, når du med sikkerhed ved, at alt bare kører fejlfrit. På den måde kan du blot nyde festen og det gode selskab uden at bekymre dig om noget som helst.

Rustik lade til fester
Overtag lokalet dagen før
Med vores Model 1 kan du overtage lokalet dagen før den store fest. Så kan din familie og venner hjælpe med at klargøre lokalet inden det hele går løst. På den måde kan I også få lidt ekstra kvalitetstid og samvær sammen inden festen.
Halmstrå og landlig idyl
Landlig idyl
Selvom godset kun ligger 30 minutter fra Ringsted, så emmer det af landlig idyl. Godset er nemlig omringet af marker så langt øjet rækker. Du kommer helt væk fra hverdagens stress og jag. Det vil give dig mere ro på den store dag, så du kan nyde det fuldt ud.
Overnat på godset
Her på godset er der rig mulighed for at leje værelser til dig og dine gæster. Når I lejer værelser er I sikre på, at der ikke er nogle af jeres gæster som smutter tidligt, for at nå hjem i ordentlig tid. Med overnatning kan festen vare meget længere. Faktisk lige så længe I ønsker!

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog

Lokaler i alle størrelser

Her på godset har vi nogle af de bedste festlokaler, hvor du kan skræddersy festen lige efter dine behov. Vi har både lokaler til store og små fester. Hvis du ønsker at holde en hyggelig, intim fest, så er Kavalerfløjen perfekt til dig. Her er der nemlig plads til 30 mennesker.

Hvis du drømmer om at holde en lidt større fest, så kan vi også sagtens hjælpe dig. I Hovedbygningen er der plads til 70 personer, mens der er plads til 100 personer i Hestestalden.

Hvis du drømmer om en endnu større fest, så har vi lige et lokale til dig. I Laden kan der nemlig være fra 70 personer og helt op til 500 siddende gæster. Der er derfor rigeligt med plads til både onkler og tanter!

Dronebillede af Sonnerupgaard Gods og markerne omkring

Bliv gift på godset

Godset mange lokaler er også helt perfekte til dig, som skal giftes. Vi har mange års erfaringer med bryllupper her på godset. Vi har både haft små og store bryllupper. Der er mange mulighed for dig, som skal holde festen i et bryllupslokale på Sjælland

De grønne områder omkring godset er helt perfekte til dig, som drømmer om en vielse ved din bryllupsvenue. En udendørsvielse skaber en helt særlig stemning. Du kan inddrage naturen på en helt særlig måde, som skaber en eventyrlig følelse for dig og dine gæster. 

Du kan også sagtens blive viet indenfor, hvis du ønsker det. De unikke rammer i hvert lokale skaber en romantisk stemning. Ved en indendørsvielse kan du blandt inddrage loftet ved at bruge lyskæder, rispapirslamper og andre fine ting. Det er alt sammen med til at skabe en romantisk stemning, som du ikke kan finde andre steder.

Udendørsvielse med vielsesportal ved Hovedbygningen på søterrassen

Hvis du leder efter et sted med mulighed for at holde et firmaarrangement med overnatning på Sjælland, så er vores lokaler helt perfekte til dig. Her på godset har vi god erfaring med firmaarrangementer, da vi har lagt lokaler til mange gange. Vi ved derfor præcis hvad der fungerer, og vi kan derfor hjælpe dig med planlægningen.

Hvis du skal holde teambuilding for dit firma, så har vi de perfekte rammer for det. Der er rigeligt med plads på godset, så du og dine kollegaer kan sagtens være udenfor og få lidt frisk luft. Den friske luft er med til at give jer mere energi, så I bedre kan tage hensyn til hinanden og samarbejde om opgaverne.

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner i morgen kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.