Selskabslokaler på Vestsjælland

Landlig idyl & unikke selskabslokaler

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Skab minder for livet
i unikke rammer.

Sonnerupgaard Gods er et ganske særligt sted. Her er landlig idyl og unikke selskabslokaler. Både store og små.

Godset ligger i starten af Vestsjælland på København-siden. Der er derfor ikke langt til byen. Her får du altså både et lokale, som emmer af landlig idyl og som stadig er centralt placeret.

Vi har fire unikke lokaler, som kan danne rammerne om dit selskab. Her er der plads til at danne minder for livet.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 50 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

En hjælpende hånd
til dit selskab.

Når du lejer et af vores selskabslokaler, så får du en personlig kontakt. Det bliver en af vores selskabskoordinatorer, som ved alt om selskaber.

Der vil altså være en her fra godset, som kan hjælpe dig. En person som kan vejlede og guide dig gennem hele planlægningsprocessen. De kender godset ud og ind. Og de kan derfor svare på alle dine spørgsmål.

Du kan derfor føle dig helt tryg gennem processen. Fra start til slut. Vi er her for at hjælpe dig, så du får den bedst mulige oplevelse.

Rengøringsmoppe og spand
Spar tid på rengøringen
Når du holder et selskab her på godset, så skal du ikke stå for al rengøringen. Du skal selvfølgelig rydde op efter festen. Men vi tager os af gulvvask, toiletterne og vinduespudsning. I skal altså ikke bruge al jeres tid på det dagen efter. I stedet kan I bruge tiden på noget sjovere sammen med jeres gæster.
Sov på godset
Vi har en masse sovepladser på godset. Der er derfor rig mulighed for, at du og dine gæster kan sove her. Dine gæster behøver derfor ikke bekymre sig om, at de skal køre hjem midt om natten. I stedet kan de blive og give den gas på dansegulvet. Du får dermed mere tid sammen med dine gæster.
Tegning af bordplan til bryllup og fest
Lav nemt en bordplan
Du kan let lave en bordopstilling, hvis du skal holde et selskab her på godset. Du får nemlig en plantegning med hjem. Så kan du sidde hjemme i ro og orden, mens du laver en bordplan. På den måde undgår du at stresse på selve dagen. Det hele er nemlig planlagt på forhånd.

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog

Unikke lokaler til enhver anledning

Vi har mange års erfaring med selskaber her på godset. Vi har lagt hus til både store og små selskaber. Indenfor og udendørs. På alle årets årstider. Så vi kan helt sikkert finde et selskabslokale, som passer til dine ønsker.

Bryllupper er et af de selskaber, som vi holder allermest. Men vi har også konfirmationer, fødselsdage, bryllupsdage og meget andet. Her er der både plads til traditionelle selskaber. Men også til de selskaber, som skiller sig ud.

Du bestemmer nemlig helt selv, hvordan dit selskab skal være. Her er vi nemlig ikke med ind over planlægningen. Vi svarer selvfølgelig gerne på dine spørgsmål. Men du står selv for det hele. Denne løsning er der mange fordele ved. En af dem er helt sikkert, at du kan skabe dit drømmeselskab.

Du kan få lige den menu, som du har lyst til. Lige de blomster du ønsker. Og lige den musik som er din smag. Vi har nemlig ingen faste leverandører, så du kan skræddersy selskabet helt selv. På den måde får du et unikt selskab, som I længe vil se tilbage på.

Hvis I ønsker at holde jeres bryllup herude, så er der rig mulighed for det. I kan endda blive viet herude. Både indenfor og udendørs. I får altså frie tøjler til at skabe jeres drømme selskab.

Stemningsbillede fra bryllup med vielse i parken

Vi har også flere par, som gerne vil fejre kærligheden mange år efter deres bryllup. Det kan være til et sølvbryllup eller bare en kærlighedsfest. Uanset hvor længe I har været sammen, så er der altid tid til at fejre kærligheden.

Lad kreativiteten blomstre

Hvis I skal holde et selskab her på godset, så står I jo for det hele selv. Det kan måske godt lyde lidt overvældende. Men det behøves det ikke at være.

I kan gå i gang stille og roligt med planlægningen. Finde de helt rigtige leverandører. Både til mad, drikke, pynt og underholdning. I kan helt selv bestemme hvornår selskabet skal bygges op. Vi har selvfølgelig borde, stole og service til rådighed. Men I kan også sagtens booke det udefra, hvis I hellere vil det.

Lyder det stadig lidt for overvældende? Bare rolig. Vi har nemlig en fest- og bryllupsarrangør, som du kan booke. Gitte kan hjælpe dig med stort og småt. Hun kan stå for al planlægningen eller enkelte opgaver. Det er helt op til dig.

Gitte har et stort lager med smukke pynte ting. Hun har så mange vaser, lyskæder og andre fine pynteting. Også er Gitte og hendes team bare virkelig dygtige. De kan altid finde på en kreativ løsning.

Detaljebillede fra bryllup i 1877-Laden med blomster og bordkort

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner i morgen kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.