Festlokaler nær Roskilde

Unikke lokaler og landlig idyl nær Roskilde

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Unikke lokaler
med landlig idyl.

Selvom Sonnerupgaard Gods kun ligger 30 minutter fra Roskilde, så emmer godset af landlig idyl. Her på godset kan du se marker og skov så langt øjet rækker, så du vil opleve en helt særlig form for ro.

Her på godset har vi fire forskellige lokaler, som kan skabe rammerne om din fest. Fælles for dem alle er, at de kan give dig plads til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag.

De rolige og idylliske omgivelser på godset vil give dig mere ro til at nyde den store dag. Når du kommer til væk fra hverdagen, så kan du bedre være i nuet og nyde det gode selskab til din fest.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 40 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

Ingen sure naboer.
Fest så længe I ønsker.

Her ved godset er der ingen sure naboer. Så langt øje rækker er der marker og skov, så der er ingen som kommer og brokker sig over støjniveauet.

Det betyder selvfølgelig, at du og dine gæster kan feste lige så længe I vil. I kan faktisk feste helt til den lyse morgen, hvis I har lyst til det.

Det vil give dig mere ro i maven, når du ikke skal bekymre dig om sure naboer. Så behøver du heller ikke sætte nogle begrænsninger for dine gæster, for de kan bare give den gas.

Personlig kontakt
Når du lejer et af vores festlokaler, så får du en personlig kontakt. Så der vil altid være en til at vejlede og guide dig gennem hele processen. Du kan derfor føle dig helt tryg gennem hele processen.
Overnat på godset
Her på godset har vi hele 160 sengepladser, så der er rig mulighed for, at du og dine gæster kan sove på godset. Det betyder, at ingen af dine gæster behøver bekymre sig om at skulle køre tidligt for at nå hjem i ordentlig tid. På den måde kan du nå at få meget mere samvær med alle gæsterne.
Illustration af vinglas og vinflaske
Skræddersy festen
Du kan helt selv skræddersy festen efter dine ønsker. Her på godset har vi ingen faste leverandører, så du kan frit tilpasse festen efter dine drømme. Så hvis du ønsker en utraditionel menu med burgere og pommefritter, så kan du sagtens få det. Eller er du mere til en traditionel tre-retters? Valget er dit.

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog

Moderne og tidsløse lokaler

Her på godset har vi fire forskellige festlokaler, som alle kan skabe rammerne om din fest. Drømmer du om en herskabelig fest? Eller er du mere til en fest med et rustikt tvist? Bare rolig. Vi har det hele.

Hvis du drømmer om en herskabelig fest, så er Hovedbygningen og Kavalerfløjen lige noget for dig. Her vil du kunne skabe en klassisk og simpel fest, hvor der er fokus på nærværet. I Hovedbygningen er der nemlig plads til 70 personer, så her kan du sagtens nå at tale med alle dine gæster. Drømmer du om en endnu mere intim fest? Så er Kavalerfløjen perfekt til dig. Her er der nemlig plads til 30 mennesker.

Lyder det rustikke tvist mere som noget for dig? Så er Laden og Hestestalden de rette lokaler for dig. Her kommer det rustikke virkelig frem gennem de gamle bjælker og kampesten, som er bevaret i lokalerne. I Hestestalden kan I være op til 100 mennesker, mens I kan være helt op til 500 spisende gæster i Laden. Så ligegyldigt hvilken fest du drømmer om, så har vi et lokale til dig.

1877-Laden med bordopstilling til bryllup og grønne træer langs bjælkerne

Et bryllup med landlig idyl

Her på godset har vi rigtig mange brudepar, som forelsker sig i vores bryllupslokaler på Sjælland. Brudeparrene forelsker sig i de mange muligheder, som godset har at byde på. Her er der nemlig fri plads til at skabe din drømmefest.

Mange brudepar vælger at blive viet her på godset. Hvert et lokale har nemlig et grønt område til rådighed, som er perfekt til udendørsvielser. Der er nemlig noget helt særligt over, at blive viet i den frie natur, mens fuglene kvidrer og bladene blafrer i vinden.

Du kan selvfølgelig også blive viet indendørs i et af vores fire lokaler. Ved en indedørsvielse har du rig mulighed for at pynte lokalet lige som du ønsker. Hvis du drømmer om balloner og lyskæder i loftet, så kan du sagtens gøre det. Er du mere til levende lys og små romantiske elementer, så du kan gøre det. Du kan skræddersy festen lige som du ønsker.

Vielsesportal med stof og blomster i 1877-Laden. Lyskæder og rispapirslamper i loftet

Vores fire lokaler er også perfekte til dig, som skal holde et firmaarrangement nær Roskilde. Godset ligger kun 30 minutter fra Roskilde, så du kan nemt holde et arrangement hos os uden det store besvær.

Så hvad end det er jeres møde, konference eller julefrokost, som trænger til lidt forandring, så har vi et lokale til jer. Hvis I ønsker et længevarende arrangement, så kan I også sagtens leje værelser hos os. Mulighederne er mange.

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.