Selskabslokaler på Sjælland med overnatning

4 unikke selskabslokaler.
160 sengepladser.

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Selskabslokaler

Herskabelige.
Rustikke.

Vores 4 selskabslokaler kan let inddeles i to forskellige stile: Den herskabelige stil, som Hovedbygningen og Kavalerfløjen, og den rustikke stil, med Hestestalden og 1877-laden.

Rustikt eller herskabeligt - om man er til det ene eller det andet, er en smagssag. Uanset hvad du vælger, vil du og dine gæster få følelsen af eksklusivitet og "det ekstra". Flotte lokaler skaber god stemning, og god stemning er fundamentet for festen, som alle snakker langt og længe om, lang tid efter.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 40 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

 

Tilkøb: Teltet

Hvad nu hvis du meget gerne vil have Hovedbygningen, men I bliver 100? Eller Kavalerfløjen, og I bliver 60? Så er svaret: Teltet.

Vi udlejer telt inkl. opsætning foran det lejede selskabslokale, gulv, lyskæder og varme. Pynt skal lejes separat hos vores samarbejdende bryllupsarrangør Gitte.

Teltet kan rumme alt fra 60-330 personer afhængigt af hvilken størrelse man bestiller.

Teltet stående oppyntet og klar til fest udenfor foran Hovedbygningen ved siden af søterassen

Udlejningskoncept

Fest lige som du vil. Få hjælp hele vejen.

En central del af vores udlejningskoncept er, at du skal kunne feste lige præcis, som du vil. Det inkluderer hvor meget, hvor højlydt, hvor overdådigt, hvordan og hvor længe. Vi har ingen sure naboer, ingen lukketider og ingen proppenge.

Til gengæld hjælper vi dig gerne i gang. Med et erfarent team af samarbejdspartnere, som kender godset ind og ud, og alt fra lækker mad til gode bartendere, får du en fest, som du og dine gæster sent glemmer.

Illustration af vinglas og vinflaske
Medbring selv mad og drikke

Vores koncept er simpelt - I lejer lokalet, og står selv for mad og drikke. Vi hjælper selvfølgeligt gerne med at henvise til dygtige partnere.

Vi tager ingen proppenge.

Illustration af kalender med cirkler om datoer
Overtag dagen før, eller på dagen

Vi har to udlejningsmodeller - enten overtager du dagen før arrangement kl. 18, eller på dagen kl. 14

Du afleverer altid dagen efter kl. 12.

En illustration af park og bænk
Du får et stykke af parken med

Alle vores 4 selskabslokaler har et dedikeret stykke af vores store, flotte park.

Det kan I bruge, som I har lyst - f. eks. til vielse eller havespil.

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner igen på mandag kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.

Overnatning efter festen

Fest med overnatning på herregården midt på Sjælland

Uanset om du har været til fest, bryllup, konfirmation eller noget fjerde, så er det rart at kunne gå direkte i seng. Der hører værelser med til hver afdeling, så de værelser du og dine gæster skal bruge, først og fremmest ligger lige ved siden af lokalet.

Skulle behovet for overnatning være større end hvad afdelingen kan rumme, så har vi en hel fløj med to etagers "ekstra" værelser på det, vi kalder Høloftet og Stalden.

Hvis du og dine gæster overnatter på godset, så får I også morgenen efter festen med. Udover den ekstra hjælp til oprydningen, som er rart i sig selv, så er der altid hyggelige stunder at finde henover morgenbordet dagen efter. Heriblandt sjove fortællinger fra aftenen før. I kan lave morgenmad selv eller bestille det hos os.

Vores værelser er indrettede forskelligt, dog efter de overordnede designretningslinjer - (moderne) herskabeligt eller rustikt. På de fleste af vores enkeltværelser på Høloftet finder du de originale træværk, og på Hestestaldens top møder du det herskabelige.

Moderne herskabeligt værelse på herregården
Dobbeltværelse i Hestestaldens top

Hvert lokale har en brudesuite tilknyttet, så brudeparret kan få sig en god nats søvn ovenpå den uforglemmelige bryllupsfest.

Brudesuiten i Festfløjen
Brudesuiten i Hestestalden

Priser for leje af værelser og værelsespakker står i vores prisblad. Vi gennemgår også bestillingsvilkår og lignende, når vi holder rundvisninger, så er du er klædt ordentligt på, hvis du skal holde fest med overnatning.

