Selskabslokaler nær Roskilde

Rustikke lokaler og landlig idyl nær Roskilde

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Hold dit næste
selskab i unikke lokaler.

Leder du efter et selskabslokale Roskilde, som oser af landlig idyl? Så er et af vores fire, unikke lokaler helt sikkert noget for dig. Uanset størrelsen på dit næste selskab.

Drømmer du om rustikke lokaler omkring Roskilde med kampesten og bjælker? Så er Laden eller Hestestalden det du leder efter. Er du mere til en herskabelig og eksklusiv stil? Så vil Hovedbygningen være det rette for dig. Mens Kavalerfløjen er til dig, som ønsker at skabe en hyggelig og intim stemning.

Selvom vores lokaler oser af landlig idyl og godset er omringet af smukke marker, så ligger vi kun 30 minutter fra Roskilde.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 50 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

Intet sluttidspunkt.
Fest så længe I ønsker.

Her på Sonnerupgaard Gods er der intet sluttidspunkt. Dit selskab kan vare lige så længe du ønsker. Det kan faktisk vare helt til den lyse morgen, hvis I har lyst til det. 

Uden et sluttidspunkt kan du nå at tale med alle dine gæster. Både tanter og onkler. Og dine gamle venner fra folkeskolen, som du ikke har set i et halvt år. 

Det giver dig tid til at være nærværende, og du vil få meget mere samvær med dine gæster. Så du kan roligt nyde det gode selskab uden bekymringer.

Personlig kontakt
Når du holder et selskab her på godset, så vil der altid være en personlig kontakt. Det betyder, at der altid vil være en til at guide og vejlede dig. På den måde kan du føle dig helt tryg og hjulpet gennem planlægningen.
Halmstrå og landlig idyl
Eget udendørsareal
Alle vores lokaler har deres eget udendørsareal, som I frit kan gøre brug af. I kan bruge det grønne område til lige det, som I har lyst til. Hvad end det skal være til havespil, rygeområde eller blot til at få lidt frisk luft. I får jeres eget sted, som er væk fra de andre selskaber og som I kan nyde i ro og mag.
Rengøringsmoppe og spand
Ingen rengøring
Vi klarer slutrengøringen for dig, når dit selskab er forbi. Så du slipper for selv at gøre det dagen efter, og i stedet kan du bruge tiden på noget sjovere.

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog

Moderne og tidsløse lokaler i Roskilde

Her på godset har vi fire lokaler, som alle kan byde på noget helt specielt. Vi har både lokaler til dig, som skal holde et stort selskab med mange gæster. Og et lokale til dig, som skal samle de nærmeste.

Vores lokale, Hovedbygningen, er til dig, som gerne vil holde et herskabeligt selskab. Hovedbygningen har en eksklusiv stemning over sig, da det faktisk er den bygning, som den gamle godsejer boede i.

Hovedbygningen har derfor en helt unik stil over sig. Du kan tydeligt fornemme, at der er tænkt over selv den mindste detalje i alle rum. Helt fra du træder ind i bygningen til hver enkelte værelse.

Den gamle, charmerende Hovedbygning har en masse fine rum, som alle kan sætte et præg på dit selskab. I Ankomsthallen kan du byde alle dine gæster hjerteligt velkommen, hvorefter de så kan trække ind i Pejsestuen og nyde varmen fra den meterlange pejs.

Hovedbygningen har også en smuk bar, der er lavet i den samme fine farve, som ses i Spisesalen. Her kan du byde dine gæster på en lækker, frisklavet drink lige efter den smag, du ønsker.

Ankomsthallen i Hovedbygningen med gaver på gavebordet

Kavalerfløjen er perfekt til dig, som skal holde et lille og intim selskab. Her er der plads til ren hygge. I Kavalerfløjen er der plads til 50 spisende gæster. Så dette lokale er til dig, som blot ønsker at se de nærmeste til en god aften.

Denne bygning er faktisk den gamle forpagterbygning. Så her både godset forpagter og alle hans ansatte. Kavalerfløjen har derfor en hjemlig stemning over sig, og det egner sig derfor rigtig godt til at skabe hyggelige stunder.

Rustikke detaljer - I en lille by tæt på Roskilde

Er du mere til et rustikt og landligt selskabslokale? Så vil Laden eller Hestestalden være lige noget for dig. De to lokaler er meget forskellige, da Hestestalden oprindeligt blev brugt som den gamle hestestald. Mens Laden oprindeligt var en korn- og maskinlade.

