Lej festlokaler på Sonnerupgaard Gods

4 unikke festlokaler.
160 sengepladser.

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Lej festlokaler på

Sonnerupgaard Gods

Livet kalder på gode fester og heldigvis skal der ikke meget til for at finde en god anledning, der kan fejres med venner, familie eller måske kolleger.

Ikke alle har rammerne til lige at ’samle de nærmeste’, så måske har du brug for et godt sted at afholde din næste fest eller arrangement. Så vil vi foreslå dig at tage et kig på vores smukke og eksklusive sted, hvor du kan leje festlokaler nær Roskilde.

Vi kan tilbyde fire forskellige festlokaler i forskellige størrelser og indrettet med moderne udstyr og selvfølgelig med alt det udstyr, der behøves til din fest.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 40 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

 

Tilkøb: Teltet

Hvad nu hvis du meget gerne vil have Hovedbygningen, men I bliver 100? Eller Kavalerfløjen, og I bliver 60? Så er svaret: Teltet.

Vi udlejer telt inkl. opsætning foran det lejede festlokale, gulv, lyskæder og varme. Pynt skal lejes separat hos vores samarbejdende bryllupsarrangør Gitte.

Teltet kan rumme alt fra 60-330 personer afhængigt af hvilken størrelse man bestiller.

Teltet stående oppyntet og klar til fest udenfor foran Hovedbygningen ved siden af søterassen

Udlejningskoncept

Fest lige som du vil. Få hjælp hele vejen.

En central del af vores udlejningskoncept er, at du skal kunne feste lige præcis, som du vil. Det inkluderer hvor meget, hvor højlydt, hvor overdådigt, hvordan og hvor længe. Vi har ingen sure naboer, ingen lukketider og ingen proppenge.

Til gengæld hjælper vi dig gerne i gang. Med et erfarent team af samarbejdspartnere, som kender godset ind og ud, og alt fra lækker mad til gode bartendere, får du en fest, som du og dine gæster sent glemmer.

Illustration af vinglas og vinflaske
Medbring selv mad og drikke

Vores koncept er simpelt - I lejer lokalet, og står selv for mad og drikke. Vi hjælper selvfølgeligt gerne med at henvise til dygtige partnere.

Vi tager ingen proppenge.

Illustration af kalender med cirkler om datoer
Overtag dagen før, eller på dagen

Vi har to udlejningsmodeller - enten overtager du dagen før arrangement kl. 18, eller på dagen kl. 14

På lørdage afleverer du kl. 11, og alle andre dage afleverer du efter kl. 12.

En illustration af park og bænk
Du får et stykke af parken med

Alle vores 4 festlokaler har et dedikeret stykke af vores store, flotte park.

Det kan I bruge, som I har lyst - f. eks. til vielse eller havespil.

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner igen på mandag kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.

Festlokaler til ethvert arrangement

Vælg det lokale der passer bedst til jer

På Sonnerupgaard Gods elsker vi fester og fejringer, og vi står klar til at tilbyde rammerne for din næste fest, og gøre det til en uforglemmelig oplevelse.

Lej festlokaler hos os – du kan vælge mellem fire flot indrettede lokaler. Vi kan tilbyde to lokaler med en herskabelig indretning; Hovedbygningen og Kavalerfløjen. Eller to lokaler med en rustik indretning; Hestestalden og 1877-Laden.

Til alle lokaler er der mulighed for ophold i vores smukke park og fine terrasser, så et let sommerarrangement er oplagt eller det helt store bryllup med mange gæster. Vores festlokaler til ethvert arrangement indbyder til gode timer med mennesker, du holder af.

Vi kan også med vores samarbejde med TEAK Teambuilding tilbyde en sjov og oplevelsesrig dag med arbejdet, hvor I kommer tættere på hinanden og lærer nye måder at samarbejde på. Eller hvad med et hyggeligt julearrangement, hvor nærvær er i centrum.

Du kan også holde årets julefrokost hos os – og her sætter vi ingen begrænsninger for festen. 

Smukke festlokaler nær Roskilde

Vores gods ligger i Hvalsø nær Roskilde. Det er nemt at finde hen til os, og vi er derfor et godt alternativ til festlokaler i Hovedstaden.

Her er masser af plads og højt til himlen, her er smuk natur og masser af frisk luft. Om vinteren er her mørkt og hyggeligt.

Det er let at komme hertil med bil via motorvej, og du kan også benytte den offentlige transport, som går til Hvalsø med den lille og hyggelige gåtur op til godset på en 15-20 min. 

Så kom til os med din næste fest og lad os danne rammen om din livsfejring. Om det er de helt store som barnedåb, konfirmation og bryllup eller om det er fester, der bare sætter lidt ekstra krydderi på livet så som fødselsdage, sommerfester, julefester eller firmafester – så kan vi klare dem alle.

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog
Kan man leje festlokale med overnatning hos jer?
Ja, på Sonnerupgaard Gods har vi fire smukke festlokaler og til hvert lokale hører velindrettede gæsteværelser. Her kan dine gæster sove velfortjent efter en dejlig fest eller arrangement. Vi har plads til intet mindre end 160 sovende gæster.
Kan man leje festlokale uden mad?
Ja, hos Sonnerupgaard Gods tilbyder vi omgivelser og festlokale, og du har så muligheden for at udfylde disse rammer med lige den kulinariske oplevelse, som passer til din fest. Bestil din yndlingsmad udefra eller tag din egen kok med.