Festlokaler på Vestsjælland

Landlig idyl og unikke lokaler på Vestsjælland

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

En uforglemmelig
fest i unikke rammer.

Skal du snart til at planlægge din næste fest? Så er du kommet til det helt rette sted. Skal det være rustikt eller herskabeligt? Ude eller inde? Stort eller småt? Bare rolig. Vi har det hele.

Hvis du ønsker en herskabelig fest i ægte herregårdsstil, så er Hovedbygningen eller Kavalerfløjen lige noget for dig. Eller du mere til det rustikke og landlige idyl? Så vil Laden eller Hestestalden være helt perfekt til din fest.

Sonnerupgaard Gods ligger lige i starten af Vestsjælland hen mod København. Så hvis du skal samle familie og venner til en fest, som stadig ligger centralt placeret på Sjælland, så er vi lige noget for dig.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 50 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

Ingen sure naboer.
Fest så længe I ønsker.

Her ved Sonnerupgaard Gods er der ingen sure naboer. Godset emmer af landlig idyl og er omringet af marker og skov så langt øjet rækker.

Så du slipper derfor for at bekymre dig om sure naboer. I kan feste til den lyse morgen, hvis I har lyst til det. Der kommer nemlig ingen og klager over støjniveauet.

Det giver dig mere ro i maven, når du ikke skal bekymre dig om sure naboer. Så kan du i stedet nyde det gode selskab og give den fuld gas.

Illustration af vinglas og vinflaske
Masser af samarbejdspartnere
Vi har en masse gode leverandører, som vi kan anbefale til dig. De kender stedet som deres egen bukselomme. De kan derfor sætte sig i dit sted og hjælpe med at skabe din drømmefest. Det giver dig tryghed, når du ved at leverandørerne er gode og erfarne folk der ikke skuffer.
Rengøringsmoppe og spand
Ingen rengøring

Kort sagt: I rydder op, vi klarer rengøringen.

Ikke noget med at slås om gulvet nu var rent nok. Udover service, skal I bare rydde op efter festen, så gør vi resten rent.

.
Croissant og morgenmad
Tilkøb morgenmad
Hvis du og dine gæster skal overnatte på godset efter festen, så kan I tilkøbe morgenmad. Det er nemt for dig, og du skal ikke bekymre dig om den opgave. Du kan i stedet sove længere og slappe af hele morgenen, for vi rydder selvfølgelig op efter morgenmaden.

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog

Skræddersy festen efter dine ønsker

Her på godset har vi ingen fast madleverandører. Vi har selvfølgelig en masse lokale leverandører, som vi kan anbefale dig. Men valget er helt op til dig. Du kan derfor medbringe lige den kok du ønsker.

Du har altså frit valg til at sammensætte menuen. Skal I have den traditionelle tre-retters? Eller du mere til burgere og pommefritter? Du kan få det helt efter din smag og pengepung.

Hvid bryllupskage med lyserøde og røde roser på foran kampestensvæg

Vi kan både anbefale leverandører til dig, som er på bar bund med menuen. Men vi kan også sagtens give dig anbefalinger til hvor du skal købe blomsterne. Og hvis du mangler en bartender, så kan vi også anbefale det til dig.

Der er blevet holdt mange fester her på godset gemmen årenes løb. Så vi har efterhånden fået en del erfaringer. Du skal derfor være meget velkommen til at spørge os om hjælp, hvis du er i tvivl om noget. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Hold dit bryllup i idylliske omgivelser

Drømmer du om at holde et unikt bryllup i idylliske omgivelser? Så vil Sonnerupgaard Gods helt sikkert være noget for dig.

Her på godset holder vi bryllupper året rundt. Store og små. Indenfor og udendørs. Alle fire lokaler har nemlig hvert deres grønne område til rådighed. Så du får mulighed for at skabe lige den fest du drømmer om.

Hvis du leder efter et festlokale nær Holbæk, så er vi de helt rette for dig. Vi ligger nemlig kun 30 minutter fra Holbæk.

Truck med drinks til bryllup i parken foran 1877-Laden

Vores brudepar elsker, at hvert festlokale har sit eget udendørsareal til rådighed. Det giver nemlig dig og dine gæster mulighed for, at gå udenfor og få lidt frisk luft. Her er der plads til havespil, rygeområde, et havetelt eller hvad du ellers kan finde på.

Det giver dig og dine gæster meget frihed, at I kan have jeres helt eget sted. I bliver ikke forstyrret af de andre fester og kan blot nyde de smukke omgivelser.

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner i morgen kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.