Selskabslokaler på Sjælland

Unikke lokaler og rustik atmosfære på Sjælland

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Landlig idyl og
skønne selskabslokaler.

Leder du efter et unikt lokale midt på Sjælland, hvor du kan holde dit næste selskab? Så har vi helt sikkert et lokale til dig. Uanset størrelsen.

Vi har både lokaler til dig, som skal holde et stort og eksklusivt selskab. Vi har også lokaler til dig, som gerne vil skabe en intim og hyggelig atmosfære.

Drømmer du om at holde et selskab, hvor I nyder en god middag i lækre omgivelser? Hvor der er tænkt over selv den mindste detalje? Så er du kommet til det rette sted.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 40 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

Overnat på godset.
Slip for at stoppe festen tidligt.

Vil du gerne have, at dit selskab skal vare så længe som muligt? Og at dine gæster ikke skal bekymre sig om at kunne køre hjem? Så har vi lige en løsning til dig.

Her på godset har vi hele 160 sengepladser, så dig og dine gæster kan sagtens overnatte her på godset. Så slipper dine gæster for at holde øje med uret, og I stedet kan de blive og feste så længe de vil.

Så får du mere nærvær med dine gæster. Og I vil alle få en bedre aften, hvor I blot kan nyde hinandens selskab.

Rustik lade til fester
Overtag lokalet dagen før
Her på godset har du mulighed for at overtage lokalet dagen før dit selskab. Så kan din familie og venner hjælpe med at gøre klar og pynte op. På den måde får I mere samvær og kvalitetstid inden det hele går løs.
Croissant og morgenmad
Morgenmad med landlig idyl
Book morgenmad til dig og dine gæster til morgenen efter. Så kan I sidde sammen og nyde den gode mad i lokaler, og få en god afslutning sammen. Du kan sove lidt længere og bare slappe af. Så klarer vi al madlavningen og oprydningen efterfølgende.
Senere check-ud
Du har mulighed for at få senere udbookning, så du ikke skal stresse over skulle tidligt ud. I stedet har du god tid til at nyde morgenmaden. Og så får du også mere tid til samvær med dine gæster.

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog

Lokaler til enhver anledning

Her på godset har vi mange års erfaringer med enhver form for selskaber. Vi har lagt hus til store og små arrangementer. Både indendørs og udenfor. På alle årets årstider. Så vi har helt sikkert en løsning, som passer til dine behov.

Vi har rigtig mange brudepar, som vælger at holde deres fest hos os. De fire forskellige lokaler kan alle skabe rammerne om en kærlighedsfest. Både de traditionelle og dem, som stikker ud fra mængden.

Alle lokaler kan skabe en helt særlig form for stemning. En romantisk stemning, som du ikke kan finde andre steder. En stemning hvor kærligheden er i fokus. Både kærligheden mellem brudepar, men også den kærlighed I har til jeres familie og venner.

Stemningsbillede i 1877-Laden med bordopstilling og gæster

Vi har også par, som gerne vil fejre kærligheden efter mange år. Hvad end det er et papirsbryllup, sølvbryllup eller diamantbryllup. Uanset hvor længe I har været sammen, så skal det da fejres med familie og venner. 

Lad de unikke rammer på godset være stedet for jeres kærlighedsfest. Du kan pynte lokalet med en masse levende lys, som helt fra start til slut skaber en hyggelig stemning. Og du kan bruge fine lyskæder både indendørs og udendørs, for at byde gæsterne ordentlig velkommen. Mulighederne er mange. Og valget er dit. 

Skræddersy selskabet efter dine drømme

Til dit selskab her på godset får du helt frie rammer. Du kan være lige så kreativ, som du har lyst til. Skal hele lokalet have et bestemt tema? Eller skal I have en ny, moderne bordopstilling? Det er helt op til dig.

Hvis du har fundet et sejt gør-det-selv projekt på Pinterest, så spring endelig ud i det! Vi elsker, når I er kreative og tør være anderledes. Så kan du også give dine gæster en fest, som de sent vil glemme.

Men vi har selvfølgelig en masse gode tips, som vi gerne vil dele med dig. Vi deler ofte fine billeder fra tidligere fester på vores Instagram. Her kan du finde tonsvis af inspiration til alt fra blomster, til bordopdækning og vielsesportaler.

Flaskepynt med blå blomster hængende på bjælkerne i 1877-Laden

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.