Selskabslokaler nær Ringsted

Landlig idyl og lækre lokaler nær Ringsted

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Unikke rammer for
dit næste selskab.

Sonnerupgaard Gods er perfekt til dig, som har brug for et lokale til dit næste selskab. Her på godset har vi fire forskellige lokaler, som alle er helt unikke.

Vores lokaler Laden og Hestestalden er for dig, som leder efter et selskabslokale med rå bjælker og kampesten. De rustikke elementer skaber en helt særlig stemning for dig og dit selskab. Hovedbygningen og Kavalerfløjen er til dig, som mangler et herskabeligt selskabslokale.

Selvom godset kun er 30 minutter fra Ringsted, så emmer det af landlig idyl. Du kommer væk fra hverdagens stress, og de store marker omkring godset får dig helt ned i gear.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 50 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

På Sonnerupgaard Gods
kan du gøre-det-selv.

Her på godset har vi ingen faste leverandører. Vi bestemmer ikke hvem der skal levere maden eller hvilke blomster du skal have. Det er helt op til dig. Så du kan helt frit skræddersy dit selskab efter dine ønsker.

Du kan helt selv vælge hvem der skal levere til dit selskab. Du vælger selv maden, pynten og hvordan lokalet skal udsmykkes. Skal det være nytænkende og moderne? Eller mere traditionelt? Vi har selvfølgelig en masse leverandører, som vi kan anbefale. Men valget er dit.

Så du får altså et selskab helt efter dine ønsker. Med den mad du godt kan lide, de blomster du elsker, den musik der får dig ud på dansegulvet og alt andet lige netop du drømmer om.

Tegning af bordplan til bryllup og fest
Lav nemt din bordplan
Du får selvfølgelig en plantegning med hjem, når du har været ude for at se lokalet. På den måde kan du i ro og mag lave bordopstillingen derhjemme, så den vil passe perfekt ind i lokalet. Du slipper derfor for at stresse på selve dagen, fordi alting er helt planlagt på forhånd.
Rustik lade til fester
Se lokalet igen
Når du er længere fremme i din planlægningen, så kan du selvfølgelig få mulighed for at se lokalet igen. Det giver dig mere overblik i planlægningen. Og vi kan svare på alle dine nye spørgsmål. Store som små.
Lyserød bil ved gratis parkering
Parkering til alle
Her på godset er der parkeringspladser til alle. Også selvom der er et andet selskab i gang. På den måde slipper dig og dine gæster for at skulle sætte p-skiven eller flytte bilen midt i selskabet. I stedet står jeres biler trygt og godt - og selvfølgelig også helt gratis. Så I kan blot nyde det gode selskab.

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog

Plads til store og små selskaber

Vi har fire forskellige lokaler, som kan skabe rammerne om dit selskab. Uanset om du skal holde et stort eller lille selskab. Eller om det skal være indenfor eller udenfor.

Vores to lokaler Hovedbygningen og Kavalerfløjen er til dig, som gerne vil holde et herskabeligt selskab. De to lokaler er indrettet i en herskabelig stil, og de har begge en masse historie bag sig.

Kavalerfløjen er til selskaber på op til 30 spisende gæster, mens Hovedbygningen kan rumme op til 70 spisende gæster.

Hvis du skal holde et lidt større selskab, så er Hestestalden eller Laden lige noget for dig. Begge lokaler bærer også på en meget historie. De gamle kampesten og bjælker i begge lokaler skaber en rustik og hyggelig stemning til dit selskab.

I Hestestalden kan I være op til 100 spisende gæster. I Laden kan I være helt op til 500 spisende gæster. Så der er rigeligt med plads til jer uanset størrelse.

Hestestalden med bordopstilling og blondestof med lyskæder i loftet

Her på godset holder vi mange forskellige selskaber. Vi har både bryllupper, fødselsdage, jubilæum, konfirmationer og bryllupsdage. Så vi har rigtig god erfaring med alle former for selskaber. Vi kan derfor sagtens hjælpe dig med dit næste selskab. Uanset anledningen eller størrelsen.

Konfirmation på en herregård

Skal du til at planlægge en konfirmation? Så har vi helt sikkert et lokale til dig. Uanset om I skal holde en lille intim konfirmation eller om hele familien med tanter og onkler skal med.

Hovedbygningen er meget populær blandt konfirmander. Og vi forstår godt hvorfor. Væggene i lokalet er nemlig malet i den fineste lyseblå farve, som passer perfekt til en forårsfest. Det skaber en glad og let stemning lige så snart, at du og dine gæster træder ind i lokalet.

Den fine Hovedbygningen har selvfølgelig også et stort grønt område til rådighed. Her kan du sætte en masse havespil op, som både store og små gæster kan spille med.

Hovedbygningen med bordopstilling til konfirmation

Men du kan selvfølgelig også holde dit selskab i et af vores andre lokaler. Alle lokaler har desuden et fint grønt område til rådighed, som du frit kan bruge til dit næste selskab. Det er kun din fantasi, som sætter grænserne.

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Ring til os på 46 40 95 31

Vi sidder klar ved telefonen