Selskabslokaler nær Slagelse

Landlig idyl & rustikke lokaler nær Slagelse

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Unikke lokaler til
dit næste selskab.

Er du på udkig efter et selskabslokale nær Slagelse, som emmer af landlig idyl? Så er et af vores fire lokaler lige noget for dig. Uanset størrelsen på dit selskab.

I Laden og Hestestalden finder du kampesten, træbjælker og rustikke staldvinduer. De to lokaler er derfor til dig, som drømmer om en rustik venue. Mens Hovedbygningen er til dig, som drømmer om en herskabelig og eksklusiv stemning. Og Hestestalden er til dig, som ønsker at holde et hyggeligt om intimt selskab.

Kun 45 minutter fra Slagelse finder du Sonnerupgaard Gods. Lad det charmerende gods danne rammerne for dit næste selskab.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 40 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

Ingen sure naboer.
Fest så længe I ønsker.

Ved Sonnerupgaard Gods er der ingen sure naboer. Rundt om godset finder du nemlig skøn natur så langt øjet rækker. Det betyder, at dit selskab kan vare lige så længe du ønsker.

I kan derfor feste hele natten, hvis I har lyst til det. Den høje musik og de glade grin kan vare ved helt til den lyse morgen.

Du skal derfor ikke bekymre dig om støjniveauet. I stedet kan du bare slappe af og hygge dig med dine gæster.

Lyserød bil ved gratis parkering
Fri parkering
I skal ikke bekymre jer om parkeringspladser. Her er der nemlig fri parkering til alle. Også selvom der er et andet selskab i gang samtidig. Du og dine gæster slipper derfor for, at skulle bekymre jer om p-skiven. I kan bare slappe helt af og nyde selskabet uden at bekymre jer.
Tegning af bordplan til bryllup og fest
Lav nemt din bordplan
Når du har været forbi og se selskabslokalet, så får du en plantegning med hjem. Du kan derfor nemt lave en bordopstilling hjemmefra i ro og mag. Og på den måde slipper du for at stresse på selve dagen, for det hele er allerede klaret på forhånd.
Croissant og morgenmad
Spis morgenmad sammen
Her på godset er der mulighed for, at du og dine gæster kan overnatte. Og hvis I ønsker det, så kan I selvfølgelig tilkøbe jer morgenmad. På den måde slipper I for, at skulle bekymre jer om det. I stedet kan I blot sove længe og nyde gæsternes selskab over en god bid morgenmad.

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog

Fire unikke & lækre lokaler

Her på Sonnerupgaard Gods har vi fire lokaler til selskaber. Helt unikke og i forskellige størrelser.

I den gamle lade finder du træbjælker, kampesten og gamle staldvinduer. Laden er til dig, som skal holde et større arrangement. Hestestalden har samme rustikke stil, som du finder i Laden. Lokalet emmer af charme. Det var nemlig oprindeligt en hestestald.

Hovedbygningen er godset gamle hovedbygning. Det var altså her, at godsejeren boede. Lokale er derfor herskabelig og eksklusiv stil.

Det sidste lokale er Kavalerfløjen. Dette lokale er til dig, som ønsker at holde et intimt og hyggeligt selskab. Kavalerfløjen egner sig særlig godt til de lyse sommernætter.

Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole

En hyggelig havefest

Der er intet bedre end en hyggelig sommerfest. Ude i den friske natur med familie og venner. Kold hvidvin og sød musik. Der er bare et eller andet over den danske sommer.

Lyder det som noget for dig? Så prøv at læs med her. Du kan nemlig leje vores havetelt, hvis du booker et af vores lokaler. Teltet fås i flere forskellige størrelser, så det er helt sikkert plads til alle dine gæster.

Alle vores selskabslokaler har deres eget grønne område. Det er derfor helt oplagt at bruge den skønne natur til jeres fest. På den måde får I den hyggelig stemning fra en havefest, men samtidig får I også et lokale til rådighed. I kan altså stadig gøre brug af køkken, toilet og bruge lokalerne til opbevaring.

Telt klar til fest og bryllup med borde, stole og pynt

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner i morgen kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.