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog

Lad Sonnerupgaard Gods danne ramme om dit næste arrangement

Når du skal planlægge en fest, et selskab eller et andet socialt arrangement, er det ofte lokationen og lokalerne, som du først ønsker at have styr på.

Herefter er der ligesom ro til så at kunne koncentrere sig om alt det andet, der følger med sådan et arrangement. Det er rart når beslutningen om lokalerne falder på plads – og ved du hvad – det er der store chancer for, at vi kan være behjælpelige med.

Tag et kig rundt på vores inspirerende hjemmeside og læs om alle de muligheder, vi kan tilbyde dig, når det kommer til det vigtige punkt for et selskab; nemlig omgivelserne! På Sonnerupgaard Gods kan du holde alle typer af fester og selskaber, hvor du har lyst til at samle alle de mennesker du holder af og fejre livets store og små begivenheder.

Der er mange, der vælger vores gods til at danne rammen om deres bryllup. Så hvis det også gør sig gældende for dig, vil vi gerne invitere dig til at gå på opdagelse i vores bryllupsblog. Her finder du alverdens gode tips inden for alle emner, der er relevante for planlægning af et bryllup.

Hvorfor ikke benytte sig af andres erfaring? På bloggen deler vores eksperter, deres bedste råd – helt gratis! Og hvis du ikke helt har mod på, eller tid til, selv at arrangere så stor en fest, kan du benytte vores bryllupsplanlægger, som kyndigt vil tage hånd om jeres store dag.

De smukkeste selskabslokaler finder du på vores gods

Lej selskabslokale på Sonnerupgaard Gods og hold et vellykket og uforglemmeligt arrangement. Vi kan tilbyde eventyrlige omgivelser og skønne selskabslokaler. Vi har fire selskabslokaler at vælge mellem i forskellig størrelse og forskellig stil.

Du kan vælge den rustikke stil, som du finder i Hestestalden, som har plads til op til 100 gæster og i 1877-Laden, som har plads til 70-400 gæster. Eller du kan vælge den herskabelige stil i Hovedbygningen, som kan rumme op til 60 gæster og i Kavalerfløjen, hvor du kan samle op til 50 gæster.

Til alle vores selskabslokaler har I mulighed for også at benytte et udendørsareal, hvis vejret nu skulle være godt. Vores gæsteværelser er fordelt til at ’høre til’ et selskabslokale, så stilen køres gennemført videre fra selskabslokalet til gæsteværelserne. Ingenting skal overlades til tilfældigheder.

Leje af selskabslokale med overnatning

Når festen er så god, at man ønsker, at den aldrig ender, er det dejligt at kunne tilbyde dine gæster – og ikke mindst dig selv – en dejlig overnatning på vores pompøse gods i de lækkert indrettede gæsteværelser, som ovenikøbet er designet, så de passer til de fire forskellige selskabslokaler.

Det giver et skønt fællesskab, når alle bliver og sover, og man næste dag mødes og kan dele de gode oplevelser fra aftenen før.

Så hvis du mangler et godt sted at holde din næste fest, så lej selskabslokale nær Roskilde på vores pragtfulde gods. Her kan du kræse om dine gæster og om dig selv! Vi glæder os til at tage imod dig – kom gerne forbi og se, om ikke vores muligheder falder i din smag.

Kan man overnatte på Sonnerupgaard Gods?
Ja, på Sonnerupgaard Gods har vi plads til hele 160 overnattende gæster i vores 67 værelser. Så du kan tilbyde dine gæster en behagelig overnatning, når selskabet er for godt til at tage hjem fra.
Hvor mange selskabslokaler er der på Sonnerupgaard Gods?
Vi kan tilbyde hele fire selskabslokaler på vores imponerende og indbydende gods. Der er altså rig mulighed for at udfolde jer, både indendørs og ikke mindst i de skønne udendørs omgivelser i vores tilhørende park. Her har du også adgang til fine terrasser og andre opholdssteder.
Kan man overnatte på Sonnerupgaard Gods?
Ja, på Sonnerupgaard Gods kan du tilbyde dine gæster en behagelig og luksuriøs overnatning i de fine værelser som passer til jeres festlokale. Vi har plads til hele 160 overnattende gæster i vores 67 værelser.