Lej en herregård

Herskabelige lokaler og landlig idyl

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Unikke lokaler
og landlig idyl.

Drømmer du om at leje en herregård? Gerne en herregård fyldt med historie, hyggelig stemning og skønne omgivelser? Så er du kommet til det rette sted.

Her på Sonnerupgaard Gods har du mulighed for at få din drøm til at gå i opfyldelse. Du kan nemlig leje hele godset eller nøjes med at leje et enkelt lokale. Uanset hvad så kan vi hjælpe dig.

Vi har fire, skønne lokaler, som du kan leje. Alle lokalerne har hver sit grønne område, som du og dine gæster frit kan benytte. Og I kan selvfølgelig også overnatte på herregården, hvis I har lyst til det.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 40 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

Masser af plads og
grønne omgivelser.

Sonnerupgaard Gods er omringet af skøn natur så langt øjet rækker. Godset ligger nemlig i Nationalpark Skjoldungernes Land. Her er der et landskab med skove, enge, bakker, vådområder og skovens mange dyr.

De grønne omgivelser bringer en særlig ro over godset. Du kommer væk fra hverdagens stress og jag. Og i stedet kan du nyde de skønne omgivelser sammen med dit selskab.

Dansende gæster
Ingen sure naboer
Her på godset er der ingen sure naboer. Så langt øjet rækker er der skøn natur og landlig idyl. Du kan derfor sagtens feste hele natten, hvis du har lyst til det. Og på den måde skal du ikke sætte nogle begrænsninger for dig eller dine gæster.
Rustik lade til fester
Skræddersy festen
Du forpligter dig ikke til at bruge vores leverandører. Så du kan helt selv skræddersy festen efter dine ønsker. På den måde kan du få en helt unik oplevelse, som du og dine gæster vil huske for altid.
Illustration af vinglas og vinflaske
Ingen proppenge
Du kan selv stå for drikkevarerne til din fest. På den måde kan du få lige den vin du bedst kan lide. Og du slipper for at betale proppenge til os. I stedet kan du bruge penge på en sjovere post.

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog

Lokaler fyldt med historie

Sonnerupgaard Gods er en gammel herregård, som ligger i hjertet af Sjælland. Godset bærer på en masse historie, som vi værner meget om. Vi sætter en dyd i at bevare det gamle og originale udseende. 

Det er vigtigt for os at det gamle udseende bliver bevaret, da det giver en fantastisk stemning i hvert lokale. Så vi går meget op i at bevare både tag, møbler, bjælker, staldvinduer og meget mere.

Bordopstilling i 1877-Laden pyntet med lyskæder og stof i loftet

Her på godset har vi fire unikke festlokaler, som hver især bærer på en masse historie. Når du træder ind i et af vores lokaler, så vil du med det samme kunne mærke den hyggelige stemning, som emmer af minder og historie.

1877-Laden her på godset er den gamle korn- og maskinlade, som i dag bliver brugt til selskaber, firmaarrangementer, kurser og meget mere. Her har vi bevaret det gamle spåntag, bjælker, de rustikke vægge og de 11 meter til ladens kip. I Laden har du og dine gæster en smuk udsigt til voldstedet, de store marker og godsets skov.

I den gamle kampestensbygning finder du Hestestalden, som førhen var godsets hestestald og vognport. Her er de originale staldvinduer, bjælkerne i loftet og de flotte kampesten bevaret. I Hestestalden har du din egen have med terrasse med skøn udsigt udover marker og skov.

Godsets hovedbygning er den gamle godsejerbygning, hvor godsejeren i sin tid boede. I dag bliver Hovedbygningen også brugt til selskaber, møder og lignende arrangementer. Den eksklusive hovedbygning er indrettet med gamle herregårdsmøbler, og her finder du både en pejsestue, ankomsthal og en smuk spisestue. Fra Hovedbygningen har du direkte adgang til godsets store park med sø, hvor du frit kan bruge både terrassen og søterrassen.

Kavalerfløjen er også fyldt med historie. Her boede godsets forpagter sammen med alle hans ansatte. Kavalerfløjen er derfor et hyggeligt og hjemligt lokale med gamle herregårdsmøbler, som er perfekt til dig der ønsker et intimt og nærværende selskab. Ved Kavalerfløjen får du også adgang til godset park med din egen terrasse, som er perfekt til foråret og sommerens hyggelige stunder.

Pejsestuen i Hovedbygningen med champagneglas på bordene

Hvis du godt kunne tænke dig at holde en konference med overnatning på Sjælland, så er vi lige stedet for dig. Du kommer til at overnatte i landlig idyl. Her på godset har vi 67 værelser og 154 sengepladser.

Vi har renoveret godsets gamle stald til lækre suiter og enkeltværelser. Det er vigtigt for os at bevare godset historie, så derfor er hvert værelse opkaldet efter en hest fra godsets storhedstid som landbrug.

På godsets høloft har vi indrettet alle enkeltværelserne i en hyggelig stil. Her får du den fineste udsigt over gården. Resten af værelserne her på godset er på 1. salen i Hovedbygningen, Kavalerfløjen og Hestestalden.

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.