Fælles for begge lokaler er, at de emmer af hyggelig historie. I begge lokaler er de gamle træbjælker og staldvinduer bevaret. I Hestestalden er de smukke kampesten også bevaret, så her får du en utrolig hyggelig og afslappet stemning.

Festopstilling i Festfløjen med balloner og tillykke-skilt

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Ring til os på 46 40 95 31

Vi sidder klar ved telefonen

Flotte selskabslokaler på Vestsjælland

Godset ligger kun 30 minutter fra Roskilde, så du får det bedste fra to verdener. Tæt på en af landets største byer med restauranter, butikker og kultur. Og samtidig er naturen lige ude foran dit vindue. 

Ved hvert lokale får du et stykke park med. Det grønne område er kun til jer, så I kan frit bruge det. Måske til en vielse, havespil eller grill hygge? Valget er dit. 

Sonnerupgaard Gods er en del af Nationalpark Skjoldungernes Land. Du kan møde et rigt dyreliv. Her er alt fra dådyr til fasaner. Du kan gå på opdagelse i det kuperede landskab med skov, bakker, enge og vådområder. 

 

Historiske rammer til din næste fest

Når du planlægger dit selskab, så spiller lokalet en vigtig rolle. Lokalet skaber rammerne for festlighederne og sætter stemningen. Derfor passer vi godt på vores selskabslokaler nær Roskilde. Vi har renoveret lokalerne med respekt for historien. De smukke, oprindelige detaljer er bevaret. De er nemlig med til at fortælle godsets historie. Vi har bevaret de gamle staldvinduer i Hestestalden. De gamle kampesten og træbjælker er bevaret i 1877-Laden. Hver en detalje giver festlokalet personlighed og charme.

I Hovedbygningen er de små rum bevaret såsom Herreværelset og Pejsestuen. Godsets karle og stuepiger boede i Kavalerfløjen i 50’erne. Så vi har bevaret den hyggelige, hjemlige stemning i hvert et rum. Både i Spisesalen og på værelserne.

Vores lokaler til bryllup er ikke bare et rum med borde og stole. Du lejer en del af herregården, der har eksisteret siden 1341. Din fest på Sonnerupgaard Gods finder sted i omgivelser, der rummer mange minder fra tidligere fester og sjove historier. Leje af festlokale på Sonnerupgaard Gods bliver en uforglemmelig oplevelse.

Fest og overnat i nationalparken

På Sonnerupgaard Gods kan du få et festlokale med overnatning. Vi har nemlig 67 værelser og hele 160 sovepladser, der er fordelt rundt på det historiske gods. Vores værelser er alle renoveret med respekt for historien. Værelserne i den gamle stald er renoveret til lækre enkeltværelser og suiter. De historiske detaljer går igen på værelserne. Hvert suite i stalden er nemlig opkaldt efter en hest fra godsets storhedstid som landbrug.

Det gamle høloft består også af værelser. Vi har indrettet enkeltværelserne rigtig hyggeligt. Her får du en fin udsigt til gården. Vores øvrige værelser er fordelt på 1. salen i Hovedbygningen, Hestestalden og Kavalerfløjen.

Her er ingen sure naboer. Du bestemmer sengetiden, så du og dine gæster får mere tid til samvær. Perfekt til dig, der leder efter et selskabslokale i Roskilde med mulighed for fest til den lyse morgen.

 

Konferencer og møder på herregården

Hovedbygningen, Hestestalden, Kavalerfløjen og 1877-Laden fungerer også som lokaler til konferencer eller møder. Start jeres dag med faglige indslag og hold pause i naturen. Et spil rundbold eller en omgang walk-and-talk er en sikker vinder. Særligt når det foregår i naturskønne omgivelser ved et selskabslokale på Vestsjælland.

Her er gratis parkering til biler og busser. Du er sikret en parkeringsplads, når du besøger godset. Vi har to Tesla-opladere, så dig med elbil kan komme sikkert hjem igen.

 

FAQ Spørgsmål og svar

Hvor langt ligger Sonnerupgaard Gods fra Roskilde?

Sonnerupgaard Gods ligger kun 30 minutter fra Roskilde.

Er der mulighed for overnatning?

Vi har 67 værelser og hele 160 sovepladser. Så du og dine gæster kan sagtens sove her efter jeres fest.

Kan vi selv sørge for mad og drikke?

På Sonnerupgaard Gods har vi et unikt udlejningskoncept, da du står for alting selv. Du sørger derfor selv for mad og drikke. Så kan du få lige den menu, du bedst kan lide!